Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem erre csak egy nagy errort ír ki.....
ilyen lesz 3 napos, de hogy mit takar azt nem tudom....
Bigaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Szia.
Vidd el a Nemes Metál KFT-be a Csilla biztos tud adni másikat 15 év garanciával.
Biga.
Valaki csinálhatna.....én mennék az tuti!
Hölgyek, Urak!
CBR találkozó lesz idén?
vagy csinálni kell? :P
Hali!
Képet felesleges feltennem.Nem látszana semmi se...
A belső felületen volt kopás és egy kis benyomódás.Kitapintani kilehetett,de kifényképezni nem
kicsigixxxer!

Légyszi gyere fel msn-re,kérdezni szeretnék valamit!
Köszi
Nekem most is csinálja,de csak hidegen...azt mondják hogy nagy baj nem lehet belőle!Az a gáz,hogy nem olcsó egy szabadon futó....
Dobnál fel róla pár képet? Kiváncsi lennék...
Srácok!Majd holnap megnézem a márkáját,mert ma sajnos nem volt időm!
Ez engem is érdekelne, mivel a mostani akksit tvaly vettem és nem mentem vele 2 ezer km-t se és már sz@r.
nekem a cbr be még jó, csodálkoztam is,eddig az összes motoromba szar volt az akksi,amit vettem,ez meg 2.szezont húzza,és nem volt már új amikor vettem a motort akkor se.
monnyuk azért érzem rajta, hogy már nem pörgeti annyira vadállat módjára,de rem ezt a szezont még kibirja.
mi a márkája?
Helo!Én most vettem a Bardinál,4950 ft-ért...igaz valami kínai akksi,de úgy pörgeti a motort mint a huzat,Fél év garanciát adtak rá!
helo.tudna valaki segíteni?aksit keresek 93-as RR-hez.milyen márkát érdemes venni?UNIBAT van benne,de én nem ismerem ezt a márkát.(esetleg egy linket tudnátok ajánlani)elöre is köszönöm.
Sziasztok!
Jelentem a gép működőképes péntek óta.Azóta nem sűrűn szálltam le róla.Az új rendszerrel meg egyszerűen isteni a hangja.
na ak naggyából jól emlékeztem
Köszi szépen srácok !
Akkor 1 liter nem lessz elég
SC28 1992-1995 --> 550 ccm száranként
SC33 1996-1997 --> 560 ccm száranként
SC33 1998-1999 --> 540 ccm száranként
SC44 2000-2001 --> 488 ccm száranként
SC50 2002-2003 --> 513 ccm száranként
Mindegyikbe 10W-s viszkozitású kell.
550ccm száranként és 10W-s kell bele.
én 540milire emléxem,de azért nem 100,hogy jól majd bala ha erre jár, ir ,hogy igazam van e vagy se.
enyémbe 10W sűrűségű van,asszem az a gyári bele.
nemtom,kivel lehetett bajod,nekünk sose szokott probléma lenni
Köszi
És hány deci olaj kell a villaszárakba ? viszkozitás ? mennyit ír a gyári milyet használtok ?