hello ,nézd meg az ő képeit , biztos áttalakitott háromszöge van, ránézésre, vagy minikereket használ. próbáld vele is felvenni a kapcs hátha mond még okosat.
Igen tőle vettem.Már a gyorsgázom is lassan kész,csak össze kell rakni.Bár nem tudom idén mennyit fogok motorozni,mert annyi minden mást is kéne/szeretnék csinálni.Múltkor az jutott eszembe,ha a 30-ik szülinapomat ünneplem majd,(bár csak 3 év múlva lesz)akkor azt fogom csinálni,hogy reggel felülök a motorra,és egész nap radírozni fogok,este meg kurva nagy ívászat lesz. Meg kaptam az erste leasingtől 3x30 perc pályamotorozást,és azt majd a Hungaroringen idén lemotorozom. Egyenlőre csak ez a biztos,meg hogy szeretnék eljutni Brnoba pályamotorozni majd.Hogy idén ,vagy jövőre,majd meglájtuk.
Tudnátok segíteni a láncszett vásárlásában?
Nem arra gondolok, hogy vegyétek meg nekem, bár ez sem lenne rossz, hanem keresném a legolcsóbb megoldást, de 40000 Ft alatt nem találok sehol sem.
November találtam egy hirdetést, ahol 25000 Ft -ért adta volna a srác, amikor kerestem mindig külföldön volt most meg a telefonszámát nem találom sehol.
Segítsetek már honnan lehetne a legkedvezőbb áron beszerezni a szettet.
Kérdezték, h fittingekkel ennyi a méret vagy ez csak a fékcső hossza?