Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én azt hittem,hogy nincs,mert amilyen motorjaim voltak és amilyeneket láttam,annak volt egy kis külön hűtő az olajnak.Újdonságot mondtál.Én is gondolkoztam egy ugyanakkorában,csak ha jól néztem valószínű,hogy nem férne el a jobb oldalon.De majd lebontom normálisan és megnézem.Ilyen melegedő motort mint a 929 ritkán látok
Legalább nincs gond az üzemi hőmérséklet elérésével.Azért nem is nagyon szeretek felvonulgatni motorostalálkozón.Szerinted jó lenne úgy bekötni,ahogy fireball írta?
Van olajhűtője, a hűtővíz van rávezetve az olajszűrő házához....Amúgy tényleg kellene egy második ventillátor de szerintem ugyanakkora kellene mint az eredeti.
Na senkinek nincs felesleges plexije?
NEm egy nagy ventit akarok.Pl.:egy proci hűtő szerintem bőven elég lenne,hogy rá bírjon segíteni a másikra.Sajnos a 929-nek nincs olajhűtője és 1 venti van.Szerintem egy ekkora hűtőre édes kevés.
ha ugy akarod,hogy a hőgombáról kapcsoljon ,akkor a meglévő ventivel kösd párhuzamosan,ha külön kapcsolóra akarod,akkor meg ami jön a ventihez plusz kábel oda kösd,és a negativ meg lehet a váz, onan jön 1 kábel a venti negativ részébe,beszerelsz 1 kapcsolót,és kész
de sztem egyszerübb ,ha a hőgomba kapcsolja,csak vigyázz,mer azér egy ien venti elég nagy teljesitményű,és ha bekötsz még1egyet,kétszer annyi áramot fog felvenni,mint gyárilag, nehogy vmeik vezeték ne birja és elégjen
Belefolyhatott a hengerhez az olaj sztem...
Hogy sikerült? Kicsúsztál?
Srácok.A motorom még mindíg nagyon melegszik ebben a rohadt melegben.Ahogy beérek városba kb 100-107 fok között szaladgál a hőmérséklete.Arra gondoltam,hogy bedobok egy pót hűtőt.Tudna valaki tanácsot adni,hogy a meglévő ventillátorhoz kössem sorba,vagy egy külön kapcsolóval direktbe az aksihoz,hogy amikor kell benyomhassam.Azt tudom,hogy a streetfighteresek is szoktak valami póthűtős dolgot alkalmazni.Előre is köszi a tanácsokat.
Arra gondoltam,hogy van -e hozzá tükröd,mert nekem van felesleges.
Persze van rajta, ha ere gondolsz. Eladó nincs, nem volt egyértelmű mire gondolsz.
Tükröd az van hozzá?
Persze hogy tesek fel képet...ki nem hagynám hogy villogjak, ha már ilyen ütős gépsasos van Plexi lesz ha szerencsém van már jövő héten, és akkor már kicsit másabb lesza kinézete. A festés meg olyan dolog, hogy valószínű nem mostanában lesz festve, mert hát fogynak a 10.000esek...egyébként marad a gyári színe szerintem, mert nekem tetszene. Az meg hogy mások mit mondanak, nem nagyon hat meg...akinek nem tetszik adjon helyette jobbat
Valakinél nem kallódik egy gyári kipufogó összekötő cső 900RR-re?
hát igen nem semmi a kicsike,én csak tudom nagyon egyben van
van vki?segitsetek mar eltaknyoltam vhol Bosniaban a Cibberrel.
Felborult az olaj foly vhonnan a burkolatramost nem flyik belole.
De a trtalyban eeg keves az olaj.borulas utan feher fust jott a kipufogobol
istenem milyen fura most így látni majdnem készen,nagyon szerettem ezt a mocit,igaz csak utasként, én ki sem próbáltam annyira féltettem mostmár bánom,de nem baj,imádom a kicsit is,és nem csodálom hogy nehezen válltál meg tőlle,nekem is sír a szívem .
Ha teljesen kész lesz remélem teszel fel majd képet rólla
én is 125ös 2ütemről ültem át a 900RR re,monyuk ez 919 ,egy kicsit gyengébb,de azé kőkemény gép ez is 30lóerő után,de nállam se volt semmi gond,már lenyomtam vele 5ezer km et és semmi gond nem volt,ésszel kell menni ennyi a lényeg mien szinre akarod am a gépet?
teve mindig tervez és cserélgeti a motorját am ütős gép az a kis zx 12 az tuti
Bizony bizony...Teve Exgépe újraéledt...hála egy ügyeskezű szerelőnek, és néhány darab 10.000Ft-osnak
De még csak barátkozok ezzel a vadállattal...250es Gsx-R után...röpke 3x annyi ló...de hát aki ésszel hajtja annak nem esik baja
üdv, ha minden jól megy a Tevének megint uj motorja lessz csak vigyék el a sárgát abban a pillanatban az alábbi motorkerékpár kerül a picsám alá
és hát ennél több nem kell, és nagyon nincs is
Valaki vasárnap délelőtt kakucs?
teve gépe újjá éled?
Valaki nem tud "olcsón" keríteni plexit 954eshez? Olcson alatt kb 10ezer körül gondoltam, nem ragaszkodom semmilyen csicsához, jó lenne egy átlátszó is.
Ja és végre kész a mocim. Plexi hiányzik, és festésre vár...DE ez már az enyém
Legalább kiderült hogy jó a feszszabályozód...Természetesen nem tartozol semmivel, motoroztam egy jót és még közben fogytam is pár kilót a 40fokban..
Tényleg az enyém.