szarvas gyoma közt fos út van.de csaba szarvas az valóban jó, én is sokat szoktam abba az irányba menni.kivel volt bajod? szarvasi tesco biztonsági őrével? nekem még sose volt vele probléma,pedig ott szoktam megálni az ajto mellett a motorral mindig, a járdán
Tegnap este Bcsabáról felétek mentem motorvulni és fasza az út , de a tescós biztonsági őrasszony nem túl kedves jelenség . Szarvas-Gyoma között borzalom az aszfaltcsíknak nevezett valami!
Azt hiszem Dömsödön csinálja valaki,de meg nem mondom a nevét!Egy haver ott csináltatta,postán küldte oda és egy pár nap alatt meg is fordult....tízenezret fizetett,de ez már vagy két éve volt...keress rá a keresőben...
Hi! Tudna valaki nekem segiteni, a központi telóm feladta a harcot és ugy tudom van mód a felujitására. Esetleg hol lehetne és mennyiért szokták csinálni tudja valaki? Köszi azi infót előre is!
Ahogy néztük nem volt teljesen sima a belső felülete, ezért akadhatott meg.Nekem annyi volt az egész, hogy kimentem a garázsba és leszedtem a tropa főtengelyemről....
Hát jó lenne valami.De elvileg valahogyan ki lehet iktatni,de sajna én nemtudom, hogy hogyan.Ezért érdekelne, hogy akinek fent van egy másik rendszer, hogyan csinálta....
Érdekes most a hétvégén nem csinálta! De ami késik nem múlik! Azért kicsit megnyugodtam,hogy nem olyan nagy a baj! Típushiba ja! Amúgy nálunk vasárnap volt volt egy szörnyű baleset! Meghalt egy haverom 929-el!R.I.P. Most lett kész a motorja a hetekben! Nagyon legyetek észnél,ha közlekedni vetemedtek,hamar meg van a baj!
Hol tudnék a telószimeringet, meg porvédő gyűrűt venni ?