Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Későn olvastalak, de ha még aktuális akkor holnap reggel mindjárt lefényképezem és felteszem.
Szia!
Bocs a késői válaszért, de elbambultam.
Nem láthattál, mert nem voltam ott.
DE HA IDŐBEN TUDTAM VOLNA ELMEGYEK.
Milyen egy ilyen találkozó?
Nem az enyém! Haveromé!
Holnap megpróbálom lefotózni!
Nincs neki net ezért megkért hogy dobjam fel!
Sztem nem cserél a kp kell neki ha jól vettem ki a szavaiból!
szia basi, csak kp-ban adod a 929-et vagy beszámitasz gépet? ha van msn-ed küldhetnél fotót. üdv
üdv. Akkor majdnem eltaláltam. csupasz még mindig a drága? és milyen a gép? én idomokkal kiakasztottam az órát az M1-en és nem elfogyott hanem egyszerüen letiltott.
szevasztok, megvan a rendszámom. Megtalálta egy motoros társunk, nagyon jó hogy van ez a forum, (és a többi is) igy egy zsák pénzt megsporoltam. üdv mindenkinek.
A te csupasz vasaddal mentem 250-et, de nekem csak 48-as a karom...
sráááááácok segiccsetek
Nekem sincs 50-es karom mégis mentem a régi Hondámmal 250-at óra szerint. Olyan 230-240 körül lehetett rendesen...
Ez nagyon kemény,valameik nap lőttem, egy kenyérsütő gép kibelezve a hátsó doboz a simon
Megáltunk Dobogókőn....
CBR 900 RR 2000-es (929) 24000 km-el nagyon jó állapotban ELADÓ!
Ár 850 ezer FT! Sűrgősen!
Tel :06 20 2647783
ugy ahogy a képen rajzoltam,hogy lássam ,meik szinű kábel meik helyre megy, az idomtól oda tuttok férni,nem kell ien streetfightert csinálni belőle h látszódjon
nah valaki segitsen majd,me nemtok motorozni csak szimóval
Óra szerint! Nem tudom,hogy az igazából mennyi lehet...kb:250-60 szerintem Áll a tankra és csak elszántan Nekem az előző tulaj azt mondta,h Ő ment vele 270 óra szerint, ha neki sikerült akkor én is kisajtoltam...
jahj képzeljétek mi történt... mentünk kisujjon felvonulni szombaton,mek,1szer csak megáll a cbr,mintha levettem vna a gyujtást róla.férre áltam,se kép se hang,nézegettem,h mi lehet, és a gyujtás kapcsolóbül kiszakatt a vezeték direktre kötöttem ugy hazajöttem vele,de nemto mh meiket hova kell visszaforrsztani,ha valaki lenne olyan jófej,lefényképezné alulról a gyujtáskapcsolóját,hgy lássam,meik vezetéket hova kell viszaforrasztani?
köszike
üdv
NA CSAK SIKERÜLT ÖSZEFUTNUNK marha jó buli volt,nekem nagyon teccett,olyan fáratt vagyok, egész délután aluttam,msot felkeltem de mek is aludni tovább, sztem hnap délig alvás
streetfigterrel 270et mentél?
szerintem nem mutatott jól az órád
jopárszor megprobáltam 200 fölé menni, de 220nál többel sosem birtam menni, ugyanis nincs hova bebujni, Gratulálok gondolom van vagy 50es karod
Sziasztok!

Milyen olajat érdemes 919-es cbr-be rakni 67ekm van benne+én úgy olvastam vhol,h 4liter kell bele?!

Gratu,a 290-hez én csak 270 mentem vele egyszer,de majdnem belém fagyott a szar,úgy fújta szél (streetfighter,nincs rajta semmi idom)
Köszi!

Akkor ezek szerint gyorsabban megy a motorom, mint ahogy gyárilag mérték .
Nagyon jó irányú szelet fogtam ki és így óra szerint 290-nel mentem. A valóságban persze nem ekkora sebességgel száguldoztam, de rohadt jó érzés a saját szememmel látni, hogy majdnem kiakad az óra. (eddig csak videókon láttam mindezt)
Szio!

Gyárilag 254km/h
Helló! Nem láthattalak a kisúlyszállási bulin?
Sziasztok!

A 919-es CBR-nek mennyi a végsebessége?
Ti mennyivel mentetek már vele?

Hali
Nekem van VFR400-asról való olyasminek néztem mint az rr-é. Estére megnézem, ha érdekel.
Végre péntek ;)

És megyünk fel a Kékesbe! Ott leszünk egész hétvégén egy telken.
Tegnap este láttalak a haverjaiddal , csak míg a sátor helyeket kerestük, ti leléptetek. ...majd ma este odacsapunk az érzésnek!