Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyi lehet a posta költsége?2000 be megáll?
Ha kinyomta, akkor nem rakták vissza a helyére rendesen.
Ha nincsen megsérülve akkor pasztázd be, aztán mehet össze.
Ha sérült én vennék egy újat bele pl a biker-world.hu-ról...
Szia!

8.000-ért viheted !

Üdv.: Bala
Szia!Megvan nekem már az is.Sajnos nem kell azért köszi
Na igen! Igazad van! Igazából én is csak egy papírt akarok otthonra...
Nem hiszem hogy ilyen jelentős lenne a különbség amúgy is.
Lol mi megy itt...?

Inkább azt mondjátok meg honnan szerezzek be 929esemhez szelepfedél alá való tömítést? Vagy pasztázzam körbe?
Az ősszel kinyomta a tömítést , visszanyomtam kézzel, de ismét kinyomta. Mi lehet a gond? Szelepeket nézték rajta ezelőtt 15 ezer km-el, lehet nem pasztázták vissza rendesen?
Nekem ha 122LE-t mérnek vagy 133-at tök mindegy mindkettő iszonyat sok az én motorozási stílusomhoz, az utakat meg a szabályosságos hülyeségeket meg ne is említsem...
Nemtudom, de BP is nekem egy 200-as oda-vissza. Majd egy kissebb gurulással 1bekötöm.
Igen, lehet, h többet mér. Aztán ki tudja, h melyik mutat rendesen?
Te? Vagy Ago aki elfogult?
És mennyi a benzin, amíg Komáromból lemész Boglárra meg vissza?
Ráadásul az ő padjuk többet mér, lehet villogni.
Mert lusta voltam megkérdezni a Full-Gass-osokat megkérdezni Balatonbogláron. Ők akció nélkül is olcsóbban mérnek...
A fejidomba való fekete műanyag takaró neked nem kell? Ezt eladnám neked ha érdekel.
Akkor miért akartál feliratkozni?
Gyökér.
Nembaj, nem aggódunk. Úgyis a nagy Ago Istenfasza kihamindentnemtud, nem kell, h ott is okoskodjon.
Az is csak mindenkit leszól, mert ő a legjobb(majdnem)...
Te nem tudsz olvasni? Azért ennyire ne legyél már menő...

"Suhanbongó
február 4. 16:50
Vezérműlánc + feszítők 48 ezernél cserés ?
Mert már nekem hidegen szól 1 kicsit, nem tudjátok mennyi 1 szett ?"

Jah, ha neked ennyi eszed van, h csak vezérműláncot cserélsz akkor hajrá... Meglátszik, h Kawasakid van...
Szia!Oda adod a két tükröt 8000ft ért?
sajna ez van. pedig egyszer te már érdeklődtél de gyorsabbak voltak!
nemár ez komoly?
baz.... most adtam el! 1órája! egy pár gyárit 10ért!
97 es 900rr hez keresek jobbos és balos tükröt korrekt áron!

S:O:S
Ez NEM így működik!
Ezt az akciót az ottani aktív fórumtagoknak szerveztük, egy napra szól. Ha minden "jöttment" feliratkozik, aki csak "méressük le féláron a gépet, wazze" alapon regisztrál, akkor az igazi tagoknak nem jut idejük és lehetőségük élni ezzel a lehetőséggel, hiszen egy motor mérése, elemzése kb. 30 perc.
Érdekelne, hogy ki akart itt láncfeszítőt venni?
Azt azért megjegyezném, hogy nem véletlenül van ott meghírdetve a dolog és nem a sportmotoron.
discovery most!
van még farokidomom is ehhez a típushoz jobbos balos javított, meg hátsó lámpa burkolat. De azok még javítás alatt állnak.