Felvétel katasztrofális, ma beindítottam a kis drágámat, és fel is vettem. Kifúj még és eléggé szét is van szedve, de nagyon szeretem. Nemsoká teljes pompában tündököl :D
Nekem egy 16'-os első felnim van. (1995)
Le szeretném cserélni 17'-esre.Sok helyen olvastam, beszélgettem és mindenki mást mondott.
Ti mire cseréltétek ki?
Hányas évjáratú VFR750-es felni jó rá?
Ha egy ((Kormos Gergely)) nevű emberke hív benneteket Nemesvámosról alkatrész ügyben ne foglalkozzatok vele mert alkudozó és hazudozó aki a csomagot nem veszi át többszöri értesítésre sem.Ha felhívja az ember telefonon akkor csak hebeg habog hogy nem kapott értesítőt holott a postán másolat készül az értesítőről.
Csak szerettem volna felhívni figyelmeteket arra hogy nehogy kellemetlenségben legyen részetek!
Enyém is átalakult egy kicsit.
Majd holnap teszek fel videót róla. Már csak hátsógumit, meg fékcsövet kell vennem rá.Meg találtam egy helyet,ahol lehet venni bukogombához anyagot,majd veszek és csináltatok még rá tengelyvédő gombákat.
Nekem is ki van vonva, de valószínűleg kocsival vinném le, berakom a kisbusz hátuljába.
Igen a jó idő már mindenkire ráférne, de legalább már nyúlnak a nappalok, és megyünk a tavaszba.
Ha megy a moci előtte beszéljünk korm.telo ügyben!
Külhonba meló miatt mennél?
Igen exup-ot házastól bovdenestől.
Nincs Hevesen, itt van a garázsban darabokban. Pl a tank úgy lóg a garázsajtó konzoljárol a motor fölött mint az infúzió.
A hevesi túra okés, mert fékbetétet is cserélek (ismét )
és ott van az olajam, úgyhogy azt Jocó csinálja nem én.
Mehetünk, bár 03.28-ig kivonva, de nem érdekel. CSAK MÁR SÜTNE A NAP! Áááá, 15 fok is elég lenne.
Autó marad, meg a motor is egyenlőre, majd tavasszal meglátom hova mozdulnak az árak, és elgondolkodom hogy mi legyen, meg nagyban függ attól hogy ki tudok e menni külföldre, vagy maradok itthon.
Bakker elsőnek félreértettem amit írtál, nem kipu szelepeket vettél, hanem a pillangó, (exup) szelepet. Akkor Hevesen van a motor vagy otthon?
Gumit én is holnap megyek nézni, olajat most rendeltem, áprilisba műszakival kell kezdeni a szezont, de előtte majd levinném a haverodhoz Hevesre, majd még ezzel kapcsolatba kereslek ha aktuális a dolog.
Meló nincs, azaz még mindig tanfolyamra járok ezt be kell fejeznem mindenképpen, van még 4 hónap belőle, de ebből 2 gyakorlat lesz március 1 től. Utána meg remélem már a jó időben jobban megy minden.
Ööööö, hát az úgy lenne, hogy adott egy SC28-as CBR. Arra lett streetfighter kormány szerelve (szóval magasabban van mint a gyári jóval). Első fékektől a főfékhengerig, akkor hátsó féknyeregtől a hátsó főfékhengerig, illetve a hátsó féknyeregtől a baloldali kormányrészre egy főfékhengerbe (kézzel lehessen húzni a hátsó féket). Otthon lemértük, de az most nincsen nálam. Leghamarabb szombaton tudom megmondani mm pontosan.
Jaja, már meg van, a szokásos Repsol 10-50.
A motor szét van bombázva.
Vettem bele új kipuszelepet, kapott ledes hátsó lámpát, mini indexeket, légszűrőt cseréltem, ezért idomok, tank kipu nincs rajta. Lassan összefelé megy. Ja előtte meg lékelem, szűrő olaj bele, Meg vettem egy pár gumát ha lefut ami rajta van.(1500km kb).
Amúgy megint meló ezerrel, mivel kirúgták az új logisztikai vezetőnket, meg az Önkormányzatisunkat is.
Veled mi a helyzet? Meló? Autó? Mintha valami cserére emlékeznék...
Eladó még a motorod?
http://sportmotor.hu/motoros_v...