okés,szójjál,hogyha kell,és ak odaadom mennyire ereszt am a telod? mikor akarod cserélni? adok maj még 1-2 tippet,ha csinálod, amiket én kitapasztaltam
Cegléd Sárkány utca 4
A központból jutsz el hozzá leghamarabb. De tudok adni egy nevet telefonszámot, és ott megmondja mi-merre-mennyi.
Szúnyogh József
06707767317
Túra gumija rengeteg van, sok beszorult, 2004-es meg hasonlók. Új gumik is vannak 25-30-ért, de ezeknek is nagy része már öregecske. Első van bőven, de az nem kell.
Akkor jól elkapkodták a gumikat.Mondjuk a közelben szinte csak Ő van
Rengeteg gumi szokott nála lenni.Nekem eddig ami a legjobban bevált a Pirelli Diablo Supercorsa.Írtózatosan jól tapad.
Nah voltam a gumis srácnál akit ajánlottál. Az utcai gumijaitól nem voltam elájulva, azok közt nem találtam olyat ami tetszett volna, viszont elhoztam tőle egy vágott slicket. Elég jó állapotban van, tekintve hogy a két szélén 3-4cm aszfalton sem volt még.
Mentem is vele 2 kört a Mátrában, csak hogy megnézzem mennyivel másabb, és sokkal könnyebben borul a 190/55.össel, nekem eddig tetszik, mondjuk az üzemi hőmérséklettől nagyon messze állt, de nem is volt jó idő a Mátrában. Már csak a szélén 1cm- nem érte az utat.
Marving, hát a héját én szálcsiszolt alumíniumnak mondanám, szerintem nem titán. Hangját nem dobok fel mert ez a üresben szabályozzuk le a jóistent is nem fekszik menetközben meg kicsit komplikált.
Ma menet közbe leszakadt a bal-hátsó idom a mociról(hetek óta nem néztem a csavarokat+a drága jó magyar utak)csak erre arra jártam és nem figyeltem,valószínűleg kirezegtek a csavarok és simán elhagytam,úgyhogy észre sem vettem. Szólt egy terepjárós srác,de mire visszamentem érte apró cafatokban volt.
Ha valaki tud bal hátsó idomot 97-es 919-es CBR-re az szóljon,minden megoldás érdekel...
hali
a nagyvas ról rendeltem.. 3400 ft volt a szimering, az olajat helybe vettem,de azt is tudsz rendelni bele, az olyan 3-4 ezer bele,posta 1500ft
az egész buli kb egy 10esbe van ,meg pár óra szerelgetés a szimering berakáshoz van 1 speckó ezközöm,amit sztergáltatttam,amivel kb 5másodperc beütni a helyére a szimeringet,ha gondolod kölcsönadom majd
Ha valami gyári minőségűt ( pl. D.iD szett, stb. ) akkor nem. Az van már 35-40 között a 98-99 RR-re.