Igényes lézervágott CBR900RR KIEMELŐ KITT-ek ELADÓAK.
30MM-t EMEL A MOTORON!
7EZER FORINT
Könnyebben fordul tőle a motor, illetve csinosabb lesz vele, ha 17es kereket raktál előre akkor igényli, ha nem akkor is pofásabban néz ki vele. Akit érdekel írjon a zotyavfr@freemail.hu címre vagy keressen meg délután után telefonon 30/6963423
ÉN is már megvettem hozzá az anyagot, de lemondtam róla. Mert ha nem megfelelő a távtartó anyaga akkor eltörheti a vázat is.
Inkább 20papírért gyári vagy semmi. Illetve az is visszatart hogy lukat kell ütni az idomon.
Hangsúlyozom hogy a rezonancia 6000-7000 között olyan szintű hogy 5 km-en ként kiván pihenőt mert elzsibasz. Maga a motor brutális mert porlasztó és szelep szinkron után vagyok igy hibátlanul tol de az gáz hogy e-miatt szétkell rántani.
Zörgő hang,és enyhe rezonancia...ami nem megszokott.
Vezérműlánc új,feszítő szintén illetve már 3db próbáltam jelenség ua.
Primer lánc cserélve,persze lóg az új is de az úgy jó...nem az zörög.
Vezérműtengelyek épek,leszorító ház és maga a tengely is,terhelésnél normális kopás.Vezérlés nincs elrakva,olaj jó minőségű egyéb előzetes gond nem volt egyszer csak zörgött.
Főtengely csapágy nem lehet mert nem kopog hanem zörög,erős terhelésnél kigyorsításnál nincs kopogó hang (csak zörgő) tehát hajtókar csapágy nem lehet.Kuplung a megszokott módon zörög,,,,,,ellenőriztem kuplung kosár rugók feszesek szegecselés rendben.A kérdés...mi zörög
már 8 szerelő hallgatta de nincs meg...ha valakinek hasonló gondja volt írjon,,,
Tee teve nem akarok beleugatni de a primer hajtás ebben a blokkban fogaskerekes! A vezérműláncon kívül van még egy lánc benne de az az olajpumpát hajtja!
Az a furcsa, hogy semmi kopogás és idegen hangot nem ad csak attól félek hogy valami kibukik benne ami kurva drága lesz eddigi tipem lenkerék szegecselés
Érdekelne hogy kinek van bukógombája? és milyen? mekkora? Esetleg akinek van az tehetne fel ide pár képet, mert szeretnék énis csináltatni, csak még tanácstalan vagyok.
azt nem lesz könnyü találni, neten kurva drágán van,25ért láttam 1et vmeik nap. én is pont a napokba vettem bala kollégától egy fesszabot,mer kifeküdt az enyém
Hali ki tud megoldást arra, hogy 4000-es fordulattól dehúzott kuplungnál rezonál az egész motor de nem kicsit. Váltó, blokk felfogató csavar lazulás kizárva SOS köszi.
30MM-t EMEL A MOTORON!
7EZER FORINT
Könnyebben fordul tőle a motor, illetve csinosabb lesz vele, ha 17es kereket raktál előre akkor igényli, ha nem akkor is pofásabban néz ki vele. Akit érdekel írjon a zotyavfr@freemail.hu címre vagy keressen meg délután után telefonon 30/6963423