Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

leírnád lészíves a kormánytelód paramétereit

rudazat hossz
ház hossz

találtam egy oldalt jó árban vannak gátlók ..hogy mijen azt nem tom

http://www.kormanylengescsilla...

LSL hol a tökbe lehet venni
Hé fiúk! Kinek lenne kedve egy közös guruláshoz valamikor? Már korábban is felvetődött, de csak kevesen reagáltak rá.

Összejöhetnénk egy 7végén és letolnánk egy-két százast, kaja valahol, kis duma, és mindjárt tudnánk arcokat is hozzá tenni a nicknevekhez!?
Szia!
Az Fi az injektor hiba visszajelző.
A piros lámpa az meg valamilyen hibára figyelmeztett,attól függ, hogy felette vele egyidőben mit ír ki a kijelző.( FI, olajnyomás,túlmelegedett hűtővíz)
Sziasztok egy kérdés a 929 müszerfalról az FI meg a kis piros lámpa az üres zöld mellett milyen kontrol lámpák?
Basszus, tegnap pont voltam Szarvason, de ki is ment a fejemből az a kütyü.
Kössz a tanácsokat!
Én ezt(új olaj;szim.porvédő) 25-ért csináltattam meg egy hozzáértővel.
A gyári teló olaj(2001-es motor) olyan dzsuva volt.... Kicsit állított is
rajta és így nagyon király lett! Ég és Föld a különbség!
lehet hogy kérdeztem már,csak nem emléxem,de neked régen nem volt mitod? és nem irkáltál a mito topicba?
na akkor ugy látom,h hamarsan aktuális lesz a szimering berakó cuccos kölcsönadása sztem rendeld meg nagyvasról a cuccot,10esből megvan, a japán szimeringet rendeld bele, 800ft al drágább talán,de ne azon múljon,hogy jó legyen... amugy én pénteken mek nyaralni siófkra, ugyhog egy darabig nem elszek itthon,majnem 2 hét, ugyhogy ha van kedved motorozni hnap estefele v délután ahogy jó neked elgurulhatsz erre és odaadom a cuccot.. itt a számom ivj fel ha jösz : 06 30 66 55 176
telo olaj témában meg, vegyél 3 fél literest.. én fél literes castrolokat vettem,3at..és ak aból kifutotta bőven
Valakinek nincs olyan csatlakozója ami a hátsólámpához megy?
Szükségem volna egyre. SOS.
Mindenki az elejével bajlódik?
Én most raktam bele az új kormánycsapágyakat, nem volt egyszerű szülés.
10W....mindenképp 15W tegyél bele ezekre az utakra ez kell
Ha jobban belegondolok, igazad van , de én előbb szétkapom és majd utánna döntöm el, hogy mit is cserélek ki a telóban. Hülye helyzet ez az olaj dolog, de hát ez van.Egy flakon épp nem elég. Milyen a gyári olaj viszkozitása?
csúszópersely csak gyáriban van....és csak a hondánál....és én cserélem mert azon ne múljék már......valószínű a tied is lóg......de ha úgy teszed össze sem baj csak kotyog......

8000 ből kijön a szimering+porvédő a nagyvasnál+olaj amiből 2 litert kell venni mivel 1.08 kell a két szárba
olajat 15W teszek bele
Huhh... ez elég húzós ! ...nekem elég a szimering meg az olaj, az egy tizesben megáll - remélem! Szét néztél a 'nagyvason' és a másik oldalon, amit a többiek ajánlottak? Lehet érdemes lenne.
yosi is hasonló...kábé ennyit fog az is ...
hondánál minden cucc az elejéhez 22 e ft + olaj
Köszi!Még mozit is kaptam .Nagyon jó a hangja a gépednek
A bal első teló nekem is eldurrant , lehet felhúzatni az elejét és cserélni a szimeringeket.
köszi

lesz majd fotogaleri,,,és hangorkány is.....

első villa felújításban vagyok egyenlőre ...első lábnélkül van a kicsike
Hali valaki nemtud SC28 hoz vmi jóféle dobot akármien érdekel csak szép állapotba és brutál hang-al
Jó a Vas , szép a kidörgő , milyen a hang?