szia!Igen rámegy.Nekem a 99 es mocimon most 97 es fejidom van mert az jobban tetszik.Nekem a 97 es fejkonzolját kellett hozzá vennem mert a 99 sé az nem olyan(a műszerfal felfogató eltér 3 cm)
Lenne egy kérdésem:
SC28-as mocimra rámegy átalakítás nélkül valamelyik későbbi cbr900as fejidom? Dizájnosítás miatt kérdem, mert akkor átalakítanám két kereklámpásról egybelámpásra. Láttam már ilyen átalakítást, csak nemtom mennyire macerás. Előre köszi a helpet!
Lehet felesben tankolni,átalakítás nélkül!Semmi különös dolgot nem vettem észre,csak annyit,hogy magasabb fordulatszám tartományban jobban harap!Mellék hatása az üzemanyag rendszerben,feloldja a lerakodott szennyeződéseket és megmarja a karbi membránt!
hát majd te leszel bala 1, biga kolléga meg bala 2
suli alakul? felületkezelésből hanyas lettél? nekem má csak 1 matek szigorlat van,meg mérnöki fizika aláiráspót
de ezzel a dizájnal van egybelámpás is arra meg azt hittem hogy átalakított..
a 98-99 tér csak el
Köszi a válszt, KertAce-nek is!
Elnézést
Szevasztok mindenkinek
Nézz rá az R1-forumra zajlik az élet
Mi a helyzet itt?
Fasza minden?
SC28-as mocimra rámegy átalakítás nélkül valamelyik későbbi cbr900as fejidom? Dizájnosítás miatt kérdem, mert akkor átalakítanám két kereklámpásról egybelámpásra. Láttam már ilyen átalakítást, csak nemtom mennyire macerás. Előre köszi a helpet!
gyorsan megeszi a membránt?
suli alakul? felületkezelésből hanyas lettél? nekem má csak 1 matek szigorlat van,meg mérnöki fizika aláiráspót