Hát a lánctisztító spray-t még nem használtam, de lehet azért nem mert nem jó az ár\érték arányuk, legalább is akkor mikor én néztem akkor nem voltak azok. Az alkohol tartalom a oldáshoz kell. Mert elméletileg az is jó, nem bántja a gumit és oldja a zsírt, vízzel elegyedik, cserébe drága. De lehet tényleg azért van, hogy gyorsan elillanjon...
A Brigeciol vízbázisú, nem hiszem hogy megeszi a gumigyűrűket. Én már nagyon régen ezzel mosom, de soha nem volt semmi baja a láncnak. Kinek a pap kinek a papné, azért írtam több "mosószert" is, hogy lehessen válogatni.
Brigéciollal nem szabad, mert kiold minden kenőanyagot a lánccsapoktól, és után a spray nem tud oda bejutni rendesen. Meg a gumi gyűrűket is szereti eszegetni. Maradjunk a petróleumnál...
Köszi Cimbi! Barátnőm báttya esztergályos Környén, úgyhogy ilyenben nincs gondom. Bár amennyit ráér...
Amúgy én is a KPM-hez hordom a gépet. Megkérdezték, h nem hangos? Visszakérdeztem, h beindítsam? Mire a válasz Áááhhh, inkább ne.
Hát én megnéztem a képedet,és kb 70-80 közé saccoltalak.Akkor elmértem. Nem kell beta-t venni,és akkor nem lesz olyan drága.Szerintem 1500-2000 forint egy noname kulcs,ami nem állítható.Lehtet,hogy úgy könnyebb lenne állítani ,ha középsztenderre teszed a motort,vagy emelőre,és akkor nem feszül annyira a rugó.
Köszönöm uram. Megtaláltam a megoldást KÖRMÖSKULCS a neve. Most kértem kölcsön egyett. Igazából a nehézsúlyú pilóta nem tudom hol kezdődik én 100kiló vagyok a csajom meg nem tudom, akitől vettem az teljesen kitekerte mert nem igazán ért le a lába nos kettőnk alatt mocskosul megült a motor. Hétvégén középállásba tudtam tekerni, annyit éreztem, hogy magasabb, utolsó előtti állásba tekerem most meglássuk, legfeljebb elnyelem a békát és veszek körömöskulcsot ha nem lesz jó (beta 7ezer) igen az anya átmérője van ráírva nekem 65-ös az anyám 50-80ig van az állíthatós körmöskulcs. A háromszöget kicserélem ígyis úgyis mert kicsit közelebb került a kerékjárati ív az undertail miatt. Köszönöm a segítséget.
A következő a helyzet:
Az ami nekem van ,az nem célszerszám,tehát nem a lengéscsillapítókhoz való konkrétan.Én már sok területen láttam ilyen szerszámot,például ahol dolgozom,ott vannak ilyen önzáró anyák is ,amiket ilyen kulcsal lehet meghúzni,meg csővezeték csatlakozásoknál is van ilyen,amit ilyen kulccsal kell meghúzni.Meg az mz-k kipuffogó csonkjait is ilyen kulcsal kell/lehet meghúzni.A nevét konkrétan nem tudom,de szerintem ha bemész egy OBI-ba,vagy Praktikerbe,biztosan tudsz venni.A másik oldala viszont,hogy én nem nagyon állítgatnám a helyedben,mert ahogy nézem te nem vagy egy nehézsúlyú emberke,és ha nagyon felkeményíted,elfog pattogni a kanyarba.Elég lesz szerintem,ha kicseréled a háromszöget.De ha akarsz venni ilyen kulcsot,az enyémre az van ráírva (ami jó a lengéscsillapítóhoz),hogy 78-85-ig.Gondolom ez azt jelenti,hogy mekkora átmérőhöz jó mm-ben megadva.
Írtam mailt a címedre, légyszi válaszolj
A fémfékcső árakat meg várom, köszi!
Amúgy én is a KPM-hez hordom a gépet. Megkérdezték, h nem hangos? Visszakérdeztem, h beindítsam? Mire a válasz Áááhhh, inkább ne.
Ha beszereled a háromszöget,kb mennyivel lesz magasabban a gép popsija?
Igen noname-re pályázok. Pár ezresért elfér, s úgyis pályán lehet majd beállítani tökéletesre.
Az ami nekem van ,az nem célszerszám,tehát nem a lengéscsillapítókhoz való konkrétan.Én már sok területen láttam ilyen szerszámot,például ahol dolgozom,ott vannak ilyen önzáró anyák is ,amiket ilyen kulcsal lehet meghúzni,meg csővezeték csatlakozásoknál is van ilyen,amit ilyen kulccsal kell meghúzni.Meg az mz-k kipuffogó csonkjait is ilyen kulcsal kell/lehet meghúzni.A nevét konkrétan nem tudom,de szerintem ha bemész egy OBI-ba,vagy Praktikerbe,biztosan tudsz venni.A másik oldala viszont,hogy én nem nagyon állítgatnám a helyedben,mert ahogy nézem te nem vagy egy nehézsúlyú emberke,és ha nagyon felkeményíted,elfog pattogni a kanyarba.Elég lesz szerintem,ha kicseréled a háromszöget.De ha akarsz venni ilyen kulcsot,az enyémre az van ráírva (ami jó a lengéscsillapítóhoz),hogy 78-85-ig.Gondolom ez azt jelenti,hogy mekkora átmérőhöz jó mm-ben megadva.
Tanácsot szeretnék kérni!
Az első teleszkópokat mivel érdemes kimosni? Brigéciollal vagy benzinnel szerintetek?