Hali!
Képet felesleges feltennem.Nem látszana semmi se...
A belső felületen volt kopás és egy kis benyomódás.Kitapintani kilehetett,de kifényképezni nem
nekem a cbr be még jó, csodálkoztam is,eddig az összes motoromba szar volt az akksi,amit vettem,ez meg 2.szezont húzza,és nem volt már új amikor vettem a motort akkor se.
monnyuk azért érzem rajta, hogy már nem pörgeti annyira vadállat módjára,de rem ezt a szezont még kibirja.
helo.tudna valaki segíteni?aksit keresek 93-as RR-hez.milyen márkát érdemes venni?UNIBAT van benne,de én nem ismerem ezt a márkát.(esetleg egy linket tudnátok ajánlani)elöre is köszönöm.
Vidd el a Nemes Metál KFT-be a Csilla biztos tud adni másikat 15 év garanciával.
Biga.
CBR találkozó lesz idén?
vagy csinálni kell? :P
Képet felesleges feltennem.Nem látszana semmi se...
A belső felületen volt kopás és egy kis benyomódás.Kitapintani kilehetett,de kifényképezni nem
Légyszi gyere fel msn-re,kérdezni szeretnék valamit!
Köszi
monnyuk azért érzem rajta, hogy már nem pörgeti annyira vadállat módjára,de rem ezt a szezont még kibirja.
Jelentem a gép működőképes péntek óta.Azóta nem sűrűn szálltam le róla.Az új rendszerrel meg egyszerűen isteni a hangja.
Akkor 1 liter nem lessz elég
SC33 1996-1997 --> 560 ccm száranként
SC33 1998-1999 --> 540 ccm száranként
SC44 2000-2001 --> 488 ccm száranként
SC50 2002-2003 --> 513 ccm száranként
Mindegyikbe 10W-s viszkozitású kell.
enyémbe 10W sűrűségű van,asszem az a gyári bele.
És hány deci olaj kell a villaszárakba ? viszkozitás ? mennyit ír a gyári milyet használtok ?