Én ezt az egész motor vibráció dolgot olyan alkatrésznél keresném ahol a forgó mozgás mellett más mozgást is végez. Vagyis én első sorban a kuplung környékén néznék körbe. Ha megoldható a csere akkor azzal, ha nem akkor lehet mérni. Valószínűleg azért ráz mert valamelyik alkatrész(csoport)-ban excentricitás van. A kuplungban vannak csillapító rugók azok, ha törnek és kiesnek a fészekből, generálhatnak hasonlókat. Minden esetre ott kellene jól körbenézni.
hát szerintem ezt lehet intézni postán is, ha küld róla pár képet,látod hogy ép,meg minden .kipróbálni meg akkor is csak otthon tudod,ha személyesen mész el érte,mert feltételezem a motort nem viszed el 80km re ezért.
hát a gubanc az,amit belinkelt a kolega az nyíregyházárol(310km) valo,amit meg én tudok az budapeströl,ami nekem csak 80km.az ilyet jo személyesen látni és megvenni,nem?
Ramm. nekem is szinte teljesen ugyan ez a baja, apám szerint ez a vezérműlánc feszítő, egy motorszerelő szerint meg nem biztos hogy az, akkor most döntsem el melyik igaz mi? (apám is ért hozzá). Ha megvan a megoldás szólj. Én nem akarom feleslegesen lecserélni a vezérműláncomat és a feszítőjét.
Próbakör és szakértő szemek nélkül nem! 50 ezer után gyakori ezeknél a régi cbr-ek nél hogy ha tényleg használva volt akkor elcsavarodik a főtengely de nem minden esetben ezek még motorok voltak de 80 ezer fölött nem láttam sport mocit bontatlanul legyél körültekintő es ne ugorj bele az elsöbe
Undertailt is tudok az kb 12000 Ft Új festetlen fehér!
A sárvédő az szintén új festetlen fehér 10000 Ha kell mind a kettő akkor mehet lejjebb az ár is!
hát nem olcso,de ezek a bordásak drágábban mennek,én 25ért láttam egyet multhéten. monyuk belinkelt vmeik kolléga a napokba 1 csávó hirdetését, hogy 10-12ért van uj,utángyártott hűtőbordása,még esetleg azt is érdemes számba venni,bár nemtom mien minőségű.
3 feszítő is volt benne de a hang ugyanaz
ne szedd szét,várj türelemmel meglesz a bibi rajta vagyok a thémán
De szerintem újrakezdőmotornak elég lesz a Yamaha is.
A sárvédő az szintén új festetlen fehér 10000 Ha kell mind a kettő akkor mehet lejjebb az ár is!