Feszítőt is szoktak cserélni nem? Általában elöször az adja meg magát ill. hamarabb....
Én arra gyanakszom hogy az szállt el, mert nagyon hirtelen el kezett csörögni, ha maga a lánc nyúlt volna meg annak azért lett volna vmi előjele (gondolom én, amit lehet rosszul gondolok )
Viszont amikor beinditotta a szerelő és húzni kezdte a gázt szépen szűnt is meg a hang, ahogy a fordulattól feszült meg a lánc....
Biztosat még nem tudok, mert nem szólt a szerelő hogy szétkapta-e már, csak én akarok időben infot szerezni, hogy hol tudok beszerezni cuccot hozzá, mert mint írtam láncot találtam, de feszítőt ill. bakelitot nem ( a kapott telszámon kívül, de azt még nem hívtam, mert nem tudom pontosan mire is lesz szükségem)
Nincs messze, kb 30-40km. A személyes átvétel is tuti, legalább nem kell a tetű postának fizetni...a rohadékok még mindig nem küldték a biztosításra a csekket! Felháborító , de addigra csak megjön aztán ilyen szezoneleji gurulásnak megfelel. _Majd egyeztetjük az időpontot.
Feszítőt minek akarsz venni?Azt nem szokták cserélni!Láncot a Pink motorsnál tudsz venni....Nekem bakelitot sem kellett cserélni,csak láncot!A feszítőt egyszerű megnézni....Két csavart kell kicsavarni a blokk jobb oldalán,és ha a feszítő tolja magát kifelé akkor semmi baja,vagy ha kiszeded teljesen akkor közepén is van egy csavar,amit ha kiszedsz,és egy csavarhúzót dugsz a helyére akkor vissza tudod húzni a feszítő részét,mert csak ugy tudod visszatenni a helyére...ahogy visszakapatod a két csavarral a helyére a feszítőt,kihúzod a csavarhúzót a közepéből beugrik a feszítő a helyére..
nem annyira vészes ,1 nap alatt meglehet csinálni a cserét,ha nekiül az ember. a bakelit láncvezető,meg a feszitő oldalon a patron a bakelitet nyomja,és ugy fesziti a láncot.
Okés, kössz a segítséget, holnap rácsörgök, remélem megtudom addigra hogy pontosan mi adta meg magát ill ha jelenleg a feszítő sz@r, de már a lánc se túl fényes akkor azt is veszek, bár akkor fájni fog
Hívd fel ezt a srácot holnap, ő hozta nekem is a feszítőt gyári Honda.
Tud vezérműláncot is rendelni D.I.D et meg sok sok mindent. Majd kérni fogja az alváz számot is. 30/349-6018
Debreceni, de szerintem postán eltudja neked küldeni.
Nem én fogom csinálni, így bítom benne gyorsabb lesz a művelet......
És hol lehet hozzá kapni cuccokat,mert vhol muszáj lenne megrendelnem.... vez.láncot még találok is, de feszítőt ill bakelitot nem
(bár hogy pontosan mi is az a bakeltit,mi a szerepe, arról fogalmam sincs)
Na akkor egy kis infot kérnék, hogy hol tudnék beszerezni legolcsóbban, minőségi vez.láncot,feszítőt..... hogy amint kiderül mi is kell pontosan, már tudjam is rendelni....
Kössz!
Hát úgy néz ki, hogy a vez.lánc vagy feszítő adta meg magát..... elvittem egy szerelőhöz és ő erre gyanakszik, csak még kérdés hogy pontosan melyik...... jobban örülnék ha csak a feszítő mert az fájós lesz ha mind a 2.....
Gőzöm nincs hogy mennyi lenne mondjuk bontóban vagy ilyesmi, és nem akarok nevetséges árat mondani. Mondj rá valamit, mert mindenképpen kell, így nem túl használható a motor a felső tartományban.
A vezérműlánc általában szép lassan kezdi megadni magát, ahogy nyúl úgy kezd el csörögni. Először csak hidegen utána már melegen is ha nagyon megnyúlt. Én először a patront szedném ki , és nézném meg benne a rúgót, de inkább vidd el 1 jó szerelőhöz Soksik.
Sziasztok. A simsonomon egy CBR900-as 92-93as évj.ú hátsó fék van. Észrevétel hogy a fékpofák csak az 1ik oldalon vannak rögzítve. A másik oldalon meg nincsenek rögzítve. Tudna valaki küldeni képet h van megoldva? Előre is köszönöm.
Én arra gyanakszom hogy az szállt el, mert nagyon hirtelen el kezett csörögni, ha maga a lánc nyúlt volna meg annak azért lett volna vmi előjele (gondolom én, amit lehet rosszul gondolok )
Viszont amikor beinditotta a szerelő és húzni kezdte a gázt szépen szűnt is meg a hang, ahogy a fordulattól feszült meg a lánc....
Biztosat még nem tudok, mert nem szólt a szerelő hogy szétkapta-e már, csak én akarok időben infot szerezni, hogy hol tudok beszerezni cuccot hozzá, mert mint írtam láncot találtam, de feszítőt ill. bakelitot nem ( a kapott telszámon kívül, de azt még nem hívtam, mert nem tudom pontosan mire is lesz szükségem)