Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha nincs összedugva vagy szar a kontakt vagy ha szar!
9 villogás a hibakódja! 9 rövid!
IAT sensor!
intake air temperature!
Erre is ír hibakódot! Ha lehúzod!
És ha lekötöd ez a szenzor nem rondít bele?
Véletlenül nem tudod, hogy ez mit néz az airboxban?
Hőmérsékletet;mennyiséget...?
Nincsen valakinek ismerőse aki felvarrókat készít? Kellene egy felvarrót tervezni, de nem horror áron, ahogyan a neten találtam.
Csak a szervómotor lekötésével ír hibát. Le kell kötni a bovdeneket és kész.
Hát, ha te mondon akkor biztosan így van,mert én is szedtem szét az enyémet ,de már nem emlékszem ,hogy hány bovden volt rákötve.De szerintem az a lényeg,hogy a motor self testet csinál mikor ráadod a gyújtást,tehát ha megmozdul akkor az ecu nem sérülhettett meg,mert mozgatja a motort.A hibát pedig azért nem kell hogy írjon,ha minden ok,vagy csak esetleg másikat amit te írtál,mert nem úgy működik mint az autóknál,hogy villog egy led ,hogy service ,és ki kell olvasni a hibát,hanem mikor ráadod a gyújtást akkor egyből kivillogja ha valami baja van,tehát nem rögzíti mondjuk egy memóriába a hibát,és nem kell kitörölni.
Ha ráadod a gyújtást tényleg leellenőrzi a helyes poziciót azaz beáll alap állásba a szervó motor,
viszont ez a motor nem csak a kipuszelepeket mozgatja, hanem a levegőszűrőben is mozgat egy
csappanytyút ami a levegő mennyiségét szabályozza az airboxban ahol van egy szenzor is.
Ugyan nem próbáltam, de ha csak a motort csatlakoztatod és nem szabályoz az a bizonyos
csappanytyú, akkor lehet, hogy a szenzor miatt még mindíg lesz hibakód igaz más mint a kipu szervó kódja...
Ez egész pontosan így van!
Meséltem egy ismerősömnek ezt a hibát,ő autó diagnosztikával foglalkozik.Mondta ,hogy nem ismeri annyira a motorokat,de szerinte ha csak magát a jó vezérlő motort bowdenek nélkül vissza kötöd,és ráadod a gyújtást,akkor már nem kéne írnia a hibát.Mondta ,hogy ha így rátkötöd,és ráadod a gyújtást,elvileg csinál egy öntesztet,tehát megkeresi az alap pozíciót.És ha akkor működik a vezérlő motor( elindul valamelyik írányba),akkor menet közben is jónak kell lennie,működnie kell.
Szép munka!
Először motort majors kollégától ( ) utána exupot házastól, bowdenestől. Miért?
Elkészült a rendszámtábla tartó is
Némi pontatlanság ugyan felfedezhető, de még benne van a tűrésben szerintem.
Csajodnak ajándék, hogy szép ajka legyen, neked meg élvezet: http://www.youtube.com/watch?v...

Volna itt egy kis játék...:
http://www.youtube.com/watch?v...
Úgysem nézik mennyit megy! Legyen rajta!
Köszi szépen a választ.De a te órád sajnos nem jó mert az még spirálos: pedig jó lett volna
Valakinek diszkont áron nincs CBR900-as vagy CBR600F3-as hátsó féktácsája.
Attól függ, hová viszed. Nekem annyi volt a műszaki, hogy:
- gumi jó?
- persze, nincs benne 1000 km (nem is volt).
- fékek?
- vannak rajta :)...
- ?
- természetesen új betétekkel felvértezve, minden OK!

Megnézte, már nyálazta is rá matricát. Ami vicces, hogy kitalálták, hogy a motornak is át kell mennie a fékerő próbán...nos nekem asszem egy VW Polo Classic féke adta a papírt hozzá :D.

A történet másik fele, hogy haverom motorja úgy ment át a vizsgán, hogy nem volt tükör, rövid nyitott rendszerrel és mindenhonnan lógott a tyúkbél, agyon kopott hátsó és első gumikkal. Egy kis ejnye-bejnye után ő is megkapta, mivel megígérte, hogy addig nem megy vele és rendbe hozza. Meg lett rajta csinálva minden később.

A válasz a kérdésre, hogy ha meg akarják vágni a motort, úgyis megvágják, de szerintem egy óra lehet nem ártana bele, hiszen abban van benne a sebességmérő eszköz is. Ha nagyon kell bele óra, nekem az is van, igaz SC28-as (92-93 közötti évjárathoz).
Elvileg kellenének visszajelzők...szóval igen
szerintetek a műszaki vizsgán a műszerfalba beleköthetnek ha nincs?
Asszem úgy ki lehetne simán.
IP-cím alapján nem lehet valahogy kideríteni?
Az eddig oké de mindenki másképp csinálná.Legalábbis a szöveget nem ugyanazt írnák mind aki csinálja te hát egy az ugyanaz az ember most is.pl ez a szöveg(Kapcsolat én mellett e-mail :)ez ment már tavaly is.
Hát jó lenne.De hogyan?Csak úgy adja el a nem létező motorokat hogy utalással az előleget.Szóval nincs tartózkodási helye az az van de mi azt sosem tudjuk meg