Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na erre az bioethanolos témára mondhattok nekem is valami okosságot, mert ha nem cseszi szét a blokkot meg az injektorokat akkor én is átszokatom a vasat rá, mert ezek a benzinárak már horrorfilmbe is beillenek 18+os karikával is...Bár én az idén összvisz 2 km-t motoroztam míg hazajött a vas a szerelőtől Köszönjuk Postabiztosító, hogy 3 hét alatt még mindig lusták vagytok kiküldeni a kötelezőm csekkjét...
persze benne vagyok egy csapatásba meg a motoros találkozóban is.Szoktam járni talikra elég sűrűn.Figyu te tudsz arról hogy tankolhatok e a motorba bioetanolt?Állítólag az is jó bele és nem károsítja a motort sem.Külföldön használják is elég sokan.Azt mondják hogy a fordulat esik le alapjáraton de ha utána állítom akkor tuti lesz.Nyomatékosabb lesz tőle de viszont 1-1,5 literrel nő a fogyasztása
Na ennek örülök! Úgyis jön a jó idő,legalább csapatunk majd egyet ha erre jársz?Motorostalálkozás május 7-én?Vagy nem szoktál járni?Mi tutira megyünk Jászboldogra....ha lesz kedved(tek),akkor várunk sok szeretettel!Nekem is elkészült végre az uj faridommal,majd valamelyik nap dobok fel egy mezei videót róla!
Szia!Köszi szépen a jó kívánságot:)
Jobbulást kolléga :)))))
Szia!Alakulok már:)Végre eldobhattam a botokat és az orvos szerint már nem lesz semmi gond(remélem is)Végre kész lesz a motorom és gurulhatunk is egyet:)Nem nagyon írok a videók alá mert mindig beszólnak vagy leszólnak.Nem idegesítem magam ilyen piti dolgokon.De ha tesznek fel valami cbr es videót akkor biztos írni fogok.Te nem teszel fel róla valami videót?
Háát, én is csak úgy vettem észre, hogy véletlenül hamarabb nyomtam meg az egeret mikor húztam. Néztem is, hogy WTF? erre hoppá, hiszen indul a karaván. Azonnal regisztráltam, persze a böngészőm valami hibát írt ki így még párszor elküldtem. Aztán a leveleimet nézve rájöttem, hogy mind elment, csak valami gixxert hordott össze ez a szenny. Erre ma beszéltem a Hondás fazonnal, sűrű bocsánatkérésem közepette azért megjegyezte, hogy mind a 20 emailt megkaptuk .
Hát ez akkora betűkkel van írva hogy ilyen nagy betűket nem szoktam olvasni...
Nyitott szemmel járjatok ....bocs de muszáj volt
Ne máááár. ez most komoly?
bővebben....? Link?
Remélem mindenki látja, hogy elindult a HONDA teszt karaván. Én már szombaton el is viszem a VFR 800-ast. Összesen 3 db-ot lehet egy szezon alatt kipróbálni. Aki nem akar lecsúszni róla regisztráljon.

Üdv.: Bala
Szia!

Most próbálunk ki valamit,ha bejön akkor megadom a receptet
Szeva!Ezer éve!Mi van veled?El vagy tűnve az aktív sportmotorozók közül....Sem video,sem hozzászólások se semmi...Felépültél már?
szevasztok Rég jártam itt hogy vagytok?
SteveG!Na ha rájössz hogy mi az akkor szólj nekem is,mert az enyém hidegen csinálja...olyan mintha megakadna a blokk egy tized másodpercre..először vez.mű láncra tippeltem,de az már ki lett lőve,az tuti jó!A haverom szerint szinkron hiba van,be kéne lőni,de szerintem meg a kuplung deklitől jön ez a hang,mert mikor beindítottam,egy csavarhúzoval meghallgattam....Hidegen mikor első indításra leáll,akkor is ilyen csattogó hang jön ki belőle..na szóval szerintem a kuplungban a csapágy van meghalva....nekem melegen már gyönyörűen jár,csak hidegen bohóckodik... ,míg fel nem melegszik az oil...ja és uj az olaj is!
Szerintem az lesz hogy retkes volt a feszítő,és meg volt akadva.....gondolom kitakarította az ember!Na az a lényeg,hogy megoldódott!
20 rongy se kevés,de az a 70k az nagyon durva
Üdv!

Ha minden igaz, akkor a fezítő sz@rt be, már ki is cserélte a szerelő és OK! Konkrét dolgot nem tudom még mert faterral beszélt ő meg csak annyit mondott nekem hogy kész a gép majd mehetek érte, ami melo miatt csak hétvége körül lesz esedékes, akkr majd megtudom pontosan hogy mi volt a gond!
A lényeg hogy kész és bízom benne hogy minden rendben is lesz a továbbiakban!
Egyébként kössz a hozzászólásokat!
Sziasztok!

Szakmai tanács kellene. A motorom olyanokat csinál,hogy ketyeg alapjáraton és utánna egy picit megakad, "mintha az önindító hozzáérne vagy mi", leesik a fordulat 100-at és utánna egyből visszaáll az alapjárat.Ezt ősszel kb 1*2* csinálta.Most meg van úgy hogy ketyeg és kb 10 szer is nyomta.Van valakinek ilyennel tapasztalata?Ja könnyen indul hidegen melegen meg minden.Csak még olajcsere előtt áll.Ez okozhat ilyet?
Közben megtaláltam a http://www.biker-world.hu -t és ott van 20.000-ért. Kompletten szelepfedél tömítés nélkül. Azért khhhmmmm... nem mindegy.
nagyvas.hu biker-world.hu
Nos, a hétvégén szétborítottuk a haver gépét, mert kettest dobálta. A léptetővilla volt a ludas, szépen el volt kopva. Viszont, most majd össze kellene dúrni, és a új tömítések kellenének a vasba, csakhogy a Honda erre a kérdésre 70.000 forinttal válaszolt. Van-e alternatíva a tömítésre, mondjuk utángyártott vagy hasonlók?
Ja!Álltalában a feszítő nem szokta megadni magát(Hondánál)....az egy rugós sz.r ami befelé melózik,de visszafelé nem enged....szerintem a lánc hamarabb feladja a harcot...az enyémből kiindulva,pedig kapott már az enyém az arcára de a feszítője hibátlanul dolgozik,de az úgy is kiderül,mihelyt kicsavarjátok azt a két csavart....
Hát csak akkor ha valóban sz.r a feszítő....ha tolja magát kifelé mint ahogy leírtam,akkor a jónak kell lennie! Az enyém ugyanezt csinálta,hogy egyik napról a másikra el kezdett csörögni mint az állat,de kivettük a feszítőt,kimostam féktisztítóval hogy könnyen járjon,és miután visszaraktuk,elöre-hátra toltam a motoron annyit hogy átforduljon,és akkor még lehet egy picit tekerni befelé a karbisor felé mert akkor még ráfeszít,és rögtön meg is szűnt a csattogás(mondjuk ezt egy szerelőnek tudnia kellene elviekben)....mennyi km van a motorban?