Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de ahoz hogy ne recsegjen elég ha elzárom a gázt és egy határozozz mozdulattal berakom sebességbe?
Ha nem recsegteted akkor nem okoz semmi kárt.
igen azt mindjárt gondoltam hogy lefele nem jó ötlet, csak azt szerettem volna megtudni hogy felváltásnál nem okoz e kárt a váltóban.
Felfele minden motornál lehet, az egyenes fogazású váltó miatt, lefelé meg se próbáld..:!
Lenne egy olyan kérdésem hogy az én mocimnál lehet e kuplung nélkül felváltani, csak gázelvétellel?
Az a baj a motorral hogy az a 600 kilóméter rengeteg, de mégis egy nap alatt simán legtudja az ember a távot. Meg sem érzi csak a pénztárcája :D
most csavartam bele a gépbe 600-at , Veszprém, Ajka + a komplett északi part
most elég jól érzem magam
Persze hogy érdekel! Lemerült a fos telefonom azért nem bírtál vissza hívni...
Szia Tomi!

Érdekel még a cucc?Múltkor megszakadtál és nem bírtalak visszahívni.

A képet meg csak úgy felrakom
Megnéztem és a gumi oldalán a forgás irány jó tehát nincs fordítva :D
Én a 15. kerben lakom.

Ha vasárnap nem lesz rossz idő nincs kedvetek gurulni egyet Visegrádra?
Sziasztok !
Csatlakozom az elöttem szolókhoz, a guma oldalán lévő forgás irány mindig a mérv adó ,nem a mintázat !
De semmi baj, adjál hálát az égnek és köszönd meg szépen mind azoknak akik ilyen figyelmesek voltak.
Amúgy Pest melyik felén vagy ? Én a X.-ben !
Szép a mocid ! Sziasztok , ingyen benzint !
nincs forditva a minta elöl,mint hátul,csak az a lényeg, hogy a vizet hátrafele vezesse ki a mintákon,és ha felül ránézel,és ott hátrafele állnak a minták,akkor lenn a földön pont forditva, előre állnak
üdv a fórumon.
az első gumma valóban forditva van a gépeden.
nem is figyeltem, csak azt hogy a menetirány felé van a minta.

Amúgy szép a mocid, tetszik a lámpája, pont ilyet lehet betenni a gta san andreasba :D
Hát nem vagyok szakember a témában, de mintha olyan rémlene, hogy fékezésnél kapja a gumi a nagyobb terhelést, ezért másként futnak benne a szövet szálak is, nem csak a minta van fordítva...
Ezt nem tudtam, majd megnézem.
Amúgy miért van fordítva a minta az elsőnél?
Nézd meg a forgásirányt a gumin! Az első mindig fordítva van mintázva...
Miért lenne fordítva? arra kell a vizet kiszorítani nem?
Üdv a fórumon!
Fordítsd meg az első gumit, mert szerintem fordítva van felszerelve...
Sziasztok!

Engem Attilának hívnak. 1 hónapja vettem egy 93-as RR-t :D Budapesti vagyok.
Remélem én is be tudok majd illeszkedni erre a fórumra :D
Megpróbálok minden nap fent lenni délután. Ha valaki a közleben lakik és volna kedve gurulni egyet az rámírhat nyugodtan.
http://www.manualedereparatie....

Csak azért mert utálom ha nem segítenek!
Innen tudsz letölteni:
link
Sziasztok!
kormány sulyt keresek csavarral sc33-hoz
Valaki pár hete linklelt valami service manualos oldalt...keress visszább kicsit.