www.kelle.hu - ők gyártanak ilyesmit. 3 fázisú, motorhoz 13.500 Ft postával. Igaz nem CBR hez, de őket a motortípus nem érdekli, csak az, hogy háromfázisú generátor.
cső
jól láttad,de hog szurtál ki? az haverom csajának a kocsija, csak én vezettem ,mer barátnőm,meg barátnőm csaja csinálják az A1 jogsit,és én vittem át őket,mer haverom pesten van tolmács vizsgát csinál.
amugy motorral szoktunk átjárni.
kisujszállás? csütörtök délután már ott leszek ha jó idő lesz,márpedig azt jósolnak,akk csüt dél körüli indulást tervezünk.te mikor jösz?
Hy!
Megbeszélem az ottani főkutyával az időpontot,összejövünk vagy 10-en,és vezetéstechnikai tréningel egybekötött motorozáson veszünk részt.Igen egész nap.
BIGA.
Azért nem teljesen megbízható ez se msztem, ez alapján nincs 120LE fölötti sc28-as, holott az is elvielg 126LE agy mennyi. Volt belőle 100lovas folytott, de nem mind csak ennyi volt.
jól láttad,de hog szurtál ki? az haverom csajának a kocsija, csak én vezettem ,mer barátnőm,meg barátnőm csaja csinálják az A1 jogsit,és én vittem át őket,mer haverom pesten van tolmács vizsgát csinál.
amugy motorral szoktunk átjárni.
kisujszállás? csütörtök délután már ott leszek ha jó idő lesz,márpedig azt jósolnak,akk csüt dél körüli indulást tervezünk.te mikor jösz?
Megbeszélem az ottani főkutyával az időpontot,összejövünk vagy 10-en,és vezetéstechnikai tréningel egybekötött motorozáson veszünk részt.Igen egész nap.
BIGA.
Szervezek egy zárt Kakucsringi turnét
Egész napra
A Bigivel beszéltem
Szerinted?
10 fő kell 8000/fő/nap.
Gratula az első helyért szép volt !
SOLVART KFT
Magyarország NYÁRFA U. 14.
2800 TATABÁNYA, KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYE
Telefon: 06-20/9-189-743
Fax: Tel: 06-34/302-463
GEO: 47.572660, 18.412313
Ott találtam én is!
Tudnék hűtőbordásat az Ebayről olcsóbban, csak mire ideér vége a szezonnak!