Szia!
Az Fi az injektor hiba visszajelző.
A piros lámpa az meg valamilyen hibára figyelmeztett,attól függ, hogy felette vele egyidőben mit ír ki a kijelző.( FI, olajnyomás,túlmelegedett hűtővíz)
Én ezt(új olaj;szim.porvédő) 25-ért csináltattam meg egy hozzáértővel.
A gyári teló olaj(2001-es motor) olyan dzsuva volt.... Kicsit állított is
rajta és így nagyon király lett! Ég és Föld a különbség!
na akkor ugy látom,h hamarsan aktuális lesz a szimering berakó cuccos kölcsönadása sztem rendeld meg nagyvasról a cuccot,10esből megvan, a japán szimeringet rendeld bele, 800ft al drágább talán,de ne azon múljon,hogy jó legyen... amugy én pénteken mek nyaralni siófkra, ugyhog egy darabig nem elszek itthon,majnem 2 hét, ugyhogy ha van kedved motorozni hnap estefele v délután ahogy jó neked elgurulhatsz erre és odaadom a cuccot.. itt a számom ivj fel ha jösz : 06 30 66 55 176
telo olaj témában meg, vegyél 3 fél literest.. én fél literes castrolokat vettem,3at..és ak aból kifutotta bőven
Ha jobban belegondolok, igazad van , de én előbb szétkapom és majd utánna döntöm el, hogy mit is cserélek ki a telóban. Hülye helyzet ez az olaj dolog, de hát ez van.Egy flakon épp nem elég. Milyen a gyári olaj viszkozitása?
csúszópersely csak gyáriban van....és csak a hondánál....és én cserélem mert azon ne múljék már......valószínű a tied is lóg......de ha úgy teszed össze sem baj csak kotyog......
8000 ből kijön a szimering+porvédő a nagyvasnál+olaj amiből 2 litert kell venni mivel 1.08 kell a két szárba
olajat 15W teszek bele
Huhh... ez elég húzós ! ...nekem elég a szimering meg az olaj, az egy tizesben megáll - remélem! Szét néztél a 'nagyvason' és a másik oldalon, amit a többiek ajánlottak? Lehet érdemes lenne.
http://www.x-bike.hu/arlistak....