A villahídból már kihúztam. A tetejét letekertem, olajat kiöntöttem, villa rúgót kiszedtem, pór védő, zégergyűrű eltávolítva. Az imbuszhoz marad szerintem a légkulcs.
Ha varázsló vagy vagy erős a telepátiás képességed ki is könyörögheted a helyéről a szimmeringet. De nem tudom ez kinek sikerült még eddíg. Akkor nem kell kitekerni, egyébként kikell.
Imbuszkulccsal.
Kihúztad már a villahídból? Fogasd be a satuba de úgy hogy alumíniumra feküdjön fel hogy ne kúrd össze a papucsot, és lehet hogy egy kicsit meg is kell ütni a csavart mert menetrögzítő is előfordulhat rajta.
Kész a gyorsgázom Ma kipróbáltam.
Ja ,meg ha valakit estleg érdekel,van 4db nyári gumim 195/60 15-ös felnire.Dunlop.4-5 miliméteres mintával.13-ért viheti akit érdekel.
Fittingekkel, mert bele van kalkulálva a ki- ill. berugózás és elöl a kormány forgása is. Megírom havernak, hogy akkor 24.000 lesz kompletten. Milyen szín közül lehet választani?
Szerintem meg a félbevágott farokidom bolondítja meg a hátsó összképet.
A te mintád alapján kicsit több mint egy centivel raktam odébb a furatot. Lesz ami lesz. De amint elkészül csinálok egy előtte illetve egy utánna fotót
Vezérműláncot illetve feszítőt keresek mert cserés. HELP !
Még valami : cserénél hengerfej tömítést is kell cserélni ?
Segítsen valaki mert sehol nem találok