Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaj, de gusztustalanul jót motoroztam ma. Kellemesen meleg üde 20 fokban róttam az utakat. Volt minden, város, országút, parkoló, maláj qrva pisztáciával, szóval adtam az érzésnek.

Remélem ti sem kuksoltatok otthon a szobátokban.

Na páááá!
Én is 24-ért vettem....nem volt egyszerű találni...
Frankó gép!Nagyon szép!Egyszer még ugyis veszek egy ilyet,vagy egy evo9-et.....addig nem halok meg az tuti....:):)
Üdv!
Használtat nehéz lessz találnod! Én innen rendeltem 25-ezer volt postával:
http://www.jokergumi.hu/hun/gu...
Helló nyomok egy linket itt minden féle gumit találsz és nagyon jó áron én is itt szoktam venni meg egy haver havernak 16-os kereke van ha akarsz tőle ujjat az is van meg használt és nagy a választék!
Ja és postázza a gumikat ha kéred!

http://www.kepesmotor.hu/sport...
már készen van:)ujra
Jaja!Az a másik betegségem....családom nagy örömére...sosincs nyugtuk miattam:D:D Azért azt a kék járművet átvállalnám a garázsodból....akár törve is...:):)
képeid alapján...jo is az.
Ezt miért mondod?:D
ralliboy
Na akkor nem kell esztergályos sem!Megúsztad!Előre buktattátok a blokot lánccseréhez,vagy le lehet anélkül is venni a szelepdeklit?
na kimértük, minden hézag rendben van, 1 gondal kevesebb
pinknél vettem, postával egy 20as volt,did lánc
bakelitet nem vettek,azok jók, a feszitő is tökéletes áll ba van.18500 a lánc,leg is az enyémhez, az sc 33as block
Csá!Vettél a vez lánchoz vezető bakelitot,vagy csak láncot cseréltetek?Hol vetted?A Pinknél 16 ezret mondtak nekem....
hát igen ez a 16os gumma nagy probléma,itt az apróba nem találtál 1et se?
mi megy épp épitjük össze a cbrt,megkapta az uj vezérműláncot,haver épp most teszi visza a bütykös tengelyeket hajnal 2-3 körül már tesztelünk
Hát az nem lesz egyszerü!Én sem tudtam,muszály voltam egy ujra összegyüjteni.....:(
Sziasztok! Mivel régóta olvaslak benneteket , és eddig is adtatok jó ötleteket ,ezért most is tőletek kérek segítséget. 16-os első gumit keresek-sajnos használtat. Nem egyszerű ha tud valaki valami infót szóljon! Első sorban Borsodból. Köszi!
meglepődtemből 1 minusz!
Skacok!
5 hónap állás után megkapta a motorom a friss olajat, kapott egy első gumit, és beröffentettem! Úgy indult mintha tegnap lett volna utoljára használva! Kerültem vele egy kört, első komolyabb gázadásnál meg is lepődtem, úgy felugrott kerékre hogy igencsak meg is lepődtem. Már elfelejtettem hogy így megy! Lehet ismét motorozni tanulni!
bennevagyunk a cbr be ,most készül
RE...
Ment mail.
Neeem, ajj, látszik, h álmos voltam.
Ezekből választhatsz. Többit mail-ben...
Azt mondtam, h a fittingek, alátétek, csavarok járnak hozzá?
Ha van akkor 2, ha nincs akkor 1,5?
Jól van akkor legyen...legyen.. gránátvörös.

Na jó, lehet narancs sárga, vagy sötétkék: