Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi srácok !
a mútkó véletlenű 1 kerteketem..úgy mint joe edűt barra majd jobbra asztán megin barra nemmertem letenni..asztán csak letevődött kormánygátoló mekfokta párszáz méterre odább megátam bugyitcseréni..oszt tovább
nézek előre

nézek jobbra

nézek barra

nézek hátra

decsak asztat látom hogy ezegy cbr frum farkas kinek azengedéjével topogtál ide teee zöldmanó

Veszélyes az 1 kerekezés.........
neeem semmi baja a gépnek

mááás megfontolásból köllenek azidomok
helyes
Szia!

Mondd, hogy nincs lebombázva az a szép motort!?
Jobbulást!
alakul!
ha estleg tudtok idomokat 98-99 ciberéhő akkó kénenekem.........

minden kellene sárvédőtól a farokidomokig...tök mindegy milyen állapotú,törött,zúzott csak felismerhető legyen és óccsó
jobbulást és hála az égnek hogy nem lett komolyabb bajod a motor jelen esetben le van (szarva) majd összeáll újra
a képen ez gecijol néz ki
Köszi neked is hát ha nem a sajátomon de már a haverok fel ajánlották

Ez a terv :
Hát kapott szegény a jobb oldala teljesen levan amortizálva.
Idomok törtek, tank horpadt, plexi tört, tükör, index, fékkarok,lábtartó+ konzol, kipufogó, még a rendszer is hajlott. Na meg az első felni pereme kapott valahogy egy ütést és leeresztett a gumi. A vázat sajnálom a tank alatt a legjobban mert az is karcos, meg lement a festék ott is. Így ránézésre a az első futómű, meg a tárcsák épek, de majd kiderül.
neked meg jobbulást,reméljük azért idén még motorra tudsz ülni
Köszi George !
ejj bazzeg jól megjártad akkor.motor hogy néz ki?gondolom kapott
na mizu kijózanottál?
Jobbulást!
05. 28.-án melóból hazafele a 28assal, az út felénél elkezdett szakadni az eső meg a jég, 4-ben egy kicsit odamértem neki és elforgott a hátsó kerék, kiment a segge balra és már nem tudtam visszahozni. A motor átcsúszott a szembejövő sávba, én meg 1 kibetonozott árokba kötöttem ki. Persze ruha nemvolt rajtam, mert egész nap 35 fok volt meg nincs messze a meló. Nemrég jöttem haza a kórházból nyílt töréssel, mind a 2 csont eltört a síp,és a szárkapocs csont is Nagy valószínűséggel ezt a szezont kihagyom
bázzeg szép,mit alkottál?
pedig lóerőből,nyomatékból sose sok
nagyon faasza volt
sokallod a nyomatékát? WTF