Ramm !
Aktuális még a dolog ? Mert nem mentetem el a tel számod és nemtudlak felhivni. Ha igen küld már el SMSbe vagy ide ird már le, és este 9:30- 10:00 fele felhivlak.
Hát uram ilyenben nem tudok neked segíteni. Bontósokat próbáltad? Vagy inkább a forum aktív résztvevői zsebébe raknál egy kis kavicsot?
Baján van egy bontós annak nagyon sok mindene van.
a hallózás csak vicc volt 2 óra mulva 22 éves leszek
nem értem mire mondtad a motoromat meg az olcsóságot...
arra értettem hogy 50ezerrel kevesebbért hirdetem mint eddig , ezt nem a meggyőzésedre mondtam csak reménykedek hogy így hamarabb elmegy
Engem nem kell meggyőznöd a motorodról meg az olcsóságról. Ez mindenkinek a maga reszortja eldönteni. De ez a CBR most tényleg kúrva olcsó, de van amikor az olcsó a drága.
Te egyébként hány éves vagy? Én is úgy szólok bele a telefonba hogy haló? Ezen kajakra nem tudom miért kell meglepődni.
ha elvinnék a KTM et amit most már SOS-be kibszott ócsón hirdetek akkor egyből rohannék ezért: link már telefonon cseverésztem is a tulajjal ...
Tudod mi volt az első szava amikor felhívtam?
az hogy:
Te tudod, hogy mit jelent hogy nem biztos h megéri?
Egy lámpa meg fejidom meg festés nem 125ft. Mit jelent a jóár hogy ahol kezdhetünk egyben lévőről beszélni 5K átbűvészkedsz egy 93-as motort ami belekerül jó sok papírba és kapnál 6K körül olyan lámpásat. Oltári jó üzlet. Te raktad össze a KTM-et? Ez volt kosárba igaz? Na az nem volt rossz bolt.
na és úgy lehet ? a lényeg hogy egy régi cbr re lehet e ilyen ujfajta lampiont varázsolni csak mert vannak jó áron ezek a kétkörlámpás verdák de csak az a lámpa nem tetszik benne minden más ok
Hát de most nem? Ha sikerül pontosan kivágnod, a fülek tuti hogy nem oda esnek azt újra hegesztetni leég a festék újra festeni stb....
Ha már kotorsz valahonnét egy bontott ép első lámpát akkor ott kéne hogy legyen fejidom is.
nemtudom honnan van,mer az olasz tulaja vette rá,igy lett már behozva.annyit tok,hogy a márkája F.Fabbri lehet,me 1 ien matrica van a plexin
A kérdésem az lenne, hogy a plexit hol vetted?Én is vadászom hasonlóra, csak nem igazán találok sehol...
Kellett alakítani rajta vmit?
Aktuális még a dolog ? Mert nem mentetem el a tel számod és nemtudlak felhivni. Ha igen küld már el SMSbe vagy ide ird már le, és este 9:30- 10:00 fele felhivlak.
Megelőlegezem neked és boldog születésnapot kívánok.
Mert én már nyugovóra térek lassan.
Baján van egy bontós annak nagyon sok mindene van.
nem értem mire mondtad a motoromat meg az olcsóságot...
arra értettem hogy 50ezerrel kevesebbért hirdetem mint eddig , ezt nem a meggyőzésedre mondtam csak reménykedek hogy így hamarabb elmegy
Te egyébként hány éves vagy? Én is úgy szólok bele a telefonba hogy haló? Ezen kajakra nem tudom miért kell meglepődni.
Tudod mi volt az első szava amikor felhívtam?
az hogy:
HALÓ?!?!
na de nem akartam én túlbonyolítani a dolgot meg csak elméleti síkon futottam végig rajta vagymi..
én úgy gondoltam hogy a régi idomot kivágom dekopírral és beteszek egy zsiguli kockalámpát
Egy lámpa meg fejidom meg festés nem 125ft. Mit jelent a jóár hogy ahol kezdhetünk egyben lévőről beszélni 5K átbűvészkedsz egy 93-as motort ami belekerül jó sok papírba és kapnál 6K körül olyan lámpásat. Oltári jó üzlet. Te raktad össze a KTM-et? Ez volt kosárba igaz? Na az nem volt rossz bolt.
Ha már kotorsz valahonnét egy bontott ép első lámpát akkor ott kéne hogy legyen fejidom is.
Dobsz egy telszámot és holnap megbeszélnénk a pénteki napot !
Mikor vagy elérhető ?