Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv!

én elsődlegesen "e" szabvány dobot keresnék jó áron..... amit a kolléga árul, az tökéletesen megfelelne, csak mint írtam a méretek nem teljesen egyeznek és ezért kérnék segítséget a tapasztaltabbaktól, hogy összehozható lenne-e bob az én gyári leömlőmmel vagy csak jelentős átalakítással!

Egyébként kössz az ajánlatot....
Nekem van egy frankó Erion Racing dobom. Rá tudod bűvölni könnyen a motorodra. Ha érdekel zotyavfr@freemail.hu címen értekezzünk e részletekről.
Csőőőő Biga!Nagy semmi eddig...
Mi a helyzet pajti moci ügyben.
Ez csak úgy hirtelen. Leálltam este és reggel nem indult. Semmi előzetes jel nélkül.Ezért is érdekes a dolog. A butykölgetés az index cseréjével be is fejeződött(ellenállással). De annak szerintem semmi köze sincs hozzá
Szivesen. Biztos valami bagatel oka lesz...
Egyik indítás után jött elő ez váratlanul, vagy bütykölted, lemostad...
Szia!
Köszi megkaptam a rajzot! Majd méregetünk...Ez egy jó kis türelemjáték!

MAJORSNAK Is köszönöm a rajzot!
Üdv.

Egy kis segítségre lenne szükségem ill. tanácsra!
Egy fórumos kollégának lenne egy eladó dobja, csak mint utóbb kiderült nem mindenben egyeznek a méretek.

1. képen az én gyári dobom van, melynek a belső átmérője 60 mm (viszont van egy külső is ami 70 mm 2. kép )

Az eladó dob belső átmérője viszont 67,5 mm (3. kép)

Viszont a csavar távok megegyeznek 81mm.

Kérdésem az lenne, hogy így ebben a formában fel tudnám -e pakolni a dobot vagy át kellene hozzá alakítani az összekötőt?

Segítséget előre is kössz!
Köszi.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/honda/honda_954-3955299
Emlékszem a főnöködé volt még akkor....
OK
Ja-ja!
Most már leesett!
Közbe enyém lett a gép!
Bala!Te dolgozzál,ne itt írogassál... Mindjárt kiugrok hozzátok!
Szega Tessa.
Jutottatok valami dűlöre 954-ügyben
BIGA.
Hali Bandita.De,igen ő kérte.Azért nem hívtalak,mert már beszéltünk motor ügyben kb egy éve,csak akkor a CBR klub fórumon írtál...
sziasztok!
Nem tud valaki 97 es 900rr hez plexit jó áron?Lehet használt is
Nem a te haverod kérte el az elérhetőségemet tegnap fórumon?
Szia.Nem láttam,hogy hírdetnéd,csak kérdeztem,mert 954-et szeretnék venni.Már megnéztem 3-at,de......Melyik oldalon hírdeted?Linkeld be.Köszi
Már nem is akarom kiszedni. Inkább megcsinálom Már megrendeltem a cumókat hozzá
Szerintem ne vedd ki belőle az "exup" szelepet mert akkor 3000ig nagyon gyenge lesz. Nekem volt a 929-en teljes kipuf rendszer és indulásnál nem volt vmi jó...
Jól láttad, eladó. Ezen a kis hibán kívűl semmi baja a motornak.Nagyon egyben van a kicsike .de ezt a kis hibát is orvosolom
HAli!Véletlenül nem eladó a 954?
Nyilván. Én is megnéztem mi van a képek alá írva, akkor a 919 alá az volt még... hogy jelenleg is. Csak azért gondoltam...