Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha,és ak gondolom adnak vmi papirt h kivan vonva x időpontig,és ak ezt a papirt beviszem a biztositohoz,és akk ők felfügesztik addig az időpontig a biztositást,majd ha letelt az idő, küldik maguktól a csekket?
súlyadó automatice,biztositást intézni kell.

Nem vesznek el semmit az ocsmányirodába csk bejegyzik a forgalmiba.
és rendszámot iesmit nem kell leadni?meg ha kivonatom ideiglenesen az ocsmányirodába gondolom,ak automatikusan a biztositást is felfüggesztik arra az időre meg a telj adót is? v külön kell még vmit intézni?
jövőre lehet énis megjáccom ezt
márc 28

én már rég motorozok a bolondok napja előtt!
Bár ma lehet eltörtem a csuklóm...
Hali!

Forgalomból kivonás 1800Ft. Visszahelyeződik automatikusan az általad megjelölt időpontban ami max 6 hónap lehet. Ez idő alatt nem kell súlyadót,kötelezőt fizetni. Enyém is kivan vonva.
mennyibe kerül kivonni,meg utána visza helyezni? és mennyit sporolsz igy vele? én is gondoltam rá ,csak aztán nem akartam szarozni vele
Éreztem én, hogy április1-ig ki kell vonni forgalomból a mocit
szerintem is maradj a cbr nél, jobban jársz
azt mondják egész márciusba ilyen szar idő lesz jöhetne már a jóidő pedig
köszi szépen a tanácsot Szerintem marad a jó kis fireblade
Sok jót nem hallottam a Tl-ről az rr-nek elnyűhetetlen blokkja van igaz a v2 nyomatékos de hamarabb megadja magát!
De ez a te döntésed sok sikert a cseréhez ha el is cseréled
Szia!Nem nagyon akarom elcserélni csak kíváncsi vagyok arra hogy lenne e csere rá.Mennyien érdeklődnek a 900 rr iránt.A motorommal semmi gond nincsen nagyon is szeretem.Már 2 éve szolgál engem.Meg nagyon kíváncsi vagyok egy v2 re hogy mit nyújtana nekem.(tl 1000r).De nem mindenáron cserélném.De lehet hogy meggondolom magam és le is veszem a hirdetést
Szia hogy hogy elcseréled a jó kis 900rr-t
jah látom debrecen,tavaj voltam szoboszlón motorral.
amugy ahogy az időjárás előrejelzést nézem, nem kell sietni a motor szereléssel,me neméppen jön a tavasz sajna:(
hu akkor neked volt kiadás rendesen, nekem monnyuk a láncszettem az majdnem teljesen uj volt amikor vetttem,fékbetétek is majnem ujak voltak, arra még nekem nem kell költeni, olaj olajszűrőt még télen megvettem, 16 helyett egy 10esért sikerült 1 haveromon keresztül megszerezni, nekem is most lesz szelephézag álitás,meg karbiszinkron is,jövő hétvégén mostmár remélem összejön a dolog h haverom eltud jönni ,és akkor kiderül mi kell a blockba
jah voltam berénybe a streetfighter napon ha arra gondolsz
öszefuthatunk vmikor, merre lax?
üdv
Köszönöm a segítséget.
Én most nemcserélek láncot, nincs rá keret
a feszítőm szar, azt veszek másikat de nincs annyira megnyúlva a lánc mert a régi feszítő közép állásba van, csak szarul feszíti a láncot.
Most volt nagyszervíz :karbiszinkron, szelephézag, oil, oil szürő , levegő szürő, gyertyasor, meg 3 pár fékbetét. Ja és még 1 láncszett az idén esedékes lessz szal van mint csinálni mindig

Neked hogy áll a vas ? Am láttam a géped nyáron mezőberénybe motoros talin, de téged nem de 1x összefuthatnánk
hali
jah ak valóban ismerjük régről 1mást,a mitos korszakunkból
hát én nemtom mennyibe fog fájni a művelet,végül csak jövőhéten tudja megnézni haverom az enyémet,mert nemtudta elhozni a szerszámait.
tied mikor lesz szétkapva ?
Na. Gratula!
Hali,
Inkább mérd össze a 3 vezetéket(mind1iket mind1ikkel) ami jön a generátortól ellenállásban. Ha valahol 10 Ohm felett mérsz akkor cumi...
Szevasztok!
Töltéssel vannak gondjaim. A generátortól feljövő 3 fázison egyforma értékeket kell, hogy mérjek? Ma rámértem az üllés alatti csatinál és alapjáraton az eggyik fázison csak 0.8 voltot mértem a másik kettőn 5 volt körül.
Srácok elkészült az emelő kit.

A rugó előfeszítése a gyári 2-es helyett a 4-esben van mindkét verzióval tehát még emelni illetve sülyeszteni is lehet rajta. kb 3cm az emelés mértéke. 8000ft-ért odaadom postával mindennel akit érdekel mert több darab készült.
Helló!
Én is rendelkezem egy '99 es évjáratú cbr 900assal és az érdekelne, hogy mekkora problémát okoz a 929es farok idomjának a ráépítése és az esetleges visszamódosítása. Mennyiért lehetne beszerezni a szükséges cuccokat az idomot is beleértve?...
Aki tud nekem érdemlegeset mondani az legyen szíves a jkaladar@gmail.com címre írni...köszönöm.
Am mito93 volt a régi nevem "ismerjük" egymást
Hát a hangjából hallik hogy hidegen ha leesik a fordulat elkezd kattogni picit, de az utóbbi időben nagyon csinálta.
Ha cserés lessz akkor az nagyon zsebbenyúlós dolog
Mert ugye a a lánc 20 a feszitő (patron) 20 , és a görgő (ennek is van egy neve,csak nem jut eszembe) ezt vesziti a patron a láncnak az is olyan 20-25 körül mozog + hengerfejtömitést nemtudom hogy cserélni kell-e ?!
enyémben 53ezer van.tied szét van szedve már és onnan tod hogy cserés,vagy csak a hangjából?válaszolt a pink motors, 19ezer a DID vezérműlánc, futárszolgálattal küldik ki,ha megrendeled másnap ott is van.
üdv