Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérdés lenne
Feldobtuk a rendszert a motorra.De sajna az a fránya FI hiba villog.
A lényeg, hogy a légszűrőházból és ugyebár a kipufogóból ki lett szedve.De maga a motor maradt, csak a kábelek lettek leszerelve. Hogyan tudnám ezt megszüntetni?
A jelenség megszűnt nekem a cserével.Most voltunk összedobni.Nekem legalábbis az volt a baj. A szabadonfutó volt a ludas
Na mégsem olyan jó a dob? Legalább így van miből válogatni
A gumit nem adod el róla?
Örülök!
Széles utat hozzá!
Azóta a 3. dob van már rajta...
Immuneo!
Jók lettek a bowdenek, szombaton be is raktuk, vasárnap élesteszt volt, egy tokaji túrával hát felül végre tényleg úgy tol mint ahogy elvárható egy ilyen géptől (kb mint egy villanymozdony). Köszi a segítséget, neked meg grat az új dobhoz, szép hangja lett a mocidnak.
Szia!
Én ma vettem z6-ot hátra,mert ez előzőn kilógtak már a szálak!
Első benyomásra jópofa,kicsit még csúszkál,de szerintem be fog válni(bár én nem vagyok még valami nagy kanyarkirály ) ....
Üdv urak! Van 1 ilyenem ha szüksége lenne valakinek rá!
Szia!Na aztán mi a pálya?Jössz Jászboldogra csapatni egyet?Rock and roll-ozunk egy kicsit!
SteveG!Na szólj hogy az-e a hiba,mert akkor én is szétkapnám,mielőtt valami kalamajkát csinál.....
Wegro!Az enyém is csak hideg indításkor csinálja egyszer max kétszer....ugy látszik ez valami tipus betegség....
Sziasztok,
hát megnéztem mindkettőt, nekem a CBR600F3 jobban tetszett, valahogy jobban egben volt, az eladó is sokkal korrektebb volt, meg a motor is. a 900rr-re lehetne költeni kb ugyanennyit, meg fura volt minden vele kapcsolatban....
ötletek még, hogy mit érdemes megvenni? :)
köszi
csaapi
nekem z 4 van fenn, nemtudom mennyire hasonlit rá,nekem nem volt vele bajom, olyan 90%osan vettem,8ezret mentem le vele, mostmár lassan cserés,de nekem elég jól tapaadt
Üdv!

Metzeler Z6-ról van vkinek vmi infoja?Milyen közúti motorozásra?
de nincs különösebb baja
http://www.motogphirek.hu/index.php?news=3399

Rossi bukott!
Úgy néz ki lassan indulok. De előtte megyek még néhány helyre, szerintem 1-2 óra körül érek oda.
A bowdeneket viszem magammal, ha találkozunk, ha nem.
A számom 302294442, írj egy smst, visszahívlak amikor indulok, mert nemigen hallom a motoron.
Ja nem az.Olvastam az on board-os topicban,hogy te is vettél MD 80-as kamerát.Vélemény?Én holnap csinálok hozzá valami konzolt a motorra.
ez 919,és már másfél éve is amikor én kerestem,ak is fenn volt,bár ak még 500körül.
amit linkelt a srác 900rr,nem tünik rossznak,a leirás alapján jó,szerinem az megérne 1 visitet
Ez azért nem igazán 929, csak az idomok...
929
Vagy ezt vedd meg.Az ár irányár.
Vagy azok közül amit belinkeltél a 900 rr-t.
Sziasztok!

Szeretnék venni a CBF600 mellé pályára egy motort, mert az nem oda való, és sajnálom is, az túrázáshoz mgefelelő.
az alábbi 2 vasat nézegettem, nem szeretnék nagyon sokat adni érte, ilyen 3-400eFt-ot.
A kérdésem az lenne, hogy Nektek mi a tapasztalatotok az alábbi vasakkal, és hogy erről a 2 példányról tudtok-e valamit.
Meg mit érdemes rajtuk megnézni, hogy ne valami lestrapált, szétesett mocit vegyek.
Csak pályára kell, így nem kell rendszám.

CBR900RR

CBR600F3

Előre is köszi a segítséget
csaapi
Ja, rendesen bevolt csomagolva az biztos!

A lamella db szám úgy van ahogy mondod! De csak azt az egyet cseréltem ki ami eltörött. És ma végre tudtam csapatni egy karikát.
Jól van akkor!
Úgy becsomagoltam, hogyha egy kalapáccsal ütötték volna akkor sem törött volna el...

Nem számoltam meg a lamellákat, de elméletileg 8db kisebb belső átmérőjű és 1 db nagyobb belső átmérőjű van. Viszont a te motorodba csak 7 db kisebb és 1 db nagyobb kell. Erre figyelj!

Üdv.: Bala
sb656!

Megkaptam a csomagot épségben ideért! Köszi a segítséget!