aha,és ak gondolom adnak vmi papirt h kivan vonva x időpontig,és ak ezt a papirt beviszem a biztositohoz,és akk ők felfügesztik addig az időpontig a biztositást,majd ha letelt az idő, küldik maguktól a csekket?
és rendszámot iesmit nem kell leadni?meg ha kivonatom ideiglenesen az ocsmányirodába gondolom,ak automatikusan a biztositást is felfüggesztik arra az időre meg a telj adót is? v külön kell még vmit intézni?
jövőre lehet énis megjáccom ezt
Forgalomból kivonás 1800Ft. Visszahelyeződik automatikusan az általad megjelölt időpontban ami max 6 hónap lehet. Ez idő alatt nem kell súlyadót,kötelezőt fizetni. Enyém is kivan vonva.
Sok jót nem hallottam a Tl-ről az rr-nek elnyűhetetlen blokkja van igaz a v2 nyomatékos de hamarabb megadja magát!
De ez a te döntésed sok sikert a cseréhez ha el is cseréled
Szia!Nem nagyon akarom elcserélni csak kíváncsi vagyok arra hogy lenne e csere rá.Mennyien érdeklődnek a 900 rr iránt.A motorommal semmi gond nincsen nagyon is szeretem.Már 2 éve szolgál engem.Meg nagyon kíváncsi vagyok egy v2 re hogy mit nyújtana nekem.(tl 1000r).De nem mindenáron cserélném.De lehet hogy meggondolom magam és le is veszem a hirdetést
jah látom debrecen,tavaj voltam szoboszlón motorral.
amugy ahogy az időjárás előrejelzést nézem, nem kell sietni a motor szereléssel,me neméppen jön a tavasz sajna:(
hu akkor neked volt kiadás rendesen, nekem monnyuk a láncszettem az majdnem teljesen uj volt amikor vetttem,fékbetétek is majnem ujak voltak, arra még nekem nem kell költeni, olaj olajszűrőt még télen megvettem, 16 helyett egy 10esért sikerült 1 haveromon keresztül megszerezni, nekem is most lesz szelephézag álitás,meg karbiszinkron is,jövő hétvégén mostmár remélem összejön a dolog h haverom eltud jönni ,és akkor kiderül mi kell a blockba
jah voltam berénybe a streetfighter napon ha arra gondolsz
öszefuthatunk vmikor, merre lax?
üdv
Én most nemcserélek láncot, nincs rá keret
a feszítőm szar, azt veszek másikat de nincs annyira megnyúlva a lánc mert a régi feszítő közép állásba van, csak szarul feszíti a láncot.
Most volt nagyszervíz :karbiszinkron, szelephézag, oil, oil szürő , levegő szürő, gyertyasor, meg 3 pár fékbetét. Ja és még 1 láncszett az idén esedékes lessz szal van mint csinálni mindig
Neked hogy áll a vas ? Am láttam a géped nyáron mezőberénybe motoros talin, de téged nem de 1x összefuthatnánk
hali
jah ak valóban ismerjük régről 1mást,a mitos korszakunkból
hát én nemtom mennyibe fog fájni a művelet,végül csak jövőhéten tudja megnézni haverom az enyémet,mert nemtudta elhozni a szerszámait.
tied mikor lesz szétkapva ?
Szevasztok!
Töltéssel vannak gondjaim. A generátortól feljövő 3 fázison egyforma értékeket kell, hogy mérjek? Ma rámértem az üllés alatti csatinál és alapjáraton az eggyik fázison csak 0.8 voltot mértem a másik kettőn 5 volt körül.
A rugó előfeszítése a gyári 2-es helyett a 4-esben van mindkét verzióval tehát még emelni illetve sülyeszteni is lehet rajta. kb 3cm az emelés mértéke. 8000ft-ért odaadom postával mindennel akit érdekel mert több darab készült.
Helló!
Én is rendelkezem egy '99 es évjáratú cbr 900assal és az érdekelne, hogy mekkora problémát okoz a 929es farok idomjának a ráépítése és az esetleges visszamódosítása. Mennyiért lehetne beszerezni a szükséges cuccokat az idomot is beleértve?...
