Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha későn tudsz csak jönni, az se gáz: csak akkor 6 előtt jelezd, és magamhoz veszem a betéteket - összefutunk valahol ha ideértél.
Már meg is írtad e-mailben a választ...kösz
Kutya, meddig érsz rá délután?
Szia,
a Ferodoból én az utcaikat használtam, túrázásra ( P és ST ) kicsit gyengébb volt mindkettő mint a gyári, de olcsóbb is így nem zavart. Az én tempómhoz elfért.
A Ferodo verseny betéteit dícsérték többen, de az csak pályázáshoz Ok.

A Nissinnel van közvetlen összehasonlítás - új BKingben cseréltek, a gyári Nissinről, a Brembo Sinterre. Kézzel foghatóan határozottabb a fékpont és jobb a lassulás. Ugyanez Z750-en is. Többek között ezen tapasztalatok miatt van nálam ez a gyártmány, aki csak próbálta, kivíétel nélkül pozitívan nyilatkozott.

Az ára meg annyi amennyi, a minőséget sehol nem adják ingyen.

A Tiédbe előre 7.500.- / oldal a szinter, hátra pedig 8.200.- -ba kerül.
Köszi szépen, megyek is mérni.
jah a lényeg lemaradt 95-ös évjárathoz kellene.
Ejj kutya te vagy az én emberem:)

Figyu, épp most kell nekem is fékbetét előre,olvastam pár helyen a Ferodo egész jó, te Brembo-t árulsz, melyiket ajánlod, anélkül,hogy a tiedet sztárolnád?
A mostani az Nissin asszem.
Szevasz!
A kettő szélső mérete 17 cm csavarközéptől csavarközépig
A középsőé ami tarja a rugostagot az pedig 12 cm csavarközéptől csavarközépig.Nem tudom melyikre gondoltál ezért lemértem mindegyiket.
Bármikor, Dunaújváros, Táncsics M. u 4/b ( skála mögött ) itt van a kezemben a két csomag betét.

Adatlapomon ott a mélcím, küldj egy nevet/címet/telefonszámot hogy félre tudjam tenni Neked !
Akkor meg pláne nem éri meg foglalkozni vele
Kutya nem vagy te olyan drága árban! AP betét 6800 ft most néztem meg.
repsol82, vagy akárki akinek 2004-5-ös 1000RR-je van, le tudnád mérni nekem az úgynevezett "kutyacsont" hosszát csavarközéptől csavarközépig. Nekem szerintem nem gyári mert még 190/60-as gumival is alacsonynak tűnik a hátulja.
Oks, én a szomszéd faluban lakom Perkátán és érdekelnének azok a fékbetétek. 2004-es 1000RR-hez kellenének.
Mikor és hova menjek érte?
Teeee...hűtlen dög ! Hogy lehet GPz után másra RÁNÉZNI egyá'talán

hülye
kutyuska itt

legbelül érzed te mejik a jó motor
Igen.
Vagy futár megy délre-északra innen, ill. postai utánvét is megy.
Z750 láncszett : 39.115.-

VStrom betét , első : 6.800.-
Nekem is kell lassan. Dunaújvárosban van vmi boltod?
Olcsó nincs nálam: ahhoz Ferodo-t/AP-t kell venni.

Én Brembot árulok, abból a legegyszerűbb a szinter, utcai-sport keverék.
7.800.- / oldal. Tartom itt polcon folyamatosan, szeretik a népek
Illetve még Z750 Láncszett! 2005
Szia! Engem meg Suzuki DL 1000 V-Storm fékbetét szett érdekelne! Kompletten előre -hátra! Évjárat :2004
Szia kutya!
Nekem is dobhatnál egy árajánlatot 2004 cbr 1000 -hez első fékbetétre,hogy mennyibe fájna egy pár?
A legolcsóbb érdekel,egyenlőre csak tájékozódom.
Köszönöm.
Amint mondtam, 35-40 között van ( pár hete hoztam épp, akkor még 37 volt - azóta az Áfa emeléssel drágább. )

39.790.- , 1 nap alatt megvan. ( ha '98-99-as RR -ről van szó )
Kiderült időközben, hogy mégsem tudják megrendelni, mert nem található belőle sehol, csak a számítógépükön .

Az utángyártottat 43.100.- Ft-ért tudnák beszerezni (525ZVM D.I.D lánc + lánckerekek).

Ez megéri, vagy lehet jobb áron is beszerezni?