Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

48000 van óra szerint.
hali! ha valakinek van 92-95közötti 900rr-je és eladná a tankot, segédvázat, légszűrőházat, akkor írjon egy árajánlatot! köszönöm!
neked hány km van a gépbe?
köszi az infot,irtam is nekik
hali
eddig még nem találtam,monnyuk nem is kerestem még nagyon,mivel még nemtuti,hogy cserélni kell,vasárnap jön a motorszerelő haverom és ak megállapitja.
amugy télleg 3.7 liter olaj kell bele,ha neked csak 3 fért bele,akkor valszeg nem engetted le teljesen a régi olajat.
az a morse lánc,hát én nemtom az milyen,ha nem jó minőségű ak nem érdemes foglalkozni vele,csak valami jófajtát kéne már beletenni.
DID vezérműláncot a pinkmotors-ban lehet venni
www.pinkmotors.hu
Ez az oldaluk,írjatok mailt nekik,és kérjetek árajánlatot.
kiflee irtad hogy neked 3.7 de nekem az kicsit sok lenne
Nekem épp hogy 3 és a min. max. között van
Valaki pontosan nem tudja hány liter olaj megy a motorba? (SC-28 és SC-33 )
12 ért van Morse lánc (japán)
fireball !
énis ez elött állok
vezérmüláncot DID et sehol sem találok

Ha tudsz vmi infot szolj lécci
vezérmű láncot honnan,és mennyiért lehet venni? mer lehet hogy cserélni kell, hétvégén jön majd 1 motorszerelő haverom,és átnézi a blockot,ak kiderül h kell e cserélni.
bala
kerestelek ma a suliba, de nem voltál órán
akartam vna kérdezni pár dolgot,majd ha tudsz feljösz msn re?
adjon az isten RR-esek megmaradt idomjaimat ócsóóóér eladom hátsó idomok jobb alsó idom és láncvédő! egyben 10000ft 06703781065
Köszönöm a válaszod! Már sikerült leszedni és sima jobb menetes!
De nem mernék rá megesküdni, pedig cseréltem már láncot! Inkább ne vedd csak 50%-nak, és akkor pont ott tartasz mintha nem is írtam volna semmit sem!
Balmenetes!
Üdv!
Az első lánckerék csavarját merre tudom lelazítani?
Szia!A két fekete felső idomod megvan?Mennyi lenne az ára?
Én csak Joszter ismerem,mást nem esetleg Tompa Tamás Szajolon.
Beszélj Jimyvel hátha tud valamit, vagy valakit aki segít neked:)
vezérműláncot és láncfeszítőt tud nekem valaki ?plíízz

Ilyen jót mentem ma
Egy Császár Előd dal jutott az eszembe:
Nem kell máááásiiiik...........
1000 RR-t mindenkinek
Oké remélem jövő hétvégén már fel tudom tenni az emelő kittet. Addig hátha megoldja a lézervágósom.
nekem a végén áll, majd megpróbálom nekem meg kedvem($) nincs láncot cserélni. Te Kecskemét környékén motorszerelőt tudsz? Gyöngyösi-Joszter-K.Kovács kivételével.
Az van igen! De az is 900RR Egyébként igen nekem 530as láncom van, és ha másnak,akkor nekem sem lenne jó a nagy fogaskerék, mert új lánc van rajta.