Igen! A 600F2- tárcsáinak közepe nagyobb átmérőjű mint a 900 RR-nek!Viszont a 600 F3 az megegyezik vele ! Illetve még a VFR 750- '94-' 97 gyártott modellé jó bele! De lehet hogy jó a '98-'99 VFR 800 -as felnije is!
Születésnapodra barátom nem tudom mi jót kívánhatok, naponta nyikorogjon ágyatok és ha ezt nem bírja vágyatok, igyunk egy láda sört nálunk vagy nálatok!
Szerintem nembiztos hogy passzol bele, amit én vettem A 96-os rr-embe az teljesen ugyanúgy nézett ki mint a 16-os, ennek meg más a közepe a féktárcsáknál, de össze kell hasonlítani!
Hali skacok!
Találtam egy 17-es első felnit az RR-embe a 16-os helyett.Csak az a gáz,hogy az eladó nem tudja milyen motoré volt.
Ennyit írt róla: felni 17 x 3.50
gumi 120/70 17
Szerintetek passzolhat az RR-be?Én úgy nézem,hogy igen.
szia, igértem,h jelentkezem teszek képet.
a lényege:ahány cm-el feljebb akarod a seggét, a lengéscsillapitó rögzittő likat kell lejjebb fúrni annyi cm-el
a képen amit látsz, a nagy az eredeti, (nagyobb kiflivel)
a luis, pedig egyenesebb és rövidebb.
a kutyacsont rögzités és a közép rögzités marad, ,a hátsó luknak kell lejjebb esni , ami a telót rögzitti és az fogja a lengővillát leejjebb nyomni . (kb. fél óra volt, és megérte)
szereléskor nem szabad hátsó emelőt hasznáni, hanem v.hol középpen kell feltámasztani
Nekem is szükségem lenne egy csavarra a hátsó féktárcsához, ha tudna valaki segíteni.