Az Etanol ilyen
Benzinkúton dolgozom szerinted mennyien visszajöttek hogy vizes a benzin
Mire megmagyazáztam hogy nem vizes.........................
Szerinted?
crossozni kéne kimenni ,ebbe a gyönyörű időbe az járja
van is erre a célre 1 ts em csak az etanol ugy feloldotta a tankba a koszt,hogy eldugult az egész,nem folyik a csapból a benzin
de lehet délután orvosolom a problémát
csak egy kopott metzeller mez 4essel próbálkoztam ennyire se volt még saras a cbr ,mint most, még a kertbe is megforgattam kicsit,leeht a héten nem kell füvet nyirni már
A generátort nem muszáj leszedni hogy megnézze azzal van e a baj, hanem elég azt is kimérni. Váltóáramot kell mérni, mivel 3 fázisú generátorról beszélünk. Ha egyik ága kevesebbet tölt, máris megvan a hiba oka.
holnap lesz szoboszlón az a motoros nap? uncsitesom ott lakik,tavaj is monta hogy mennyek csak végül nem voltam
hnapra viszont rohattnagy esőket mondanak
hát azér 24volt nem tesz jót egy 12voltos rendszernek
gondolom ak beindult,világitás nélkül gyors irány haza én is azt csináltam, bár én kimentem tankolni, a kúton nem indult,betoltam,ráugrottam,bevágtam 2.ba ,beröffent majd irány haza nem szarakottam h bebikázzam
ja, elég vicces Pest belvárosában felkutatni valakit aki hajlandó bebikázni XD legutóbb egy ikarus 435-ről kérteem egy kis áramot! Igen, ez a régebbi 7-es busz, igen, 24 voltos
ha láttatok már pöcre indulást...
látom mindenki átélte ezt a fesszab kipurcanós történetet
én is gondoltam rá,hogy hűtőbordásat veszek,de vmi huszonezerért adták,ezt a simát pedig 6ezerért sikerült megvenni
Én tavaly cseréltem fesszabot, szintén ment közben merülős/nincs töltés probléma miatt. De ha olyanra cseréled amin nincs gyári borda akkor meg kell oldani a hűtést! Fireball-é pl qrva jó megoldás. Az enyém gyárilag hűtőbordás, mondjuk VTRbe való
Van itt valaki aki kipróbálta már a bioetanolt?Mi a véleményetek róla?
cbr be szeretném használni fele fele arányban.