hali
eddig még nem találtam,monnyuk nem is kerestem még nagyon,mivel még nemtuti,hogy cserélni kell,vasárnap jön a motorszerelő haverom és ak megállapitja.
amugy télleg 3.7 liter olaj kell bele,ha neked csak 3 fért bele,akkor valszeg nem engetted le teljesen a régi olajat.
az a morse lánc,hát én nemtom az milyen,ha nem jó minőségű ak nem érdemes foglalkozni vele,csak valami jófajtát kéne már beletenni.
vezérmű láncot honnan,és mennyiért lehet venni? mer lehet hogy cserélni kell, hétvégén jön majd 1 motorszerelő haverom,és átnézi a blockot,ak kiderül h kell e cserélni.
nekem a végén áll, majd megpróbálom nekem meg kedvem($) nincs láncot cserélni. Te Kecskemét környékén motorszerelőt tudsz? Gyöngyösi-Joszter-K.Kovács kivételével.
eddig még nem találtam,monnyuk nem is kerestem még nagyon,mivel még nemtuti,hogy cserélni kell,vasárnap jön a motorszerelő haverom és ak megállapitja.
amugy télleg 3.7 liter olaj kell bele,ha neked csak 3 fért bele,akkor valszeg nem engetted le teljesen a régi olajat.
az a morse lánc,hát én nemtom az milyen,ha nem jó minőségű ak nem érdemes foglalkozni vele,csak valami jófajtát kéne már beletenni.
www.pinkmotors.hu
Ez az oldaluk,írjatok mailt nekik,és kérjetek árajánlatot.
Nekem épp hogy 3 és a min. max. között van
énis ez elött állok
vezérmüláncot DID et sehol sem találok
Ha tudsz vmi infot szolj lécci
kerestelek ma a suliba, de nem voltál órán
akartam vna kérdezni pár dolgot,majd ha tudsz feljösz msn re?
Az első lánckerék csavarját merre tudom lelazítani?
Ilyen jót mentem ma
Egy Császár Előd dal jutott az eszembe:
Nem kell máááásiiiik...........
1000 RR-t mindenkinek