Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vigyázz ! , ha felteszed az emelő "kittet" ,lazulni fog a lánc !
Középen,de biztos nem adja ki,pedig jó lenne feltenni elég lusta a gyári áttétellel/gsxr 1000 után :)/, most rendeltem hozzá jetkitet+szűrőt+kap egy rendszert, ez a trió ennél a motornál rengeteget számít, érdemes áldozni rá..
hol állt a spanolód? lehet enyém is rövid lesz nekem is 47hetes vár beépítésre
bocs az okoskodásért de az adatlapodon lévő 929miatt gondoltam h olyanod van.
köszönöm :)
3,7 liter nekem Repsol 10W50 volt benne, most 10W40et teszek. Amelyik tetszik. Pénztárca, szimpatizálás kérdése.
Szerintem egy 10 éves motorba bármelyik ma kapható szintetikus olaj teljesíti azt a követelményt, amit a 10 éves Honda olaj, szóval tök mindegy mit teszel bele, csak a megfelelő viszkozitásút válaszd!
lehet hogy sokan unni fogjátok, de azért megkérdezem amit már biztos megtettek páran
milyen olajat használtok a gépbe? 10w-40 vagy 10w-50? márka?
én a kicsibe csak agyári honda olajat használtam... jah és egészen pontosan mennyi kell bele?
bocsánat az ostoba kérdésekért
és előre is köszi a választ
Az enyém is 900RR Bár igaz hogy enyém 530as.
beszéltem haverral és azt mondta hogy rakjak rá valami műszerfalat mindegy hogy milyet .be sem kell kötni csak a megtett km mutassa az a lényeg.
Ezért csinálják azt, hogy mielőtt mész "éles" műszakira előtte csinálnak egy "próba" műszakit, ha jól tudom. Ez azért van, hogy a rendes műszakira fel tudd készíteni az autódat/motorodat, hogy ne vonják ki rögtön. Persze gondolom a másik oldala meg az, hogy a "próba"műszakit sem ingyen csinálják...én így tudom.
Én most vettem előre 15-öst,de a hátsó 47-eshez rövid a lánc :(
képzeljétek el hogy pénteken voltam bent havernál aki műszakiztat az auto club nál és azt mondta ha bukik a motor akkor kivonják a forgalomból .Nem semmi.
de te 530-as lánchoz árultál kereket a 900RR meg 525-ös
Cseréljük el az elsőre érték egyeztetve!
Orig új 47 fogas Jt lánckerék CBR 900 RR-hez ár 7000Ft.
Mennyi motorolaj megy am bele ezekbe ? mert az enyémbe volt vagy 4.5 liter
Az lessz benne! A kíváló minőségű Magyar utakra az kell bele.
Van egy vadi új, csomagolt 16-os első lánckerekem, ha valakit érdekel 530-as lánchoz. Vagy 15-ösre cserélném!
Akkor jó.
15 oillal tedd össze jobb lesz
Az ütögetés megtette hatását:
Hát igen, ez a legutolsó gondolatom volt mert az iszonyú költséges lenne.
De a cseréhez nem kell leszedni a hengerfejet?
hondabót..megrendeled...a láncot..ha kell a feszítőt is.
hengerfejtömítésnek semmi köze a lánccseréhez....