Helló nyomok egy linket itt minden féle gumit találsz és nagyon jó áron én is itt szoktam venni meg egy haver havernak 16-os kereke van ha akarsz tőle ujjat az is van meg használt és nagy a választék!
Ja és postázza a gumikat ha kéred!
Jaja!Az a másik betegségem....családom nagy örömére...sosincs nyugtuk miattam:D:D Azért azt a kék járművet átvállalnám a garázsodból....akár törve is...:):)
pinknél vettem, postával egy 20as volt,did lánc
bakelitet nem vettek,azok jók, a feszitő is tökéletes áll ba van.18500 a lánc,leg is az enyémhez, az sc 33as block
hát igen ez a 16os gumma nagy probléma,itt az apróba nem találtál 1et se?
mi megy épp épitjük össze a cbrt,megkapta az uj vezérműláncot,haver épp most teszi visza a bütykös tengelyeket hajnal 2-3 körül már tesztelünk
Sziasztok! Mivel régóta olvaslak benneteket , és eddig is adtatok jó ötleteket ,ezért most is tőletek kérek segítséget. 16-os első gumit keresek-sajnos használtat. Nem egyszerű ha tud valaki valami infót szóljon! Első sorban Borsodból. Köszi!
Skacok!
5 hónap állás után megkapta a motorom a friss olajat, kapott egy első gumit, és beröffentettem! Úgy indult mintha tegnap lett volna utoljára használva! Kerültem vele egy kört, első komolyabb gázadásnál meg is lepődtem, úgy felugrott kerékre hogy igencsak meg is lepődtem. Már elfelejtettem hogy így megy! Lehet ismét motorozni tanulni!
Remélem ti sem kuksoltatok otthon a szobátokban.
Na páááá!