Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi szépen.Nem hittem volna hogy sikerül nyernie a motoromnak mert voltak ott yoshi rendszerrel szerelt motorok is.De ezek szerint az egrus rövid dob jobb volt:D
Gratulálok!Mondtam hogy zsír motorod van!
Szerintem kell az nekem,mert az enyém kezd cápásodni....jövőre jó lesz!Nem jössz a Mátrába valamikor?Elhozhatnád!
Fogalmam sincs, h milyen tünetekkel jár, csak tudom, h ez egy szériahiba, mert a Komáromi Hondások már pár blokkot széthúztak evvel a gonddal...
Az úgy nem jó! Te is tudod hogy az 5 több mint az 1.
Szerintem is:D
Köszi
grat
bár nem lepődtem meg,hogy egy 900RR nyerte a hang szépségversenyt,mert ez természetes,h nekik van a legszebb hangjuk
Jó volt ez a mai nap:)Ezt kaptam:)
és ha Norbi 1 darab ötezrest adna érte?
jöv hét pénteken meg rómába megyek de más progim nincs, hát ez most igy jött össze
5 darab ezrest.
Azért Te tudsz élni na....mit ne mondjak!
aha,hát, lehet hogy akkor meg balcsin leszek már,de hogyha akkor még nem,akkor lemegyünk tokajba
Augusztus 12-15!Addig még ugyis beszélünk itt!Legalább szemügyre venném a paripádat élőben is...
hát ez igy jött ki.tokaj mikor lesz,ha megfelel az időpont,beszélhetünk róla
Kössz!
R6
A segédváz az nemigen lett elvágva....gondolom.Szeretnék én is vlami karcsúbb faridomot,csak nem tudom még milyet...r6...gsx-r..ez jó tipp...köszi!
Szerintem GSX-R k1-k2 kicsit módosítva!
A b.33-ason az milyen faridom?
Nem hiszem el,hogy mindig akkor nyaraltok!Életed legnagyobb buliját szalasztod el! Kisújra nem tudunk menni,mert pont Mátra fórum buli lesz.....Tokajt tervezzük még Sirok után,mert az tavaly is atom buli volt!
hát akkor ugyanaz a helyzet,mint tavaly,hogy hovtátországba leszek éppen,szval oda nemtok menni sajna.
megoldás:gyertek ki kisujjra
Ird be hogy stray dogs mc. Ott találod a programot!Július utolsó hete!Ne hagyd ki!