Srácok ez a csávó ai ezeket a motorokat hirdeti az valami csaló nem?Egy darabig nem hirdetett de mindig olyan motorokat hirdet olcsón ami itthon több mint 1 milla.Szerintetek?
Kijössz a Pinkből jobbra indulsz el,aztán kb 20méterre a kereszteződésnél megint jobbra kanyarodsz.Mész egy 200 métert és lesz egy körforgalom,ott balra kimész a város felé.Kb 2-300 méter múlva lesz egy balra kanyarodó sáv ott elmész balra.Ha bekanyarodtál,akkor egyből neked balra lesz a közlekedés felügyelet.Ott csinálták.Szembe egy benzinkút van.Azt nem tudom mennyibe kerül most,de akkor 6000 forint volt,és előre be kellett jelentkezni.Világítást nézték,indexet,féklámpát,fékcsöveket,hogy nincs -e megtőrve,gumikat.Egy 600 f-et is vittem oda,talán 1-1,5 éve,azt sem kellett beindítani.
Ilyen lett a motorom :cbr
Tegnap levettem a gázkart,csinálok még rá gyorsgázt,ahhoz esztergáltatni kell egy műanyag gyűrűt.
bigoneoszi:Ha bukogombát akarsz esetleg csináltatni,vagy valamelyik haverod,akkor Tatabányán lehet hozzá venni anyagot.Ha a belvárosból jösz ,és felmész a hídra a korház felé,akkor a híd alján van egy lámpa.Ott jobbra kell elmenni,és jobb oldalt van egy fém kereskedés egy udvarban,ott lehet venni ilyen műanyag rudat.
Kb 2 éve vittem a KPM-hez egy ismerősöm 25-ös AF1-ét vizsgáztatni,akkor volt ott egy 900 rr-es srác,mondta,hogy előző este tömte meg a dobot gyapottal,hogy ne legyen akkora hangja.
Aztán be sem kellett indítani a motort.Nekem sem.
Ez kissé meredek szerintem:D
http://markt.motorradonline.de...
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Hol van ez a KPM? Gyapottal majd én is megtömködöm biztos ami biztos meg egy "e" betűt gravíroztatok bele.
Tegnap levettem a gázkart,csinálok még rá gyorsgázt,ahhoz esztergáltatni kell egy műanyag gyűrűt.
bigoneoszi:Ha bukogombát akarsz esetleg csináltatni,vagy valamelyik haverod,akkor Tatabányán lehet hozzá venni anyagot.Ha a belvárosból jösz ,és felmész a hídra a korház felé,akkor a híd alján van egy lámpa.Ott jobbra kell elmenni,és jobb oldalt van egy fém kereskedés egy udvarban,ott lehet venni ilyen műanyag rudat.
Aztán be sem kellett indítani a motort.Nekem sem.