Szia,
a Ferodoból én az utcaikat használtam, túrázásra ( P és ST ) kicsit gyengébb volt mindkettő mint a gyári, de olcsóbb is így nem zavart. Az én tempómhoz elfért.
A Ferodo verseny betéteit dícsérték többen, de az csak pályázáshoz Ok.
A Nissinnel van közvetlen összehasonlítás - új BKingben cseréltek, a gyári Nissinről, a Brembo Sinterre. Kézzel foghatóan határozottabb a fékpont és jobb a lassulás. Ugyanez Z750-en is. Többek között ezen tapasztalatok miatt van nálam ez a gyártmány, aki csak próbálta, kivíétel nélkül pozitívan nyilatkozott.
Az ára meg annyi amennyi, a minőséget sehol nem adják ingyen.
A Tiédbe előre 7.500.- / oldal a szinter, hátra pedig 8.200.- -ba kerül.
Figyu, épp most kell nekem is fékbetét előre,olvastam pár helyen a Ferodo egész jó, te Brembo-t árulsz, melyiket ajánlod, anélkül,hogy a tiedet sztárolnád?
A mostani az Nissin asszem.
Szevasz!
A kettő szélső mérete 17 cm csavarközéptől csavarközépig
A középsőé ami tarja a rugostagot az pedig 12 cm csavarközéptől csavarközépig.Nem tudom melyikre gondoltál ezért lemértem mindegyiket.
repsol82, vagy akárki akinek 2004-5-ös 1000RR-je van, le tudnád mérni nekem az úgynevezett "kutyacsont" hosszát csavarközéptől csavarközépig. Nekem szerintem nem gyári mert még 190/60-as gumival is alacsonynak tűnik a hátulja.
Szia kutya!
Nekem is dobhatnál egy árajánlatot 2004 cbr 1000 -hez első fékbetétre,hogy mennyibe fájna egy pár?
A legolcsóbb érdekel,egyenlőre csak tájékozódom.
Köszönöm.
a Ferodoból én az utcaikat használtam, túrázásra ( P és ST ) kicsit gyengébb volt mindkettő mint a gyári, de olcsóbb is így nem zavart. Az én tempómhoz elfért.
A Ferodo verseny betéteit dícsérték többen, de az csak pályázáshoz Ok.
A Nissinnel van közvetlen összehasonlítás - új BKingben cseréltek, a gyári Nissinről, a Brembo Sinterre. Kézzel foghatóan határozottabb a fékpont és jobb a lassulás. Ugyanez Z750-en is. Többek között ezen tapasztalatok miatt van nálam ez a gyártmány, aki csak próbálta, kivíétel nélkül pozitívan nyilatkozott.
Az ára meg annyi amennyi, a minőséget sehol nem adják ingyen.
A Tiédbe előre 7.500.- / oldal a szinter, hátra pedig 8.200.- -ba kerül.
Figyu, épp most kell nekem is fékbetét előre,olvastam pár helyen a Ferodo egész jó, te Brembo-t árulsz, melyiket ajánlod, anélkül,hogy a tiedet sztárolnád?
A mostani az Nissin asszem.
A kettő szélső mérete 17 cm csavarközéptől csavarközépig
A középsőé ami tarja a rugostagot az pedig 12 cm csavarközéptől csavarközépig.Nem tudom melyikre gondoltál ezért lemértem mindegyiket.
Adatlapomon ott a mélcím, küldj egy nevet/címet/telefonszámot hogy félre tudjam tenni Neked !
Mikor és hova menjek érte?
hülye
legbelül érzed te mejik a jó motor
Vagy futár megy délre-északra innen, ill. postai utánvét is megy.
VStrom betét , első : 6.800.-
Én Brembot árulok, abból a legegyszerűbb a szinter, utcai-sport keverék.
7.800.- / oldal. Tartom itt polcon folyamatosan, szeretik a népek
Nekem is dobhatnál egy árajánlatot 2004 cbr 1000 -hez első fékbetétre,hogy mennyibe fájna egy pár?
A legolcsóbb érdekel,egyenlőre csak tájékozódom.
Köszönöm.
39.790.- , 1 nap alatt megvan. ( ha '98-99-as RR -ről van szó )
Az utángyártottat 43.100.- Ft-ért tudnák beszerezni (525ZVM D.I.D lánc + lánckerekek).
Ez megéri, vagy lehet jobb áron is beszerezni?