Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy marék 900 RR alkatrészem aki hasznát veszi jelentkezzem nálam.
0630/6963423 Hétközben du 4 után tudom felvenni a telefont.

Fejidomba való fekete takaró 4500ft/pár
Hátsó lámpa 7000ft
Első sárvédő 8000ft (igényesen van javítva)
Aksi tartós nevezhetjük undertailnak 7000ft (gyári helyre plug&play üvegszálas)
Ha esetleg érdekel,és szeretnéd leméretni a motorodat hány lóerő ago padján, a gsxrfans.hu fórumon szerveznek tavaszra egy mérést,ahol a tagok lemérethetik a motorjaikat,kb a rendes ár feléért.(5000-6000 ft).Ez a többieknek is szól,akit érdekel esetleg.Regisztráljatok a fórumba,és erre a listára kell feliratkozni:
Lista
Köcce Cimbi!
Olyan 47 inkább...
Heppy Börzdéj Mr.Bigone
Mennyi lettél?13?
Köszöntő
Na igen, biztos vett bele DID feszítőt is...
Érdekelne, h a DID milyen gyári feszítőt gyárt szerinted...
Ez a lényeg. Ha bemész a Honda szervízbe 80 alatt nem úszod meg munkadíjjal együtt. Ha rendelsz egy D.I.D-et és maszek emberrel rakatod be harmad annyi lesz a végösszeg.
szasztok
havernak is cserés volt

és a szerelő mondta hogy gyárilag d.i.d. van a hondába ugyhogy nem kell a szalonba megvenni 2-3x annyiért a d.i.d. et

ő megúszta a 60 nak majd' a feléből
Ok, írok mindenképp.
Amúgy szidom őket, mert ami USA-ból jön, azt itt nem könyvelik be, és a reptértől ha eltűnik akkor nem is tudod megkerestetni sem...
Ha lenyújja a postás, mert lusta felhozni, akkor baszhatod...
Sajnos tapasztalatból beszélek.
Ne szidd a postát én is ott dolgozom
Tény, hogy van pár dolog amivel elcsúsznak, bár én multkor a a kormánylegéscsillapítómat hozattam angliából, és egész gyorsan megjött ajánlott levélként...nem tudom mi a helyzet a tengerentúli küldeményekkel. csak érdeklődtem hogy hátha tudsz már valamit. Mindenesetre dobj 1 mailt ma megérkezett, vagy ide a fórumra írj.
Köszi előre is
Én gyári Hondát vettem bele, de az 60 papír volt...
Már meg kellett volna kapnom.
Sztem megint a magyar posta lerendezte...
okés! csörögj ha kell valami!
pacuha9

basszus pont az első kellene jobban mert sárvédőm van hozzá és az védi a hátsó lánckereket, de azzal annyira nemtetszik.
Nem szoktam használni csak akkor meg veri nagyon a láncsprayt
bocsi de sztem az nemkell, pedig korrekt ár! de a számod elmentettem és rádcsörgök ha kellene valami

Amúgy SC 28-33 eredeti carbon sárvédő valakinek ?
Na neszopass az gecisok !
Most néztem fotóknál a (CBR 600 F4I szerelés) és irta a srác hogy D.I.D. vezérműlánc 14 ezer plussz a feszítők. Azt hittem az enyém is megáll 20-25 között

Nem cserélt már valaki vagy nemfog cserélni ?
Oszi van már valami infód a gyertyákról amit kértem?
Ha annyinál zörög, akkor annyinál csere...
Jó kérdés, h most mennyi. Várj tavaszig akkor szokott lenni ilyen szervíz akció a Hondáéknál. Nekem a CBR1000F blokkba 60e volt.
köszi az olajos infót megoldottuk...
Szia!

Nemtom, még nem rendeltem olyat, de megkérdezem neked.
csak ez van!
Vezérműlánc + feszítők 48 ezernél cserés ?
Mert már nekem hidegen szól 1 kicsit, nem tudjátok mennyi 1 szett ?
Szeva pacuha9 !
megvan mind a 2 védő ? mert akkor kell !
Szia Bala !
O.K. semmi gond
Szia!

Havernak kellene fémfékcső streetfighter átalakítás miatt egy CBR 900 RR SC28-asra. Az lenne a kérdésem, hogy csak fix méretben tudod hozni, vagy akár mm pontosan is szállítani?

Üdv.: Bala