Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha a gyári az HONDA-t jelent, akkor igen.

Ha valami gyári minőségűt ( pl. D.iD szett, stb. ) akkor nem. Az van már 35-40 között a 98-99 RR-re.
Sztem jó ár. Nekem 60 volt a CB-re...
Sziasztok!

Jó vétel a gyári láncszett 49.000.-Ft-ért, szerintetek?
okés,szójjál,hogyha kell,és ak odaadom mennyire ereszt am a telod? mikor akarod cserélni? adok maj még 1-2 tippet,ha csinálod, amiket én kitapasztaltam
Kösz, lehet hogy élek vele!
Cegléd Sárkány utca 4
A központból jutsz el hozzá leghamarabb. De tudok adni egy nevet telefonszámot, és ott megmondja mi-merre-mennyi.
Szúnyogh József
06707767317
Merre?
Kiflee a 90-es picit másabb, mondtam

ilyen láncot vettél:530VM X gyűrűs lánc 130LE+
Cegléden van egy ismerősöm ő is gumikkal foglalkozik nagyon jó áron vannak gumijai. Használt-új öregebb fiatalabb stb.
Jaja Alkatrész topik. Sugó Motors.Hívd fel őket holnap,ha gyors választ akarsz
Hát a 2004 az igen öreg.én 2006-tól veszek gumikat most.Úgyis max 5-6 ezerig elég
Alkatrész topic!
Túra gumija rengeteg van, sok beszorult, 2004-es meg hasonlók. Új gumik is vannak 25-30-ért, de ezeknek is nagy része már öregecske. Első van bőven, de az nem kell.
Ezzel a pályára nem mész fel?Ott csinálhatnál,ha mennél
Akkor jól elkapkodták a gumikat.Mondjuk a közelben szinte csak Ő van
Rengeteg gumi szokott nála lenni.Nekem eddig ami a legjobban bevált a Pirelli Diablo Supercorsa.Írtózatosan jól tapad.
Nah voltam a gumis srácnál akit ajánlottál. Az utcai gumijaitól nem voltam elájulva, azok közt nem találtam olyat ami tetszett volna, viszont elhoztam tőle egy vágott slicket. Elég jó állapotban van, tekintve hogy a két szélén 3-4cm aszfalton sem volt még.
Mentem is vele 2 kört a Mátrában, csak hogy megnézzem mennyivel másabb, és sokkal könnyebben borul a 190/55.össel, nekem eddig tetszik, mondjuk az üzemi hőmérséklettől nagyon messze állt, de nem is volt jó idő a Mátrában. Már csak a szélén 1cm- nem érte az utat.
Műanyag volt karbon bevonattal..
Ha esetleg tudtok bontót Bp, és környékén..+mennyibe fájhat egy ilyen idom?
Szia!

Nem lett meg az egész,sajna 3 tenyérnyi cafat maradt.
Karbonozást már lebeszéltem az előző tulajjal,csak kell egy eredeti elem...
Marving, hát a héját én szálcsiszolt alumíniumnak mondanám, szerintem nem titán. Hangját nem dobok fel mert ez a üresben szabályozzuk le a jóistent is nem fekszik menetközben meg kicsit komplikált.
Milyen dob?Marving?Titán héjas?Majd egy vidit dobj fel róla
Szia!
Küldj képet az idomról!Vagyis amik megmaradtak,hátha össze lehet legózni.Megmutatom haveromnak.Üvegszálas vagy műanyag?
Végülis ilyen lett! Onnan akit ajánlottál.
Amikor átmelegszik teljesen olyan jól szól, mint a világ.
Sziasztok!

Ma menet közbe leszakadt a bal-hátsó idom a mociról(hetek óta nem néztem a csavarokat+a drága jó magyar utak)csak erre arra jártam és nem figyeltem,valószínűleg kirezegtek a csavarok és simán elhagytam,úgyhogy észre sem vettem. Szólt egy terepjárós srác,de mire visszamentem érte apró cafatokban volt.

Ha valaki tud bal hátsó idomot 97-es 919-es CBR-re az szóljon,minden megoldás érdekel...
Szia!

Lehet egy kérdéssel több?

A CBR 919 (1999-es évjáratú) motoromra milyen minőségű és méretű láncszettet kell venni?
Hol lehet reális áron beszerezni?

THX
hali
a nagyvas ról rendeltem.. 3400 ft volt a szimering, az olajat helybe vettem,de azt is tudsz rendelni bele, az olyan 3-4 ezer bele,posta 1500ft
az egész buli kb egy 10esbe van ,meg pár óra szerelgetés a szimering berakáshoz van 1 speckó ezközöm,amit sztergáltatttam,amivel kb 5másodperc beütni a helyére a szimeringet,ha gondolod kölcsönadom majd