Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor jó , már nekem is rágják a fülem, hogy mikor állítok be fémfékcsővel .
Mondom neki, hogy ne izgulj, úgyis tél van még, nem tudod stoppie-ra venni a gépet -10-ben agyig takonyban.
Írtam neki, h jó lenne az is hozzá...
Na, pfff... Nem baj, ha lesz rá ár, akkor majd remélem úgyis szólsz, és akkor mehet a dolog.
Ha valaki még nem vette meg az olajat tavaszra!
Itt érdemes nézelődni!
Igen, lehet, csak az árát felejtették el megírni...
Hétvégén meglesz a kép mert a műanyagos komámtól el kell még hoznom őket.
Farokidomról ha tudsz képet küldeni az érdekel....a fejidommal az a baj, hogy az enyém nem gyári....valami vacak szükségszar..tehát nem tudom a töröttet használni...köszi Druszám :D
Farokidomom van (javított).
Fejidomom meg egy mocskos módon törött és hiányos, ha neked is ilyen van lehetséges a 2-ből össze tudod hozni. Első sárvádőm is van. Undertail hátsó lámpa fejidom betét stb...
Vagyis szín..bocsi :D
Sziasztok!

96'-os 919-hez kellene fejidom..és farokidom..tudtok segíteni?.. Szan mindegy..Köszi
Szevasz!

Mizu a fékcsővel, lehet mm pontosan kérni?

Üdv.: Bala
Na akkor azthiszem oda fogok menni... Legalább akkor megleshetem a 200 lovas 1000RR-jét...
Végh Jani van itt Gyöngyösön.
hali
és akkor miből tanultál?:D
hát nemsok minden volt, maj felteszi azt a pdf et netre ,akkor leszedjük, az jónak tünik,abból maj lehet készülni zh ra.
szerdám jó lesz, 8tól 5ig vok benn a suliba:D
Ott ki van? Mennyibe csinálják?
Csaó!

Mi a helyzet veled? El vagy veszve, nem hallok rólad. Minden ok? Vettél már olajat a motorba?
Ha igazit akarsz akkor Gyöngyösre jössz!
Kiváncsi vagyok, h milyen lesz!
Jaja felépülni felépült már régen, cska a festés volt olyan amilyen tavaly, de hát mindenhez pénz kell a fene egye meg . Aztán pénz az mostanában lett rá szóval a festés meg a 24ezres szervíz lerendezve. Már csak a jó idő hiányzik, bár április 1--ig ugysem lesz motorozás mert kivonattam forgalomból télre(és ahogy az időjárást elnézem nem volt rossz döntés).
Ha hazajött a vas, és fel is lesz öltöztetve dobok majd fel pár képet legyen kire irigykedni
Amcsiból érkezik mint levél. Azon sajna nincs ilyen, csak a csomagokon, amiket bevámolnak, meg 3szor annyi a postaköli. Viszont van valami cég ami a leveleket is biztosítja nekik pár dollcsiért, csak nekem nyilatkoznom kell, h nem kaptam meg, papírokkal...
Gyertyacseréhez csak a tankot kell leszedni, meg a légszűrőházat... Amúgy felépül teljesen a 954?
Azért köszi, h segíteni akartál.
Jó lesz az a mérés a Full-Gas-osoknál is, vagy a Végh Janánál...
Csak azért írtam ide be,mert itt két srác is akart/akar venni power commandert 900/ 1000 rr-hez meg bigoneoszi is,gondoltam hátha érdekli őket.Ago írta a másik fórumon,hogy már többször szervezett ilyen akciót,de általában a fele ember nem ment el aki feliratkozott.De igazad van ,elnézést kérek.Én is akartam jelentkezni,de most a munkám miatt nem fog menni.Láttam,hogy bigoneoszi feliratkozott,akartam kérni,hogy had menjen el helyettem,de láttomhogy már válaszolt itt neked,és már nem aktuális.
Ha beszélsz az embereddel próbálj meg kérni tőle valami azonosítót a csomagról(ilyen ragszámszerű izé:D). Ha van ilyen akkor azt azonnal látom ha bejött az országba (postai tudakozvány). A hozzam el a mocival meg az a baj h most jönnek haza az idomok a festőtől, és ha öltöztetjük vissza a vasat, nem akarjuk még1x szétszedni csak agyertya miatt...de ha más nincs ugyis csak az marad.
Most épp 1ezkedek az emberrel, mert biztosított csomag volt, h küldje el még1szer a rendelést. Hozd el a motort, gyertyát cserélni ráérsz.
Oszi mond hogy megvannak a gyertyák mert lerágják a fejemet érte