Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem is 6 liter környékén tápol...nem látom értelmét a varijának
Szia Zoli nem tudsz eladó leömlőt valakinél elfekvőben sc-33-ra
töccsed de mááán
Nem biztos, hogy rövid lenne vele a lánc.

De nem tudom neked mennyit eszik a motorod, én tegnap jöttem haza Horvátországból, és olyan fogyasztásokat produkált a gép, hogy szinte el sem hittem. 5,8-6liter de volt egy bizonyos szakasz ahol odafelé is és visszafelé is 5,5litert evett meg, barátnőmmel mögöttem és egy kb 20kilós tanktáskával. Szerintem ennél nem kell jobb fogyasztás, én nem variálnám az áttételt. Ami viszont szöget ütött a fejembe a superbike kormány, csak szét kell barmolni a fejidomot hozzá.
na, olyan utaskapaszkodót hegesztettem, hogy helyből magatok alá szartok nem is tudom merjek e róla képet feltenni
Hali srácok! Beszopattam magam. Vettem kicsi (39-es) lánckereket hátra, hogy ha hosszú útra megyünk, akkor hosszabb áttétellel kicsit takarékosabban járjuk meg az utat, de nem lehet megfeszíteni a láncot sajna, szétfaragni meg nem szeretném. Vettem kipróbálásképpen egy 45ös kereket is, de gondolom, azzal meg épp az ellenkezője lenne, túl rövid lenne hozzá a gyári méretű lánc.
Ugyhogy ELADÓ mindkét HÁTSÓ LÁNCKEREKEM, egy 39-es és egy 45-ös méretű, mindegyik zsír új, 45ös ki sincs bontva. 39es legyen 6ezer Ft, 45-ös 7ezer Ft, mindegyik drágább volt.
Sziasztok!Jó állapotú 954 RR-t vennék.Nem tud valaki eladót?Amik fennt vannak neten,azok közül már megnéztem hármat,de mindegyik kuka volt...Mindegyik úgy indúlt,hogy gyári sérülésmentes,aztán....jahhhh.....
Szóval ha valaki tud esetleg olyan eladó 954-et,ami nincs még meghírdetve,de eladó lesz,az szóljon.Előre is köszi!ÜDV: Sanya
Hát ja, de ennek a szezonnak lőttek. Majd márciusra kész lesz teljesen. Köszi már jól vagyok, dolgozok minden.
jolvan majd meglesem
Remélem ha kiváncsi vagy a Szekszárdi topicba lessz fotó és remélem vidi is
jó kis móka lesz biztos,kár h én nem motorral jöttem,betársultam voltna énis siófoknál tegnap este beszéltem egy ferraris taggal,h ki merne e állni a cbr ellen gyorsulni,de nem mert
áá gecc pedig milyen szépvolt! csináld megfele.... ! te jólvagy? hallom már jársz meg minden..
2motor 2 motoros eddig
az jó kis progi.hányan mentek?
900 rr hez váltó fogaskerekek léptető villák váltó tengely eladók.
Csőőőőő!Áhhhhhh,semmi.....
Szega!
Mi a szitu motor ügyben?
Köszi bár kedden megyünk Balcsit megkerülni lehet hozok én is
vigyek neked csövet a strandról? én éppen itt fexek a balcsi parton siofokon,ha gondolod viszek neked egy lépcsőlejárót
Köszi a tippet rohanok a strandra nagyflexel
nekem nics..deee strandkorlátből erőssen szépet lehet készítteni

nem nem ééén nem vállalom
sc-33-hoz keresek kipufogó leömlőt? Valakinek elfekvőben
Hát akkor csak aludjon!
Csak egy ismerős, aztán meg hátha itt alszik néha nálam..
asztakurvafaszba