Pilot Power 2CT, szerintem...nekem most Conti van fent párban, nem volt vele gond, bár a hátsó elég gyorsan elkopott (használtan kaptam), csuszkálásra hajlamos hidegen.
Az érdekes!
Én Pirelli Diablo Corsa-val vettem a motort, teljesen rendben volt vele minden, túl sokat mondjuk nem mentem vele (1000km), mert műszakira fel kellett pattintani az újat.
Ami 3500 km-t bírt ez Qualifier volt (egy pályanap is volt benne). De tökéletes volt!
Van valakinek tapasztalata Pirelli Diablo Corsa3, illetve DUNLOP D209 Qualifier 2komp. gumikról? Ha van írjatok róla ezt-azt, mire lehet számítani mennyire/melyik jók utcára (pályázós tapasztalat nem kell mert úgysem megyek egy darabig).
Nem...én megoldottam. Nagyon nagy volt a dilemma. Mit is kellene csinálni, motorozni vagy Airsoft-ozni....ááá megesz az ideg. Aztán pafff, beütöt. Hiszen ha hamarabb megyek akkor mehetnék motorral is, majd a játék után is mehetnék...na nem kellett kétszer könyörögni. És a heti feszültséget levezettem egy napon, majd megkoronáztam egy nyugodt, esti, kellemesen lágy, mégis telt hatású sörözéssel.
le lehetett venni, bár éppenhogy kicsit bohockodni kellett vele,hogy kijöjjön,de kijött hajnal 5ig csináltuk, aztán ma délután még az idomokat felraktam,lemostam, csili vili a gép, bele is guritottam egy 100ast is kezdésnek,nagyon patent lett
Hát de!:)Mert nincs kész a motorom...ugyhogy ne is fájdítsd itt a kényszerből nem tudó motorosok szívét! Egyébként nem szoktam irígykedni,de most az vagyok!Nem csak rád hanem mindenkire aki ma csapatta itt a városban...Na rock and roll!Éljen a tavasz!
Az enyémbe most van óra szerint 67e,novemberben szétszedte a szerelő és pik-pakk belülről is.....ja és egy deci olajat sem evett meg egy idény alatt.
sok 50.000 km egy 900asba? mitmennek el még egészségesen normál használat mellet?
Várom a hívását, de Ápr. 1-ig forgalomból kivonva
Continental sport attackt vagy michelin pilot power 2ct
Vegyél fel légyszi msn-re vagy írj rám mert kérdezni szeretnék valamit.
Köszi
Zsolti hogy áll a 954 RR ? szólj ha kész, hátha kész lesz az enyém is oszt belecsapunk a lecsóba
Tudjátok a dolgotok!
Én Pirelli Diablo Corsa-val vettem a motort, teljesen rendben volt vele minden, túl sokat mondjuk nem mentem vele (1000km), mert műszakira fel kellett pattintani az újat.
Ami 3500 km-t bírt ez Qualifier volt (egy pályanap is volt benne). De tökéletes volt!
EGÉSZSÉGÜNKRE!