Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bal hátsó idomot hagyott el a kollega, nem tudom, miért írtam volna neki, hogy ülésem van. Nincs ülésem, csak farokidomom. De a képeiden nem az sc33-as farokidom van a motoron.
Nem hagytam el hanem 28-as az ülés, és 33 as a faridom,és nem szép mert nem passzol az idom vonalvzetéséhez...
Zotya!mennyiért adnád?Gondolom az ülésre írtad hogy van eladó...
tsá a kétkörlámpásba be lehet tenni ezt a fajta lámpát ami az első képen van?
az se rossz
Már vettem azóta,csak le kell karbonoztatnom,most azután vadászok!
Köszönöm az ért!
nekem van eladó
Hi!

Én így bal hátsó idomot hagytam el...!
mi lett vele,tán csak nem elhagytad? nekem 1ik haverom elhagyta a hátsó ülést száguldott gondolom,és mikor megált ,rádöbbent,h nincs hátsó ülése
nem olcsó simsonba 350ft
Megint sokkhatás!:DHa valakinek van sc33 hátsó ülése kicsi pénzért,érdekelne!
Első fékolajtartály valakinek feleslegbe otthon elbújva a garázs valamelyik sarkában esetleg van-e? SC-50hez kéne, de szerintem másé is jó rá...
Köszönöm!:) Életet mentettél.....:)
Sziasztok!Tudna valaki segíteni?Kuplung bovden kellene nekem sc28-hoz,de sehol a pink nem árul....Hol tudok venni?Vagy valakinek nincs véletlenül?Használt is jó lenne.....
Bridgestone bt56 sport-túra gumival van valakinek tapasztalata?
Akkor az esti órákban...
Holnap rád csörömpölök valamikor!
Lassan megyek Hevesre. Már beszéltem Jocóval, csak úgy vállalja a tiéd ha megyek én is és a "kuli" munkát mi csináljuk, neki meg marad a szakmunka.
Én benne vagyok!
belefér persze. majd azt valahogy úgy hangoljuk már össze hogy 4 után tudom átadni vagy reggel 8 előtt.
Szerda/csütörtök még belefér? Mennem kell Pestre áruért ,de ha nem muszáj nem mennék át külön Kecsóra. Vagy utaljak előre?
Oksi, sztem akkor holnap meg is kapom. A kollégától már megjött, úgyhogy meg is rendelem szépen...
Még ugyan ennyit biztos!
Oszi! Ment a bank!