Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen szerény véleményem.......az

használt motor= lutri ....az új még inkább

ekő vinni egy olyan helyre ahol kenik vágják és nem szabad sajnálni 10 -20 ezret....szerintem
CBR, VFR, CBR1000F!
Mindegy csak Honda legyen...
Csak az kell Neki!
hát igen gsx-r-el is igy jártam :/ szép volt meg minden aztán ette az olajat elég faszán amugy megvan már a mocim ma hoztam volna el csak a tulaj rosszul szervezte a dolgokat igy nem tudtam elhozni pedig mentem is vele meg is néztük csak a papirokkal volt gond nem gondolt előre elvileg holnap vagy hétfőn ha lesz valami belőle ja amugy cbr 1000f
Na láttam ott voltál Te is. K2-ben igaz?
Nem lehet nagy baja? Hmmm! Láttam már olcsón vett 900 RR-t!
Agyonhegesztett váz! + blokk!Amikor a blokk szét lett szedve az egyik nyugvócsapágyat kihagyták és az olajcsatornát lehegesztették! Biztos szorult a főtengely az agyonhegesztett blokk matt!Tehát az ember vett egy rakás ócskavasat amit nyugodtan le lehet adni a MÉH-be! Másra nem volt jó! Pedig ránézésre nem is volt szakadt!
Na igen, igazad van. Amikkel én is találkoztam nagyon sok volt a kókány meló, mint motorhiba...
Azért ez sem biztos....Meg amúgy sem a szétküldés árt nekik hanem a sok kókányolás amit egyesek javítás alatt értenek.

Szerintem gyűjtögess és vegyél egy 98-99-es modellt és hosszú távon sok idegeskedést megspórolsz vele.
Ez így nem gondolod komolyan ugye?
Vegyél inkább egy régi VFR-t, az tuti nincs szétküldve.
Na, mit csináltattál a gépen? Mesélj...
OKÉ mi megyünk már kapunyitásra szal rajtolunk itthonról 11kor Sassal, aztán Debrecenben felveszünk még pár arcot valahol (az egyik kúton:D). Onnan mi megyünk Szobira aztán majd meglátjuk mi lesz, már egész baráti idő kezd lenni. Na akkor majd ott ütközünk.
Zsoltiiiii ! végre jaú idő
Azt beszéltünk Józsiékkal hogy olyan 3 ra leszünk kinnt, a motoros felvonulásra megyünk ki. Szal ne várjatok a kútnál. Majd koccanunk, hali
jó jó de nem akarok a forgalomba helyezéssel bajlódni..
Én mennék ha jó idő lenne! Igaz fois túra gumim van hátul, de leszarom, majd nem húzok akkora gázt kanyarból kifelé...
áááááá EZT 600 ért hirdették a multkor, valaki mondta is hogy ismeri meg nagyon zsir állapotban van..

1 hétig ne vegye meg senki
Szombaton mentek Hringre?
Szia!

Egyelőre úgy néz ki, hogy 30 fok lesz hétvégén és meg lesz tartva június 5-én a tali! Ha lesz még infó akkor szólok. Egyebet nem tudok nem tudok mondani, kérem kapcsolják ki...
Oké. Ha jó idő lessz akkor mehetnénk nyitásra, indulás Aiva kút, fél 12, de ha délelött szar lessz még mindig az idő, akkor szerintem csak délután megyünk ki. Majd holnap délelött felnézek ide és megírom hogy lessz. Hali
Még látszik hogy új vagyok mert annyian vagytok hogy egyikőtöket sem ismerném meg :D
Én mindenesetre kint leszek egy nagy cbr900 RR es táblával hogy megtaláljatok :D
Ha nem fog esni az eső és megyünk mehetnénk együtt is sámsonszitiből. Kint találkoznánk a kúton fél 12 körül aztán a sámsoni banda elindulhatna együtt. Csak szervezés kérdése.
Sziasztok!

Holnap jön valaki a Citadellai gurulásra?

Vasárnap megy HRingre megyek mert valami nyílt nap lesz.
Kinek van kedve csatlakozni?
ja igy már más :) csak kb-ra mondták mennyi lenne a papirozás de akkor inkább hagyom a dolgot most még van 3 jelölt motorom de leginkább a vfr-t akarom már csak azért is mert Honda :)
több jóval mint 80
az enyém 96os,arra 50volt a reg ado,interpolos papir 10es,eredet vizsga 18,müszaki 27,biztosítás is vagy 30 egy évre,forgalmi,rendszám iesmi,okmányirodába is még egy 20as
összeadogatod,simán 100felett lesz,aztán majd jön a teljesitmény adó ,15 egy évre, meg olaj ,szűrő csere amikor megvetted, meg kitudja még lhet vmit cserélni kell ,gumik vagy iesmi,láncszett, sok sok lóvé minden,és ak még nem is mentél vele
szval nem olcso a papirozás
na igen ezt nem tudtam hogy ennyibe kerül papiroztatni annyit mondtak hogy kb 80ezerbe lenne a papirozás
megvan Zsolti ! úgy néz ki hogy összeszedtem a helyi bandát, remélem az idő nekünk kedvez ! Majd összefutunk szombaton.