Hát ha jól látom akkor a tiéd elől 16-os amihez sajna nem nagyon van jó gumi(már úgy értem,hogy 17-be nagyobb és jobb a választék)Itt a Sportmotor gumi hirdetéseiben nézz szét ők segítenek neked készséggel!
Most írok először a fórumra, olvasgatom mindig hogy kivel mi történik.Azonban egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.Pár hónapja vettem a motorom és megérett az első gumi hogy lecseréljem (konkrétan 1mm-es) véleményeket szeretnék kérni hogy milyen első gumát tegyek fel rá.Gyári a felni úgyhogy nem sok választási lehetőség adódik Én most ezt találtam http://www.r17.hu/index.php?pa... mi a véleményetek valakinek esetleg van-e ilyen a motorján.Ha esetleg tudtok jobbat akkor várom a hozzászólásokat... :) Köszi előre is!
Occsó benzint!(Vagy több fizetést!)
Gazdasági válság van nem tudod? Eléggé áll a motorpiac szerintem most elég macere akármit is eladni, vagy venni, de ez csak az én véleményem. De lehet hogy neked van igazad, és valami bibije van...nem kell mindig a legrosszabbra gondolni.
Szép ! de nézd meg azt a kókány kipuff tákolást egy slip on csö belevan dugva a gyáriba Am 1 haverral gondolkodtunk rajta hogy átugrunk és megnézzük, csak ez a szar idő közbeszólt. De nekem amúgy kicsit gyanús a dolog mert szép állapotban van olcsó pénzért, de még mindig nem vette meg senki, pedig 2-3 hete már fenntvan Nézzétek át alaposan egy jó szerelővel.
na ez már ott van a szeren.inkább ez mint a piros.Ezen látszik hogy vigyáztak rá.Banki lefoglaltat meg nem érdemes venni mert amit nem vettek meg azok szarok.Itt is van egy fajta maffia akik azzal foglalkoznak hogy felvásárolnak minden jó járművet még mielőtt tudnánk róla.Nem okoskodok bele azt veszed meg amelyiket szeretnéd csak szóltam hogy a tricoloral jobban járnál
hát ha csak nem került a gépedre sport renszer, légszűrő, akkor szerintem a gyári beállitások a megfelelők.ha tuningoltál valamit akkor értelem szerüen a karbikat is hozzá kell lőni.
hát erre a motorra nem nagyon vigyáztak.600 ba lehet kapni tipp topp álapotut.egy új fényezés és máris ott vagy a 600 nál:D és még ki tudja mi baja van
barátnőm nővérének a férje is kb ilyen vassal a lábában élt,neki már féléve vették ki, ő crossozás közben a nagy fűbe nem látott egy beton oszlopot,mer a fű eltakarta,és ugy kapta el,hogy a motor és az oszlop közé szorult a lába,kissé szétzúzta,azt monták a korházba ha nem cross csizmába van,akkor már nem lenne lába
szia!Na ma jöttem haza a kórházból.Megszabadultam a jobb lábamból a fémtől:D.Csináltatok képeket vagy videót a motorozásról ahova sajnos nem tudtam menni?
Most írok először a fórumra, olvasgatom mindig hogy kivel mi történik.Azonban egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.Pár hónapja vettem a motorom és megérett az első gumi hogy lecseréljem (konkrétan 1mm-es) véleményeket szeretnék kérni hogy milyen első gumát tegyek fel rá.Gyári a felni úgyhogy nem sok választási lehetőség adódik Én most ezt találtam http://www.r17.hu/index.php?pa... mi a véleményetek valakinek esetleg van-e ilyen a motorján.Ha esetleg tudtok jobbat akkor várom a hozzászólásokat... :) Köszi előre is!
Occsó benzint!(Vagy több fizetést!)
a tricolor gép , na az már esélyes
ha nem szakadna az eső ma vagy valamelyik nap el is vinnék a jelenlegi motoromat aztán már mennék is megnézni..
nekem szerencsére nem volt még komolyabb sérülésem
mire gondolsz? hogy fúvókázta e már át valaki a motorját?