én is jártam már igy,hog elszállt a fesszab, gyárilag alulméretezett a hűtésük.én ugy oldottam meg,hogy egy hűtőbordát tettem a vázra ott,ahova felvan fogatva a fesszab,meg kapott 1 hűtőventit is,ami akkor megy,ha a világitást is bekapcsolom,azóta minden okés a töltéssel
Szinte az összes CBR 900 tulaj történt már ilyen. A fesz szabályzó környékén keresd a hibát. Jobb oldalidom leszed és égett vezetékeket keress. Lehet csak elégett egy csatlakozó vagy megszakadt egy kábel(generátortól egészen a fesz szabályzóig az összeset nézd meg). Ha nem akkor szedd le a generátort és nézd meg, hogy nem égtek-e el a tekercsek. Ha nem ilyen mint a képen, hanem fekete akkor az a ludas (bár nem hiszem). Mindenek előtt rutin kérdés, akksi jó? Ha új akkor is mérd ki, mert lehet zárlatos és akkor nem veszi a töltést. Töltsd fel majd fél óra állás után mérj rá. Kb 12.7 V-ot kell hogy mérj. Ha ennél alacsonyabb akkor vagy nem töltötted fel rendesen vagy nem veszi a töltést. Ha beindítod a motort akkor tompított fényszóró mellett is minimum 13.5 V-ot, de maximum 14.4 V-ot kell, hogy mérj. Ami ettől eltér azt hibának veheted. Ha ezeken túl vagy akkor már csak a fesz szabályzó maradt (az esetek 90%-a).
Jó mazsolászást
szerintem fel kéne próbálni mielőtt beruházol. az idom lámpa felöli része más ívet követ: valszeg a lámpát is cserélni kell az idommal...
Persze még sosem próbáltam ilyesmit szóval lehet h nincs igazam, csak sztem
nem tuja vki, hogy az sc-33 farokidoma felszerelhető-e az sc 28-ra?
Lámpa is van hozzá....
Egyébként miben különbözik a két típus farokidoma, annyit észrevettem hogy nem 1, hanem két "légkiömlő" van rajta....?
Jó mazsolászást
Üdv.: Bala
Csudi dolog történt ma velem...
Menet közben lemerült az akkumlátorom...!
Vacsi új! Generátor ,vagy fesz szab?
Valakivel történt már ilyen?
Egyébként eltávolítható a fojtás, ill mi volt az oka hogy tettek bele?
Tudja valaki, hogy a svájci sc28-as ciberében hol van a fojtás?
Köszi!
kök
Persze még sosem próbáltam ilyesmit szóval lehet h nincs igazam, csak sztem
nem tuja vki, hogy az sc-33 farokidoma felszerelhető-e az sc 28-ra?
Lámpa is van hozzá....
Egyébként miben különbözik a két típus farokidoma, annyit észrevettem hogy nem 1, hanem két "légkiömlő" van rajta....?
Szerintetek egy carbon dobot lehet lakkozni ? Mert attól félek ha bemelegszik akkor tágulni fog, és ledobja majd a lakkot. Van valami ötlet ?
Plug&Play tehát csak a másik helyére be kell rakni.
7db ezres
Akitől vettem azt mpndta h karbonból van, de szerintem üvegszálas.
A tied is faszán néz ki, haveromnak ugyanolyan színben van mint neked.