Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok.
lenne egy hatalmas kérésem.
'98as 919-hez kellene nekem service manual.
esetleg ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
gancsos.attila@gmail.com-ra jöhet.
cső bala
mizu? matekból mikor szigozol?
Szia!

Őőő igen, de már elvitték rég. Bocsi.
Szia Bala
Tavaly valamikor nem te mondtad, hogy van kallódóban egy első fékolajtartályod? Ha nem akkor bocsi, ha igen akkor megvan még?
Szia!

Látom keresel kuplung bowdent, havernak lenne egy alig használt, mert fighter átépítés miatt hosszabb kellett neki. Kb 100 km van benne . Ha érdekel megkérdezem neked.

Üdv.: Bala
Köszi szépen Legalább lesz mit nézegessek:Idén biztosan össze futunk még
sajnos nincsen.Múlt héten használtam fel ami volt elfekvőben mert nekem is kiszálasodott.
Full gyári festés...
hát jaj de széééééép!
Egy kuplung bowdened nincs véletlenül veszendőben? Licitálnék rá!Ja meg sc33 hátsó ülést is keresek,mert most 28-é van rajta de nem stimmel rá!
OK!Csinálunk feltétlen!Aztán gyógyulást minél hamarabb!Remélem idén azért még összefutunk!Másnem Sirokon!
helló
4 ezer az ára.Dunaújvárosi vagyok.Postán eltudom küldeni neked ha úgy jó.Még holnap feltudom adni neked mielőtt befekszem a kórházba műtétre.Küld a címed és a neved telefonszámod az adatlapomon lévő E-Mail címre
helo.na ilyen az enyém is.mennyi az ára,és hogy tudnánk lebonyolitani az üzletet?
de megköszönném ha csinálnátok ott képeket meg videót hogy lehessen mit nézek a fekvésbe
szia!Mennék én de holnap fekszek be a kórházba
Kiveszik a jobb lábszáramból a fémet.Direkt mondtam a dokinak hogy nyárra ne tervezzen műtétet erre tessék
Hali Gabi!Mátrát nem tervezitek? Szólj ha jössz!
itt vannak a képek
Szia!
4 ezer ha érdekel.
helo.nem az a baja,de érdekelne a relé mert meg van piszkálva.93'-as a cbr-em.mennyiért adod?küldenél egy fényképet?köszi
Megvan a kolléga úr
szeva.
Nekem van relém ha érdekel és az a baja
Ezeket a pilot sportokat szerintem felejtsd el.
köszi
húztál volna 1 kövér gázt neki,lehet kilövi az egérkét
Jaja ott jó meleg van,főleg ha járatod kicsit! De az a durva,hogy ez megsunyt benn,csak akkor ugrott ki amikor már sütötte a talpát a yoshi Biztos csak meg akarta hallgatni a hangját
Amúgy nektek meddig tart egy hátsógumma?
Amikor megvettem a paripát még szinte zsír volt,kb. 3500-at mentem és ott tartok,hogy ha nagyon közelről nézem 1-2 helyen kilóg a vászon,mint a cérnaszál .Egyébként Michelin pilot power volt rajt...Most azon elmélkedek,hogy mit rakjak rá,mert elöl viszont pilot sport van .Rakjak sportot,aztán nem döngetek úgy,vagy vegyek azt ami volt De ugyebár az se tuti,ha a 2 gumi nem egyforma...Szóval értitek....nehéz döntés előt állok