Az is lehet hogy nem egy ember csinálja! Biztos hogy van üzlet benne mert sokan belebuknak! És ha van benne üzlet azt egyre többen csinálják! Sajnos!
Ezek ellen egy megoldás van! Nem szabad még a kapcsolatot sem felvenni velük!
Nézzétek ugyanaz hirdet de másik kerületben és másik E-mail címmel.Ez már tok szánalmas és saját magát buktatja le.Akinek ez nem esik le és vásárolna tőle az vagy vak vagy hülye!
2 hosszabb indítózás, semmi. 3.-ra már elkapta, de leállt és 4.-jére is. 5. indítózás, röffent és már járt is. Kerültem is vele egyet, kb 50 métert! ...jó volt! Tapadás zéró, tolta is a seggét!
Sziasztok!
Érvek és ellenérvek érdekelnének a következőről:
Tavalyi szezonos Repsol 10W-50-es olaj van a gépben, de csak kb 2800-3000km van benne. A kérdés, cseréljek vagy ráér, ha elérem a 6000km-t?
Más. Nemsokára életre keltem, november óta alszik a CIBERE. Kíváncsi vagyok, hogy indul?
Az az igazsság még puhítom az asszonyt! Ősszel adtam el egy 99-es 6 kilós hornetet. Nagyon fájt de kellet a pénz. Azóta is elvonási tüneteim vannak! De gyengébbre nem igazán szeretnék ülni.
Nem tudom hogy lehetne lebuktatni...ha előre fizetsz minden papír nélkül mert örütél álmaid motorjának és még olcsó is volt, ugysem tudod bizonyítani hogy kifizettél egy nagyobb összeget. Nem minden arany ami fénylik...gyanakodni kell! Írsz 2-3 mailt és máris rájössz hogy valami nagyon nagyon büdös...mindig voltak csalók, és lesznek is sajnos
A blokk zajokra figyelj oda nagyon.Mást nem szabad hallanod csak a vinnyogást gázadás közben.Mivel a 900rr nek nagyon csendesen jár a blokkja hallani fogod ha valami nincs rendben.Ha kopogást hallasz akkor ne is vedd meg ne alkudj hanem lépj tovább onnan és nézz másikat.A kuplung hangokra is figyelj oda.Ha kivan engedve a kuplung szoktak kopogni és akkor szűnik meg ha behúzod(ne legyen kopogás akkor sem ha be van húzva és akkor sem ha nincs)Ha lehet tetesd fel a gyári dobot mikor hallgatod a hangját.A váltóját nézd meg nagyon hogy nem e dobálja ki a sebességet.Általában az 1 es és a 2 es megy el bennük.Nagyobb fordulaton szokta kidobálni.
ha ezekre odafigyelsz nem lesz gond.Sok sikert a vásárláshoz.
amit írtam az a 98-99 es szériákra igaz.Az előttiekről nem tudok mit mondani mert nem volt olyanom.Arra a többiek tudnak választ adni.
Másik dolog! Segítségeteket kérném 900 RR vásárlása elött állok! Mire kell különösen figyelni, van-e tipus hiba vagy gyenge pontja esetleg! Sajna nem tudok csak 96-99 közöttit nézni. Elöre is köszi.
Én tavaly találkoztam hasonló hirdetéssel valami Gsx-R volt fent K5 750 asszem, de baromi olcsón valami 6-800ezerért...sejtettem h kamu de írtam 1 mailt (szintén ilyen "kapcsolat én mellett" *@yaho.com email cím). Aztán írt rá valami angol szövegű választ amit lefordítva valami hasonló volt : A motor külföldön van (Anglia) magyar papíros meg h el akrja adni. Nem értettem h mmér akarja eladni a csóka miért nem helyezi forgalomba ott, de aztán jött a válasz, köze nem volt hozzá amit kérdeztem! Írta h fizessek ki ennyit meg ennyit és már hajóztatja is haza a motort...mondtam neki h küldjön képet a motor papírjairól meg a mociról mert összesen 1 kép volt róla. Válasz erre ennyi meg annyiba kerül a hajóztatás vám stb...megint nem arra válaszolt amit kérdeztem. Na mondom havernak írjon egy mailt a srácnak csak más kérdésekkel...ugyan azokat kapta vissza válasznak ugyanazokkl a helyesírási hibákkal
Tuti átverés az egész. Arra megy ki az egész, hogy nagyon áron alul kínálják a vasat, aki gyorsan megörül hogy itthon ilyen vas nincs ennyiért, esetleg hülye módon kifizet pár százezret és hát nagyon át lesz b*szva aki kifizeti...szóval nem kell foglalkozni hasonlókkal.
U.I.: A srác azt írta h Londonban van a motor...mondtam neki h nagyon örülök, mert pár nap múlva repülök üzleti útra Londonba és megnézném a motort...azonnal letíitotta a levelezést velem
Sziasztok! Hát ez a Kawa elég gyanús a német 2800 Eurot kér érte az 250Ft-al számolva is 700 000Ft! Hogy itthon hogyan hirdeti 518000 Ft-ért ki tudja?!
Ezek ellen egy megoldás van! Nem szabad még a kapcsolatot sem felvenni velük!