Skacok! ma este HONDA rock koncert lesz a lomposfarkas-ban! a hangszereken magyar motorversenyzők fognak zenélni 20:00-tól a Fiumei út elején lévő bulihelyen!
hát persze, kikell mérni ,de az meglesz, haverom kiméri őket,azt mondta.
és akkor megszámozni a kis lemezeket meg 1 lapon öszeirni,hogy melyikből mennyit kell levenni,és mehet is az eszterlyoshoz
de am ezt 1 sima esztergályos megtudja csinálni?mámint h nem kell cnc eszterga hozzá, ugye?
hát jah biztos hogy olcsobb lesz,mer az esztergályos pár ezerér megcsinálja, jó vok vele aztán baráti árat mond mindig
köszi az ötletet
Cbr Gábor!Elvileg a csokikat nem lehet összekeverni,mert minden csati másfajta...Az enyémet amikor festettük,egy fél óra alatt behúztam,meg össze is dugdostam...Elvileg lehet tudok neked szerezni,rajzot mert egy barátomnál megvan a legtöbb motor r obbantott rajza,csak nem tudom a kötegről van-e...Holnap megkérdezem neked.
hali
igen,szelephézagról beszélünk ,hát, biztos hogy olcsóbb,van is 1 jó esztergályosom,40éve nyomja,nagyon jol és korrekt áron dolgozik,akkor még ő is szóba jöhet ,ha állitani kell.
de ezek a lemezek milyen anyagból készülnek? nem valami speciális ötvözet,meg speciálisan felületkezelt lemez,hogy ne deformálódjon,ne lapuljon? mer ha nem olyan speckó cucc,akkor télnyleg jó ötletnek tünik ez a dolog,köszi a tanácsot
Fireball!Gondolom a szeleplapkákról beszéltél....A legtöbb ember csak kényelmességből szokta venni 3 ezerért a boltban....Lejobban teszitek,ha kiméritek,hogy hová mekkora,és utána kerestek egy jó cnc-st aki lehúzza méretre....ennyi...csak be kell jelölgetni elötte...olcsóbb egy esztergályos mint a bolt..
hát igen, sose voltam a márkaszerízek hive, személyes tapasztalatom nincs, de nem is nagyon lesz, mer azt tudom ,hogy horribilis árakon dolgoznak,és nembiztos,hogy amit mondanak,hog cserélnek emg elvégeznek,tényleg ugy van.
hallottam én má sztorikat ,h papiron dugó csere meg ezaz volt a motorba, közbe meg semmit se csináltak vele meg hasonlok.
én ugy vok vele, 1 normális,hozzá értő szerelő,akit ismerek ahoz viszem, és az csinálja meg,és lássam mit csinál, meg hogy, ez a biztos,meg tuti hogy egy "mezei" szerelő a márkaszervizes ár töredéér megcsinálja
Akkor legalább jó áron lesz cserélve. Szervízekben szép pénz lenne.
Valószínű, h még gyári.
Ez attól függ mennyire volt terhelve sztem. Nekem pl elsőnek 93000km-nél lett cserélve a CB1000-remben. Aztán rá 40000km-re megint, mert elkezdett zörögni...
attol lettem még rosszul,hogy a szelep hézagot ugye ilyen kis lemezkékkel leeht állitani,ha nem jó, a kis lemezke darabja 3ezer ft ha csak páron kell álitani az is kapásból egy 10
és akkor megszámozni a kis lemezeket meg 1 lapon öszeirni,hogy melyikből mennyit kell levenni,és mehet is az eszterlyoshoz
de am ezt 1 sima esztergályos megtudja csinálni?mámint h nem kell cnc eszterga hozzá, ugye?
hát jah biztos hogy olcsobb lesz,mer az esztergályos pár ezerér megcsinálja, jó vok vele aztán baráti árat mond mindig
köszi az ötletet
SBS-nek nem volt zöld burkolat rá, ezért kb 1,5 hét volt.
igen,szelephézagról beszélünk ,hát, biztos hogy olcsóbb,van is 1 jó esztergályosom,40éve nyomja,nagyon jol és korrekt áron dolgozik,akkor még ő is szóba jöhet ,ha állitani kell.
de ezek a lemezek milyen anyagból készülnek? nem valami speciális ötvözet,meg speciálisan felületkezelt lemez,hogy ne deformálódjon,ne lapuljon? mer ha nem olyan speckó cucc,akkor télnyleg jó ötletnek tünik ez a dolog,köszi a tanácsot
hallottam én má sztorikat ,h papiron dugó csere meg ezaz volt a motorba, közbe meg semmit se csináltak vele meg hasonlok.
én ugy vok vele, 1 normális,hozzá értő szerelő,akit ismerek ahoz viszem, és az csinálja meg,és lássam mit csinál, meg hogy, ez a biztos,meg tuti hogy egy "mezei" szerelő a márkaszervizes ár töredéér megcsinálja
Valószínű, h még gyári.
Ez attól függ mennyire volt terhelve sztem. Nekem pl elsőnek 93000km-nél lett cserélve a CB1000-remben. Aztán rá 40000km-re megint, mert elkezdett zörögni...