Aki tud nekem érdemlegeset mondani az legyen szíves a jkaladar@gmail.com címre írni...köszönöm.
Hát a hangjából hallik hogy hidegen ha leesik a fordulat elkezd kattogni picit, de az utóbbi időben nagyon csinálta.
Ha cserés lessz akkor az nagyon zsebbenyúlós dolog
Mert ugye a a lánc 20 a feszitő (patron) 20 , és a görgő (ennek is van egy neve,csak nem jut eszembe) ezt vesziti a patron a láncnak az is olyan 20-25 körül mozog + hengerfejtömitést nemtudom hogy cserélni kell-e ?!
enyémben 53ezer van.tied szét van szedve már és onnan tod hogy cserés,vagy csak a hangjából?válaszolt a pink motors, 19ezer a DID vezérműlánc, futárszolgálattal küldik ki,ha megrendeled másnap ott is van.
üdv
Nem vesznek el semmit az ocsmányirodába csk bejegyzik a forgalmiba.
jövőre lehet énis megjáccom ezt
én már rég motorozok a bolondok napja előtt!
Bár ma lehet eltörtem a csuklóm...
Forgalomból kivonás 1800Ft. Visszahelyeződik automatikusan az általad megjelölt időpontban ami max 6 hónap lehet. Ez idő alatt nem kell súlyadót,kötelezőt fizetni. Enyém is kivan vonva.
azt mondják egész márciusba ilyen szar idő lesz jöhetne már a jóidő pedig
De ez a te döntésed sok sikert a cseréhez ha el is cseréled
amugy ahogy az időjárás előrejelzést nézem, nem kell sietni a motor szereléssel,me neméppen jön a tavasz sajna:(
jah voltam berénybe a streetfighter napon ha arra gondolsz
öszefuthatunk vmikor, merre lax?
üdv
a feszítőm szar, azt veszek másikat de nincs annyira megnyúlva a lánc mert a régi feszítő közép állásba van, csak szarul feszíti a láncot.
Most volt nagyszervíz :karbiszinkron, szelephézag, oil, oil szürő , levegő szürő, gyertyasor, meg 3 pár fékbetét. Ja és még 1 láncszett az idén esedékes lessz szal van mint csinálni mindig
Neked hogy áll a vas ? Am láttam a géped nyáron mezőberénybe motoros talin, de téged nem de 1x összefuthatnánk
jah ak valóban ismerjük régről 1mást,a mitos korszakunkból
hát én nemtom mennyibe fog fájni a művelet,végül csak jövőhéten tudja megnézni haverom az enyémet,mert nemtudta elhozni a szerszámait.
tied mikor lesz szétkapva ?
Inkább mérd össze a 3 vezetéket(mind1iket mind1ikkel) ami jön a generátortól ellenállásban. Ha valahol 10 Ohm felett mérsz akkor cumi...
Töltéssel vannak gondjaim. A generátortól feljövő 3 fázison egyforma értékeket kell, hogy mérjek? Ma rámértem az üllés alatti csatinál és alapjáraton az eggyik fázison csak 0.8 voltot mértem a másik kettőn 5 volt körül.
A rugó előfeszítése a gyári 2-es helyett a 4-esben van mindkét verzióval tehát még emelni illetve sülyeszteni is lehet rajta. kb 3cm az emelés mértéke. 8000ft-ért odaadom postával mindennel akit érdekel mert több darab készült.
Én is rendelkezem egy '99 es évjáratú cbr 900assal és az érdekelne, hogy mekkora problémát okoz a 929es farok idomjának a ráépítése és az esetleges visszamódosítása. Mennyiért lehetne beszerezni a szükséges cuccokat az idomot is beleértve?...
Aki tud nekem érdemlegeset mondani az legyen szíves a jkaladar@gmail.com címre írni...köszönöm.
Ha cserés lessz akkor az nagyon zsebbenyúlós dolog
Mert ugye a a lánc 20 a feszitő (patron) 20 , és a görgő (ennek is van egy neve,csak nem jut eszembe) ezt vesziti a patron a láncnak az is olyan 20-25 körül mozog + hengerfejtömitést nemtudom hogy cserélni kell-e ?!
üdv