Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok ! SOS !

Vezérműláncot illetve feszítőt keresek mert cserés. HELP !

Még valami : cserénél hengerfej tömítést is kell cserélni ?

Segítsen valaki mert sehol nem találok
De ha lesarkalod elfelejtheted örökre. Próbáld meg ütögetni szerintem beleragasztották.
A villahídból már kihúztam. A tetejét letekertem, olajat kiöntöttem, villa rúgót kiszedtem, pór védő, zégergyűrű eltávolítva. Az imbuszhoz marad szerintem a légkulcs.
Ha varázsló vagy vagy erős a telepátiás képességed ki is könyörögheted a helyéről a szimmeringet. De nem tudom ez kinek sikerült még eddíg. Akkor nem kell kitekerni, egyébként kikell.
Imbuszkulccsal.
Kihúztad már a villahídból? Fogasd be a satuba de úgy hogy alumíniumra feküdjön fel hogy ne kúrd össze a papucsot, és lehet hogy egy kicsit meg is kell ütni a csavart mert menetrögzítő is előfordulhat rajta.
Üdv!
Teleszkóp szimeringet cserélek a motoromon. A teleszkóp aljában lévő imbusz csavart mindenképpen ki kell szedni? Nem tudom meglazítani
Rövidebb lett az útja.Még nagyon nem tudtam letesztelni,mert nagyon csúszik az út,és nem tudom kiforgatni.Majd kiderül.Szerintem pont jó lesz.
Na és fasza lett? 1ik Cimbim is szereti, bár Ő sokat Hringezik.
Írj egy mail-t, és leírom.
Írtam.
hát ez fasza, basszák meg hogy ilyen drágán kell adni a benzint,na mind1, semmi se tántorithat el a motorozástól,még ez se ,hogy ezek ien fasszopók.
Várjuk!Nagyon kíváncsi vagyok...
szép nyarunk lesz.Már nem tudják hogy mi a határ az üzemanyag árakban.

http://www.origo.hu/uzletinegy...
Na megkérdeztem és a zöld kellene! Hogyan zajlik majd le a dolog?
Kész a gyorsgázom Ma kipróbáltam.
Ja ,meg ha valakit estleg érdekel,van 4db nyári gumim 195/60 15-ös felnire.Dunlop.4-5 miliméteres mintával.13-ért viheti akit érdekel.
SZia

Engem érdekelne a felni, mennyi az ára és hol lehetne átvenni?
zotyavfr@freemail.hu
4 után elérsz 0630/6963423
Szia Zotyavfr!

Én érdeklődtem a láncszett után. Tudnál adni egy elérhetőséget, hogy megbeszéljük a dolgot?

Üdv. Kelemen73

kelemen73@freemail.hu
Hopp, bocs azt nem láttam:)
Oksa köszi megnyugodtam, hogy van/lett.
Majd ha hazajutsz értekezünk.
Köszi
ok
Ezek közül...
Fittingekkel, mert bele van kalkulálva a ki- ill. berugózás és elöl a kormány forgása is. Megírom havernak, hogy akkor 24.000 lesz kompletten. Milyen szín közül lehet választani?
Aki kérdezte.

Első+hátsó lánckerék 9800ft
Lánc RK 525 rsx okosság 28000ft
AFAM rsx 22000ft

De kivitelezhető olcsóbban is ha mondjuk síma O gyűrűs láncról van szó az 20papír körül van.
Szerintem meg a félbevágott farokidom bolondítja meg a hátsó összképet.
A te mintád alapján kicsit több mint egy centivel raktam odébb a furatot. Lesz ami lesz. De amint elkészül csinálok egy előtte illetve egy utánna fotót
Írtam...