Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szombat délutánra felkészült a gép a szezonra, csináltam 1 képet a végállapotról
hát igen ,le kell vezetni a feszültséget a hétvégén, én is motorozgattam 1 jót
kösz Ritty
Hi!

Az enyémbe most van óra szerint 67e,novemberben szétszedte a szerelő és pik-pakk belülről is.....ja és egy deci olajat sem evett meg egy idény alatt.
Cső. Nagyuram ha eltudná vinni a leömlőt a jövőhéten, nagy kalamajkából húzna ki vele. Eléggé nagy pénzhiány merült fel.
a fórumbetyár
sok,max 3-km-ert,de csak veled
HÁJ

sok 50.000 km egy 900asba? mitmennek el még egészségesen normál használat mellet?
Pilot Power 2CT, szerintem...nekem most Conti van fent párban, nem volt vele gond, bár a hátsó elég gyorsan elkopott (használtan kaptam), csuszkálásra hajlamos hidegen.
Felvettelek
Várom, hogy Jimy telefonáljon, mikor hozzam haza
Várom a hívását, de Ápr. 1-ig forgalomból kivonva
nekem corsa van fent, és igen jó, csak gyorsan kopik de meik nem ?!
Continental sport attackt vagy michelin pilot power 2ct
kicsigixxxer!

Vegyél fel légyszi msn-re vagy írj rám mert kérdezni szeretnék valamit.
Köszi
Jó már nektek , nekem még most sincs kész
Zsolti hogy áll a 954 RR ? szólj ha kész, hátha kész lesz az enyém is oszt belecsapunk a lecsóba
Az érdekes!
Én Pirelli Diablo Corsa-val vettem a motort, teljesen rendben volt vele minden, túl sokat mondjuk nem mentem vele (1000km), mert műszakira fel kellett pattintani az újat.
Ami 3500 km-t bírt ez Qualifier volt (egy pályanap is volt benne). De tökéletes volt!
A Corsa 3 elég tartós utcán és tapadós pályán is...A "sima" D209GP pedig nagyon jó pályán. A Qualifer nekem csúszott...de nem tudom miért....
Nekem Dragon Corsa volt,de az olyan volt mintha oda ragasztották volna az elejét az aszfalthoz....gondolom hasonló jó lehet a Diablo is...
Van valakinek tapasztalata Pirelli Diablo Corsa3, illetve DUNLOP D209 Qualifier 2komp. gumikról? Ha van írjatok róla ezt-azt, mire lehet számítani mennyire/melyik jók utcára (pályázós tapasztalat nem kell mert úgysem megyek egy darabig).
Nincs valakinek véletlenül két első lábtartója kicsi pénzért?Konzol nem kell csak a lábtartó mert a mostani felemás....
Nem...én megoldottam. Nagyon nagy volt a dilemma. Mit is kellene csinálni, motorozni vagy Airsoft-ozni....ááá megesz az ideg. Aztán pafff, beütöt. Hiszen ha hamarabb megyek akkor mehetnék motorral is, majd a játék után is mehetnék...na nem kellett kétszer könyörögni. És a heti feszültséget levezettem egy napon, majd megkoronáztam egy nyugodt, esti, kellemesen lágy, mégis telt hatású sörözéssel.

EGÉSZSÉGÜNKRE!
Köszi az infót gumi ügyben , a hétvégén dolgozom de hétfőn megcsörgetem őket.
na mivan , a paintballozásból mégis motorozás lett? montam én, h motorzni kell hétvégén
le lehetett venni, bár éppenhogy kicsit bohockodni kellett vele,hogy kijöjjön,de kijött hajnal 5ig csináltuk, aztán ma délután még az idomokat felraktam,lemostam, csili vili a gép, bele is guritottam egy 100ast is kezdésnek,nagyon patent lett
Hát de!:)Mert nincs kész a motorom...ugyhogy ne is fájdítsd itt a kényszerből nem tudó motorosok szívét! Egyébként nem szoktam irígykedni,de most az vagyok!Nem csak rád hanem mindenkire aki ma csapatta itt a városban...Na rock and roll!Éljen a tavasz!