Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt motorozol Te is!
köszi! beszélek vele.
Köszönöm szépen.
Remélem így jó lesz
A fényképezést úgy értettem, hogy mondjuk látszódjon az egész hátsó kerék is. Vagy legyen az egész motor rád bízom.
hm..Amikor én vettem az enyémre csak egy Leo volt aluból és egy titánból.Hogy is fényképezzem le?Az egész motorral,hogy mekkora?
Csáó!

Te anno a kis ovál Leo-t vetted meg vagy a nagy ovált? Megtennéd, hogy lefényképezed a motoron, olyan formában hogy lássam az arányokat?
Immumeo: innen van a láncom. Ez ugyan az a srác, aki irta az alkatrész topicba neked hogy van tükör is.
Grat! ...jó tanulást!
Kérdés: hol vetted a telószimeringet a vasadhoz. Olajat is vettél hozzá? Mennyibe fájt az egész?
Ott még nem. Majd mondom az illetékesnek hogy mesélje el ha akarja....
Hmmm... A Balatonkenesei talin sem volt még törött.
Ehehhee!
KertAce,a srác hogyan esett el a West Honda fényezésű rr-el?
Néztem az apróban ,hogy árulja a motort törötten.
Megérkezett...
Meg kaptad a fesszabot? Köszi még1x!
Sziasztok,,

Szeretném megkérdezni tud-e valaki valamit a Majosházai szervízről,most halottam ott csinálnak plexiket meg idomokat is,asszem 2000-tipushoz gyártanak járt már arra valaki?
Jön valaki a Siroki felvonulásra? Ha igaz szombat 17 órakkor lesz. Ha nem szól közbe valami nagy dolog, vagy nem esik az eső, én megyek!
Kicsi...szélességre is csak pár centi kellene még, meg a hossza sem frankó, de találtam egy régi hirdetésben gyárit 8ezerért, kicsit poros, meg karcos, de nem törött. Valószínüleg az lesz...nem tudok jobbat, így is le vagyok égve
A hirdetések között árul egy srác utángyártott plexiket 10e körül. Én is tőle vettem még a 929-re.
üdv , kicsi vagy nagy lett a plexid?
Cbr 954-eshez van valakinek plexije? Ahonnan rendeltem(Szatuna) ott nem tudták eldönteni hogy jó lesz-e vagy sem...hát nem lett jó Újból plexikeresés...
Még ne kiabáld el
El is kell végezni.Sok szerencsét hozzá
jah am képzeljétek ,felvettek pestre bmf re gépészmérnök karra gépészmérnök leszek
az is jó,leg nevetünk 1 jót
ÁÁÁÁ azt majd csak akkor ha már normálisan megy.
Olyan felvételek vannak ,hogy beférne a viasaton a vicces videókba