Sziasztok !
Csatlakozom az elöttem szolókhoz, a guma oldalán lévő forgás irány mindig a mérv adó ,nem a mintázat !
De semmi baj, adjál hálát az égnek és köszönd meg szépen mind azoknak akik ilyen figyelmesek voltak.
Amúgy Pest melyik felén vagy ? Én a X.-ben !
Szép a mocid ! Sziasztok , ingyen benzint !
nincs forditva a minta elöl,mint hátul,csak az a lényeg, hogy a vizet hátrafele vezesse ki a mintákon,és ha felül ránézel,és ott hátrafele állnak a minták,akkor lenn a földön pont forditva, előre állnak
Hát nem vagyok szakember a témában, de mintha olyan rémlene, hogy fékezésnél kapja a gumi a nagyobb terhelést, ezért másként futnak benne a szövet szálak is, nem csak a minta van fordítva...
Engem Attilának hívnak. 1 hónapja vettem egy 93-as RR-t :D Budapesti vagyok.
Remélem én is be tudok majd illeszkedni erre a fórumra :D
Megpróbálok minden nap fent lenni délután. Ha valaki a közleben lakik és volna kedve gurulni egyet az rámírhat nyugodtan.
most elég jól érzem magam
Érdekel még a cucc?Múltkor megszakadtál és nem bírtalak visszahívni.
A képet meg csak úgy felrakom
Én a 15. kerben lakom.
Ha vasárnap nem lesz rossz idő nincs kedvetek gurulni egyet Visegrádra?
Csatlakozom az elöttem szolókhoz, a guma oldalán lévő forgás irány mindig a mérv adó ,nem a mintázat !
De semmi baj, adjál hálát az égnek és köszönd meg szépen mind azoknak akik ilyen figyelmesek voltak.
Amúgy Pest melyik felén vagy ? Én a X.-ben !
Szép a mocid ! Sziasztok , ingyen benzint !
az első gumma valóban forditva van a gépeden.
Amúgy szép a mocid, tetszik a lámpája, pont ilyet lehet betenni a gta san andreasba :D
Amúgy miért van fordítva a minta az elsőnél?
Fordítsd meg az első gumit, mert szerintem fordítva van felszerelve...
Engem Attilának hívnak. 1 hónapja vettem egy 93-as RR-t :D Budapesti vagyok.
Remélem én is be tudok majd illeszkedni erre a fórumra :D
Megpróbálok minden nap fent lenni délután. Ha valaki a közleben lakik és volna kedve gurulni egyet az rámírhat nyugodtan.
Csak azért mert utálom ha nem segítenek!
link
kormány sulyt keresek csavarral sc33-hoz