Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi!
EZT TUDOM

de ezzel a dizájnal van egybelámpás is arra meg azt hittem hogy átalakított..
régebbi is! ez 92-93as.
Ien színű lenne az enyém is
ahhaaa csak nekem volt furcsa mert azt hittem erre a dizájnra hogy régebbi mint ezek:
De ez a 95-ös modell.

ez sem gyári lámpa ugye? ? ?
de szerintem a 93 as fejkonzolja egy és ugyan az a 97 vel.
a 98-99 tér csak el
szia!Igen rámegy.Nekem a 99 es mocimon most 97 es fejidom van mert az jobban tetszik.Nekem a 97 es fejkonzolját kellett hozzá vennem mert a 99 sé az nem olyan(a műszerfal felfogató eltér 3 cm)
Na egy olyan fejjel, ami a képen van és színben is pont passzol kiegyeznék.:) Csak ilyen színben nem láttam még olyat.
Köszi a válszt, KertAce-nek is!
Na a bunkó formám

Elnézést
Szevasztok mindenkinek
Helló pajtás
Nézz rá az R1-forumra zajlik az élet
Mi a helyzet itt?
Fasza minden?
Szerintem rámegy simán átalakítás nélkül, de én nem nyúlnék hozzá az biztos, így gyönyörű ahogy van.

Én nem faragnék szét egy gyári festésű motort....de biztos rá lehet valahogy építeni.
Lenne egy kérdésem:
SC28-as mocimra rámegy átalakítás nélkül valamelyik későbbi cbr900as fejidom? Dizájnosítás miatt kérdem, mert akkor átalakítanám két kereklámpásról egybelámpásra. Láttam már ilyen átalakítást, csak nemtom mennyire macerás. Előre köszi a helpet!
Majd most megyek aláírás pótlóra, mert nem lett meg, na de majd most.
gépész? 2félév?
majd kiderül akkor:D Köszi szépen a segítséget:D
Ezt egy motorkerékpár szerelést oktatótól tudom,hogy kikezdi a membránt,dehogy ezt mennyire vagy milyen gyorsan,nem tudom!
köszi szépen az infót.

gyorsan megeszi a membránt?
Lehet felesben tankolni,átalakítás nélkül!Semmi különös dolgot nem vettem észre,csak annyit,hogy magasabb fordulatszám tartományban jobban harap!Mellék hatása az üzemanyag rendszerben,feloldja a lerakodott szennyeződéseket és megmarja a karbi membránt!
Tudok neked renedlni, ha kell. 10rugó körül.
97 es cbr 900 hoz valakinek nincs fekete plexije?
hát majd te leszel bala 1, biga kolléga meg bala 2
suli alakul? felületkezelésből hanyas lettél? nekem má csak 1 matek szigorlat van,meg mérnöki fizika aláiráspót
Na aztán, majd keveredés lesz belőle, hogy melyik Balát keresik.