Üdv mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem! A haveromnak van egy CBR 900 98 vagy 99-es évjáratú gépe!
Tegnap megpróbáltuk berakni a 17 colos VFR 800-as felnit (mert ugye a gyári 16 col) amire azt mondták neki hogy egy az egybe jó rá!
De a féktárcsa nem jó rá, nagyobb az egész közepe mint a gyárinak és a furatok se egyeznek. Ilyenkor mi van? vegyen rá féktárcsát is?
Na, haza értem olaszból, mostmár sűrűbben leszek . Iszonyat jó kis kirándulás volt, majd még vissza megyek egyszer...rendesen pihenni, mert most épp fáradtabb vagyok, mint mikor kimentem. DE, kárpótol az élmény és minden más. Tengert csak 3 órára láttam, de napozni és fürödni otthon is lehet . Ducu gyár meg csak ott van .
Hát ha végig kerózom az utcát akkor lesz vidi is! Most egy kicsit erősíteni kell rajta, itt-ott, mert a próbálkozástól keresztbe állt a blokk.
Szóval most blokkot kikapom, és megerősítem a blokk tartót!
fasza haveromnak is van sf etz je,fullra ugyanigy néz ki.. azaz nézett,me épp most épiti át és,megy már az 1keró vele? vmi vidit lássunk ,hogy kerekezed végig az uccát
A lánckerekeket az IMET-nél, mert ott volt raktáron, a láncot meg a hirdetések között találtam. Ha érdekel meg tudom adni az elérhetőségeket, de azóta már tudnék máshonnan is. Első lánckerekem van nekem is egy vadi új, mert úgy jártam hogy amit először vettem az R1-é volt, azt nem bírták azonnal kicserélni olyanra ami jó lenne az enyémre, így vettem máshonnan majd pár napra kicserélték, így maradt egy plusz feleslegbe.
Amúgy nagyvason érdemes nézelődni.
Probáld majd ki légyszives ,hogy úgy müködik -e.Nem tudom hogy láttad e a képeket amiket felraktam az enyémről,de azon nincsen gyújtás kapcsoló Egyébként kész van a henger,vagyis már csak esztergálni kell belőle.A babetta gyújtás azért is lenne jobb,mert akkor el lehet hagyni a fesszabályzót akksit csomó vezetéket,és maga a gyújtásrész is könnyebb,és ahogy néztem a rajzon amit fireball belinkelt,tulajdonképpen csak a gyújtótrafót meg a tirisztort kell belerakni az állórészbe és a többi tekercset el lehet hagyni.Nekem nem kell világítás.
itt van a szimóra varázsolás leírva királyul,tudom h nem mz,de azt még nem sikerült megtalálni,még nem beszéltem haverral, neki szerintem van razja mz hez is,bár hasonlo lehet ott is dolgok menete,csak hát más méretek a közdarabnőál meg iesmi
namajd irok ha megvan az mz é is
Egy kis segítségre lenne szükségem! A haveromnak van egy CBR 900 98 vagy 99-es évjáratú gépe!
Tegnap megpróbáltuk berakni a 17 colos VFR 800-as felnit (mert ugye a gyári 16 col) amire azt mondták neki hogy egy az egybe jó rá!
De a féktárcsa nem jó rá, nagyobb az egész közepe mint a gyárinak és a furatok se egyeznek. Ilyenkor mi van? vegyen rá féktárcsát is?