Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm!
Azért megnézem, h megvan-e még...
Elképzelhető, nincs XX a környéken, amiből kitekerhetem összehasonlítani.
XX hátsó féktárcsa csavarok jók? Azhiszem még valahol megvannak...
pedig a hátsó a nehezebben pótolható.
Szia!

Sajna nincsen . Na és volt még valami érdekes az előadáson, vagy semmi különösről nem maradtam le?

Üdv.: Bala
Szia!

Az első csavarok megvannak, a hátsóban már nem vagyok biztos.
cső bala
nincsennek véletlenül 2.féléves könyveid? mer lehet érdekelne pár darab,ha van
kiderült ma,hogy balával 1 suliba járunk, ma együtt volt előadásunk
Megkaptad a képeket érdekel a lánckerék?
A féktárcsa csavarjaid nincsenek meg? Kellene az elsőkhöz mind és hátra is mind, inkább a hátsón volna hangsúly.
Hello!
Az én lánckerekem érdekel? Ha igen írj emailt, af-100@freemail.hu
Üdv
Vegyük már fel a kontaktot kellene a lánckerék!
Na, örülök neki. És valami dizájn is ment bele, vagy simán feketére, illetve magasabbra, vagy alacsonyabbra lett átalakítva. Ha tudsz nyomjál majd fel pár képet róla.

Üdv.: Bala
Megkaptam ám az ülést :-) köszi, már átt is lett huzva meg szivacsozva.
Okés.Akkor érdekel.Küldöm a címem E-ailban.
Súlyra megy, de ha 2kg alatt van, akkor levélként elmegy a posta és akkor 2000.- alatt van utánvéttel.
Na ezt nemtudom. Őszintén megmondom neked, h én eddig gyári Honda pasztát vettem(5000 egy tubus), mert attól nem tartottam, h eloldja valami...
Köszi. Amúgy bocsi a Kawás dumáért, csak már kvára idegbeteg vagyok attól, h nem mehetünk...
Igazad van.
Mivel érdemes pasztázni? Vannak különböző olajban oldódó ragasztók, de én ezekben nem hiszek.
Mondd azt, h nincs igazam, h vezműláncot meg feszítőt kérdezett...
Nem mindig van neked igazad...
Adok én neked bérbe gyári tükröt. :D
Ahogy gondolod.
Hát nem tudom Nem nagyon akarok variálni a tükrökön mert most viszem vizsgára és nem tudom hogy mit variáltak ezek a pöcsök
1690.-

De pont az index meg a visszapilács a leg otrombáb gyáriba ezeken a gépeken. Amúgy a többi gyönyörű. 1990-es nsr250-esemen volt ilyen visszapillantó azóta semmit sem fejlesztettek rajta.