Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Előre 15e lenne, hátra meg 9e.
Kérdezték, h fittingekkel ennyi a méret vagy ez csak a fékcső hossza?
7590-hszt neked írtam...
hello ,nézd meg az ő képeit , biztos áttalakitott háromszöge van, ránézésre, vagy minikereket használ. próbáld vele is felvenni a kapcs hátha mond még okosat.
Szia Oszi tudsz már valamit a gyertyákról?
Nekem most volt a 30... Annyira ne várd...
A Hring jó buli, majd még én is megyek ki párszor.
Meg a Slovakiaring-et is ki kéne próbálni.
Ilyen...
CSőváz!
Próbáld meg a PARILLA KFT Akcióban szokott lenni! Én is tőlük rendeltem TEL:06 76/509-924, 0630/9651313.
Sziasztok!

Köszönöm mindenki segítségét, felveszem a kapcsolatot KUTYÁVAL.
Ha valaki még találna olcsó megoldást várjuk szeretettel.

Szép estét!

Kelemen73
MAJD-ra a zsidó sem ad.

Igenis Idén BRNO! Ennyi.
Igen tőle vettem.Már a gyorsgázom is lassan kész,csak össze kell rakni.Bár nem tudom idén mennyit fogok motorozni,mert annyi minden mást is kéne/szeretnék csinálni.Múltkor az jutott eszembe,ha a 30-ik szülinapomat ünneplem majd,(bár csak 3 év múlva lesz)akkor azt fogom csinálni,hogy reggel felülök a motorra,és egész nap radírozni fogok,este meg kurva nagy ívászat lesz. Meg kaptam az erste leasingtől 3x30 perc pályamotorozást,és azt majd a Hungaroringen idén lemotorozom. Egyenlőre csak ez a biztos,meg hogy szeretnék eljutni Brnoba pályamotorozni majd.Hogy idén ,vagy jövőre,majd meglájtuk.
Ahogy Rammstein is írta, Kutyát keresd.Jó árakat szokott mondani,és jó minőséget árul.Irj neki egy mailt.
Itt a profilja: Kutya
Elég sok infót megtalálsz ITT
Itt egy srác mutatott CBR600-asba való lucas-t, és ezen felbuzdulva méreteztem át. Meglássuk. Ha jó lesz tudok csináltatni még.
ZZR,vagy Hegylakó topikban keresd KUTYÁT...ő segít alkatrészben....legyen bármi....korrekt és ért is ahhoz amit csinál
Holnap megnézem neked hogy mi lenne az ára. Ha még érdekel a dolog. A fogszámokat mond már meg milyet szeretnél.
Köszi,megnéztem.Ez a 35 E valami varázsszám lehet,mindenhol ennyiért adják...
Nekem is cserés a láncszettem de 40000ft alatt nem találok én sem
Köszi.Kiváncsi vagyok az eredményre.Lehet nekem is kéne majd csináltatni.Milyen mintáról másoltad?Vagy te okoskodtad ki a méreteket?
Mi az ára?
Sziasztok!

Tudnátok segíteni a láncszett vásárlásában?
Nem arra gondolok, hogy vegyétek meg nekem, bár ez sem lenne rossz, hanem keresném a legolcsóbb megoldást, de 40000 Ft alatt nem találok sehol sem.

November találtam egy hirdetést, ahol 25000 Ft -ért adta volna a srác, amikor kerestem mindig külföldön volt most meg a telefonszámát nem találom sehol.

Segítsetek már honnan lehetne a legkedvezőbb áron beszerezni a szettet.

Előre is köszi.

Üdv. Kelemen73
nagykorosmotor.hu

35 papír nem üt de egy kicsi festés lehet ráférne. Meg egy kis alku lehethogy adatik. Szerintem próbáld meg.
Ha beszerelem megmondom.
Még a lézervágós úr készíti a terméket.
Hali

Eladó a gépem nem érdekel valakit?