Én is most értem haza,elugrottam tankolni
Tapadás az nemnagyon van,pedig még egy kicsit engedtem is a hátsó gumi nyomásából,de így is csomószor ugrált a mutató ahogy kiforgott De azért egy kicsi egykereket sikerült kivitelezni.
6 motorossal is találkoztam,külön megemlíteném azt a hayabusást,vagy xx-est (olyan gyorsan történt nem láttam csak a két dobot) aki 170-nél úgy előzött meg az egyenesben, mintha álltam volna.
Egy biztos,nagyon elszoktam a motorozástól sajnos
ma hátramentem a garázsba és kiderült a turpisság.. Aminek örülök
nem volt törve, sőt a festés is gyári, mert fehér csík van rajta, csak sztem nem jött be az előző tulajnak, és rakott rá egy szép kis fekete matricát...
ennyi a titok
Ha szép a vas akkor szarni rá.Lehet valamiért sérült a tank és ez volt a legegyszerübb megoldás.De Sanyával egyet értek ha már javítják miért nem gyárira de mégegyszer mondom ez legyen a legnagyobb probléma!Egyébként nagyon jó motor.
köszönöm szépen, és remélem hasonló képpen jó szolgálatot tesz,mint a kicsi tette azt... szerdán viszonylag nem volt hideg, és a főútak is szárazak voltak úgyhogy gurultam kb 20-30km-t.. a kezem elfagyott, de megérte.. feb06.óta alszik a garázsban és csak 2X tolta ki a nagy (de szép) fenekét... hol a jó idő ?
Srácok ti mivel állítotok a hátsó rugó előfeszítésén? Én levertem 3 újjamat eléggé csúnyán amire középső állásba tudtam tekerni kb 1cm-t hozott a magasságán. Mondjuk készülőben van már a 3 szögem is, majd ott hoz többet.
off: Már el is felejtettem hogy mennyire ideges is tud lenni a tűzpenge. 5km-t motoroztam de isteni volt. :D Legyen már tavasz!
Megnéztem de nekem az ujabb tipusra lenne szükségem!
Azért KÖSSZ!
98-99-es RR-hez keresek fejidomtartó konzolt.
ezt meg kellett osztanom veletek
Ezt kérdezd meg hogy meg van e még!
http://kepesmotor.hu/idomok_pl...
Tapadás az nemnagyon van,pedig még egy kicsit engedtem is a hátsó gumi nyomásából,de így is csomószor ugrált a mutató ahogy kiforgott De azért egy kicsi egykereket sikerült kivitelezni.
6 motorossal is találkoztam,külön megemlíteném azt a hayabusást,vagy xx-est (olyan gyorsan történt nem láttam csak a két dobot) aki 170-nél úgy előzött meg az egyenesben, mintha álltam volna.
Egy biztos,nagyon elszoktam a motorozástól sajnos
Aki tud légyszi segitsen! 900rr sc 28-33motorkódú 94-96 évjáratig,
keresnék fejidomot meg lámpát. Bontóba néztem de baromi drágák!
nem volt törve, sőt a festés is gyári, mert fehér csík van rajta, csak sztem nem jött be az előző tulajnak, és rakott rá egy szép kis fekete matricát...
ennyi a titok
Valaki másnak esetleg 17-es eladó felnije 900 RR-be nem h@roin áron?
off: Már el is felejtettem hogy mennyire ideges is tud lenni a tűzpenge. 5km-t motoroztam de isteni volt. :D Legyen már tavasz!