De nem tudom neked mennyit eszik a motorod, én tegnap jöttem haza Horvátországból, és olyan fogyasztásokat produkált a gép, hogy szinte el sem hittem. 5,8-6liter de volt egy bizonyos szakasz ahol odafelé is és visszafelé is 5,5litert evett meg, barátnőmmel mögöttem és egy kb 20kilós tanktáskával. Szerintem ennél nem kell jobb fogyasztás, én nem variálnám az áttételt. Ami viszont szöget ütött a fejembe a superbike kormány, csak szét kell barmolni a fejidomot hozzá.
Hali srácok! Beszopattam magam. Vettem kicsi (39-es) lánckereket hátra, hogy ha hosszú útra megyünk, akkor hosszabb áttétellel kicsit takarékosabban járjuk meg az utat, de nem lehet megfeszíteni a láncot sajna, szétfaragni meg nem szeretném. Vettem kipróbálásképpen egy 45ös kereket is, de gondolom, azzal meg épp az ellenkezője lenne, túl rövid lenne hozzá a gyári méretű lánc.
Ugyhogy ELADÓ mindkét HÁTSÓ LÁNCKEREKEM, egy 39-es és egy 45-ös méretű, mindegyik zsír új, 45ös ki sincs bontva. 39es legyen 6ezer Ft, 45-ös 7ezer Ft, mindegyik drágább volt.
Sziasztok!Jó állapotú 954 RR-t vennék.Nem tud valaki eladót?Amik fennt vannak neten,azok közül már megnéztem hármat,de mindegyik kuka volt...Mindegyik úgy indúlt,hogy gyári sérülésmentes,aztán....jahhhh.....
Szóval ha valaki tud esetleg olyan eladó 954-et,ami nincs még meghírdetve,de eladó lesz,az szóljon.Előre is köszi!ÜDV: Sanya
jó kis móka lesz biztos,kár h én nem motorral jöttem,betársultam voltna énis siófoknál tegnap este beszéltem egy ferraris taggal,h ki merne e állni a cbr ellen gyorsulni,de nem mert
De nem tudom neked mennyit eszik a motorod, én tegnap jöttem haza Horvátországból, és olyan fogyasztásokat produkált a gép, hogy szinte el sem hittem. 5,8-6liter de volt egy bizonyos szakasz ahol odafelé is és visszafelé is 5,5litert evett meg, barátnőmmel mögöttem és egy kb 20kilós tanktáskával. Szerintem ennél nem kell jobb fogyasztás, én nem variálnám az áttételt. Ami viszont szöget ütött a fejembe a superbike kormány, csak szét kell barmolni a fejidomot hozzá.
Ugyhogy ELADÓ mindkét HÁTSÓ LÁNCKEREKEM, egy 39-es és egy 45-ös méretű, mindegyik zsír új, 45ös ki sincs bontva. 39es legyen 6ezer Ft, 45-ös 7ezer Ft, mindegyik drágább volt.
Szóval ha valaki tud esetleg olyan eladó 954-et,ami nincs még meghírdetve,de eladó lesz,az szóljon.Előre is köszi!ÜDV: Sanya
Mi a szitu motor ügyben?
nem nem ééén nem vállalom