Középen,de biztos nem adja ki,pedig jó lenne feltenni elég lusta a gyári áttétellel/gsxr 1000 után :)/, most rendeltem hozzá jetkitet+szűrőt+kap egy rendszert, ez a trió ennél a motornál rengeteget számít, érdemes áldozni rá..
3,7 liter nekem Repsol 10W50 volt benne, most 10W40et teszek. Amelyik tetszik. Pénztárca, szimpatizálás kérdése.
Szerintem egy 10 éves motorba bármelyik ma kapható szintetikus olaj teljesíti azt a követelményt, amit a 10 éves Honda olaj, szóval tök mindegy mit teszel bele, csak a megfelelő viszkozitásút válaszd!
lehet hogy sokan unni fogjátok, de azért megkérdezem amit már biztos megtettek páran
milyen olajat használtok a gépbe? 10w-40 vagy 10w-50? márka?
én a kicsibe csak agyári honda olajat használtam... jah és egészen pontosan mennyi kell bele?
bocsánat az ostoba kérdésekért
és előre is köszi a választ
Ezért csinálják azt, hogy mielőtt mész "éles" műszakira előtte csinálnak egy "próba" műszakit, ha jól tudom. Ez azért van, hogy a rendes műszakira fel tudd készíteni az autódat/motorodat, hogy ne vonják ki rögtön. Persze gondolom a másik oldala meg az, hogy a "próba"műszakit sem ingyen csinálják...én így tudom.
képzeljétek el hogy pénteken voltam bent havernál aki műszakiztat az auto club nál és azt mondta ha bukik a motor akkor kivonják a forgalomból .Nem semmi.
Szerintem egy 10 éves motorba bármelyik ma kapható szintetikus olaj teljesíti azt a követelményt, amit a 10 éves Honda olaj, szóval tök mindegy mit teszel bele, csak a megfelelő viszkozitásút válaszd!
milyen olajat használtok a gépbe? 10w-40 vagy 10w-50? márka?
én a kicsibe csak agyári honda olajat használtam... jah és egészen pontosan mennyi kell bele?
bocsánat az ostoba kérdésekért
és előre is köszi a választ
moto gp futamok
De a cseréhez nem kell leszedni a hengerfejet?
hengerfejtömítésnek semmi köze a lánccseréhez....