Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Nekem is szükségem lenne egy csavarra a hátsó féktárcsához, ha tudna valaki segíteni.
Valaki Hátsó féktárcsa csavarral segítsen már ki. 3-at találtam itthon de a 4. szőrén szálán eltünt.
Gabiii na mi a helyko? Hozhatnád a jó időt... Holnap melózol?
Szega istenek mi a bűbánat van?
A lényeg ,hogy mozgatja a motort ,tehát nem lett baja az ecu-nek.
a VFR800-as felnijével kovász van az nem klappol egy az egybe.
Igen! A 600F2- tárcsáinak közepe nagyobb átmérőjű mint a 900 RR-nek!Viszont a 600 F3 az megegyezik vele ! Illetve még a VFR 750- '94-' 97 gyártott modellé jó bele! De lehet hogy jó a '98-'99 VFR 800 -as felnije is!
Köszi szépen.Csak kimondottan az F3-val lehet kicserélni?Mondjuk az F2-é nem jó bele a tárcsák miatt?
Köszi.
Hááájjjj Dav.

Születésnapodra barátom nem tudom mi jót kívánhatok, naponta nyikorogjon ágyatok és ha ezt nem bírja vágyatok, igyunk egy láda sört nálunk vagy nálatok!

Heppi börzdéj tú júú !
Az úgy jó. Nekem is ezt csinálja.
Ez valószínű hogy CBR 600 F2 -é! Neked CBR 600 F3-kell! Arra felmennek a 900RR tárcsái!
Köszi, igen így van. Fordít egyet jobbra, egyet balra és kész!
Szerintem nembiztos hogy passzol bele, amit én vettem A 96-os rr-embe az teljesen ugyanúgy nézett ki mint a 16-os, ennek meg más a közepe a féktárcsáknál, de össze kell hasonlítani!
Szerintem belevaló, vagy CBR 600-ba vagy VFR 750-be szolgált régen. Kár, hogy én nem találok ilyen kereket...
Sanyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aa
Hali skacok!
Találtam egy 17-es első felnit az RR-embe a 16-os helyett.Csak az a gáz,hogy az eladó nem tudja milyen motoré volt.
Ennyit írt róla: felni 17 x 3.50
gumi 120/70 17
Szerintetek passzolhat az RR-be?Én úgy nézem,hogy igen.

Itt egy kép:
Valakinek ülés alatti kipu?
1000RR gyári kipufogó rendszer könyök nélkül olcsón eladó. Ár: 9000Ft
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Szia!

A 7505-ös hsz neked címeztem...csak nem válaszként.
BigOneOszi

Itt vannak a méretek a fémfékcsövekhez:

hátsó: 720 mm
Első bal: 1120 mm
Első jobb: 870 mm

A hátsó féktől a bal kormányrészig most jegeljük, mert nincsen se főfékhenger, se féknyereg.

Várom a válaszod az árakkal.

Üdv.: Bala
Polírozást vállalok!
Képek adatlapom/fotógalériák
Ha valakit érdekel e-mailban vagy tefonon érdeklődjön.
Üdv!
ja, és még ez:
szia, igértem,h jelentkezem teszek képet.
a lényege:ahány cm-el feljebb akarod a seggét, a lengéscsillapitó rögzittő likat kell lejjebb fúrni annyi cm-el
a képen amit látsz, a nagy az eredeti, (nagyobb kiflivel)
a luis, pedig egyenesebb és rövidebb.
a kutyacsont rögzités és a közép rögzités marad, ,a hátsó luknak kell lejjebb esni , ami a telót rögzitti és az fogja a lengővillát leejjebb nyomni . (kb. fél óra volt, és megérte)
szereléskor nem szabad hátsó emelőt hasznáni, hanem v.hol középpen kell feltámasztani
Ok. Köszi.