Szombaton Szoboszlón Motoros Találkozó! az árpád uszoda parkolója a reptér mellet ! több 100 motoros lett tavaly nagysiker volt! bemutatják a vfr 1200at lesz streetfighter show meg drift is !Karesz menni kell:P:P
Debrecen és környéki motorosok topic. Sas Zoli írta a konkrét programot tegnap délelőtt valamikor nézd meg, mi megyünk Sassal, de konkrétumokat nem tudok, mikor honnan indulunk.
hát azért 300ért nemtudom milyen állapotút adnak. meg gondolom plusz papirozás,ami 150,azzal is számolj.
vfr 750ről nemtok mit mondani,csak az első felnijéről az jó,mert az van nekem a cbrbe
aham
hát mondom most van fent 300-ért 1 meg még pár héttel ezelött volt még 1 az is 300-ba szal vannak itt olcsok persze nem azt mondom hogy biztos nincs semmi bajuk dehát akkora nagy bajuk csak nincsen
350körül nehéz lesz jót találni,szerintem is ,ilyen külföldi papiros street gépet lehet itt körül venni,1ik haver most vett egyet 350ér, olasz papirok,meg sf átalakitás.papirozás még cakkpakk 150, fél millából jön ki az is,
De de tudom Láttalak már párszor fennt a központba csak nemvolt időm odamenni, dumálni. De ha jó idő lessz szombaton mehetnénk Szoboszlóra, motoros talira. Bár én még semmit nemtudok róla. Hátha feljön Bala és ad valami infót. BALA HOLVAGY ?
Azt még a télen beleraktam, de csak most csináltattam meg az elektronikát, ami kikerüli az ECU-t és úgy vezérli a motort.
Kicsit lehet finomítani is ha akar az ember. Amikor kész lett és először mentem vele megijedtem, akkora a különbség!
Ez a villamosságis meg azt kell hogy mondjam egy Zseni. (és nem drága)
nem igazából ilyet szeretnék ennyim van nem kell fikázni ennyire telik ha nem tetszik megkérdeztem hátha tud valaki ajánlani 1-et azt csá pl amit majors belinkelt olyan jó is lenne nekem és ennyit is vártam el itt nem azt hogy fikázzanak mint te de azért köszi :)
Szevasztok valaki tudna nekem esetleg ajánlani 900rr-t 320e-től maximum 360e-ig? külső nem számit hogy csúsztak vele de azért nézzen ki valahogy ja motorikusan jó legyen előre is köszönöm
nekem nem annyira jött be a Conti sport attack:
relative sokat túrázok és kockásra kopott, ha nincs lehetőséged sokat döntögetni akkor lehet h jobb választás lenne valami keresztmintázatú
Nekem néhány hete pont ugyan ez volt a bajom szétszedtük a sztendert befújtuk kontakt sprayvel de nem volt jobb utánna már lekerült a ülés is mert már mindenfelé néztük mi lehet a naj, hát az ülés alatt volt az egyik kábel szétcsúszva összepattintottam és azóta ilyen hiba nem jelentkezett.Remélem tudtam segíteni valamennyire....
Olyan problémám van a változatosság kedvéért,h ma indultam volna a szerelőhöz a fesz szabályzó miatt és pöcc röffre indult a moci,de ahogy sebességbe rakom leáll... mintha kint hagynám az oldalsztendert.... nem világít a jelzője akkor sem ,ha kint van... történt már valakival ilyesmi? hogy lehet rövidre zárni?
Kicsit kezdek kiakadni,h mindig történik valami+még az idő is szar.
vfr 750ről nemtok mit mondani,csak az első felnijéről az jó,mert az van nekem a cbrbe
Az a bizonyos zöld csatlakozó!
Ma már vidáman gurultam a szakadó esőben!
Köszi még egyszer!
hát mondom most van fent 300-ért 1 meg még pár héttel ezelött volt még 1 az is 300-ba szal vannak itt olcsok persze nem azt mondom hogy biztos nincs semmi bajuk dehát akkora nagy bajuk csak nincsen
Téged is látni.
A motorjó lett kösz még 1x!
Azt még a télen beleraktam, de csak most csináltattam meg az elektronikát, ami kikerüli az ECU-t és úgy vezérli a motort.
Kicsit lehet finomítani is ha akar az ember. Amikor kész lett és először mentem vele megijedtem, akkora a különbség!
Ez a villamosságis meg azt kell hogy mondjam egy Zseni. (és nem drága)
Tehát ennyiért nem kapsz a kívánalmaidnak megfelelőt!
Próbálj meg egy gyengén töröttet felhajtani.
Szombat Zalaegerszeg?
http://www.grandemoto.com/moto...
relative sokat túrázok és kockásra kopott, ha nincs lehetőséged sokat döntögetni akkor lehet h jobb választás lenne valami keresztmintázatú
Én innen rendeltem új 16-os gumit (Conti Sport Attack):
http://www.jokergumi.hu/hun/ho...
Olyan problémám van a változatosság kedvéért,h ma indultam volna a szerelőhöz a fesz szabályzó miatt és pöcc röffre indult a moci,de ahogy sebességbe rakom leáll... mintha kint hagynám az oldalsztendert.... nem világít a jelzője akkor sem ,ha kint van... történt már valakival ilyesmi? hogy lehet rövidre zárni?
Kicsit kezdek kiakadni,h mindig történik valami+még az idő is szar.