Ha kinyomta, akkor nem rakták vissza a helyére rendesen.
Ha nincsen megsérülve akkor pasztázd be, aztán mehet össze.
Ha sérült én vennék egy újat bele pl a biker-world.hu-ról...
Inkább azt mondjátok meg honnan szerezzek be 929esemhez szelepfedél alá való tömítést? Vagy pasztázzam körbe?
Az ősszel kinyomta a tömítést , visszanyomtam kézzel, de ismét kinyomta. Mi lehet a gond? Szelepeket nézték rajta ezelőtt 15 ezer km-el, lehet nem pasztázták vissza rendesen?
Nekem ha 122LE-t mérnek vagy 133-at tök mindegy mindkettő iszonyat sok az én motorozási stílusomhoz, az utakat meg a szabályosságos hülyeségeket meg ne is említsem...
Nemtudom, de BP is nekem egy 200-as oda-vissza. Majd egy kissebb gurulással 1bekötöm.
Igen, lehet, h többet mér. Aztán ki tudja, h melyik mutat rendesen?
Te? Vagy Ago aki elfogult?
Nembaj, nem aggódunk. Úgyis a nagy Ago Istenfasza kihamindentnemtud, nem kell, h ott is okoskodjon.
Az is csak mindenkit leszól, mert ő a legjobb(majdnem)...
Ez NEM így működik!
Ezt az akciót az ottani aktív fórumtagoknak szerveztük, egy napra szól. Ha minden "jöttment" feliratkozik, aki csak "méressük le féláron a gépet, wazze" alapon regisztrál, akkor az igazi tagoknak nem jut idejük és lehetőségük élni ezzel a lehetőséggel, hiszen egy motor mérése, elemzése kb. 30 perc.
Ha nincsen megsérülve akkor pasztázd be, aztán mehet össze.
Ha sérült én vennék egy újat bele pl a biker-world.hu-ról...
8.000-ért viheted !
Üdv.: Bala
Inkább azt mondjátok meg honnan szerezzek be 929esemhez szelepfedél alá való tömítést? Vagy pasztázzam körbe?
Az ősszel kinyomta a tömítést , visszanyomtam kézzel, de ismét kinyomta. Mi lehet a gond? Szelepeket nézték rajta ezelőtt 15 ezer km-el, lehet nem pasztázták vissza rendesen?
Igen, lehet, h többet mér. Aztán ki tudja, h melyik mutat rendesen?
Te? Vagy Ago aki elfogult?
Ráadásul az ő padjuk többet mér, lehet villogni.
Gyökér.
Az is csak mindenkit leszól, mert ő a legjobb(majdnem)...
"Suhanbongó
február 4. 16:50
Vezérműlánc + feszítők 48 ezernél cserés ?
Mert már nekem hidegen szól 1 kicsit, nem tudjátok mennyi 1 szett ?"
Jah, ha neked ennyi eszed van, h csak vezérműláncot cserélsz akkor hajrá... Meglátszik, h Kawasakid van...
S:O:S
Ezt az akciót az ottani aktív fórumtagoknak szerveztük, egy napra szól. Ha minden "jöttment" feliratkozik, aki csak "méressük le féláron a gépet, wazze" alapon regisztrál, akkor az igazi tagoknak nem jut idejük és lehetőségük élni ezzel a lehetőséggel, hiszen egy motor mérése, elemzése kb. 30 perc.