Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kertace grat az uj géphez
Asszem lépek is ..........csá
Még nem tudom mi lesz a festéssel, majd télen lesz vele vmi...
Éjszaka sokkal nagyobb itt a forgalom
Néztem a Jay-z koncertet és nem tudok elaludni.
Szerintem max egy 100-asból helyre lehet hozni.Milyen terveid vannak vele?simán színre fúlyás?Vagy valami egyedi design?
mennyiért számolta be a te motorodat?
Fizettem rá, sajnos őt érte el a válság, vagyis a házta kellett neki egy kis pénz és nem akart motor nélkül maradni, bár nem sokat motorozik mostanában.
Fizettél még rá?
Miért cserélte el a srác a tiédre?
Igazából elcseréltem az enyémre....És nem túl szép (még), de remélem ez is olyan jó lesz mint az előző CBR volt.
Látom téged is elért a gazdasági válság
Gratulálok.
Képet dobhatnál fel
Viszlát srácok.......mától 1000RR-rel nyomom
Na jó azért még fogom osztani az észt itt is.
nah kinek van még ilyen szuper barátnője,hogy telószimeringet is cserél a motorba?
Ez jól hangzik, és ugylátom pont szabadnapos leszek. Szerintem csatlakozunk. üdv mindenkinek
Ok mindenképpen! Csütörtök esti órákban.
Ja a plakáton oda van írva,hogy csütörtökön ingyenes
Nemtudom,majd megkérdezem és beírok majd.Szóljál majd,hogy mikor jöttök és majd összefutunk,mert kb tőlem 500 méterre lesz
Szerintem Csütörtök este lemotorozok. Tavaly is ott voltunk, az ingyenes szokott lenni ugye?
Valaki jön majd Jászszentandrásra motoros találkozóra?Ha igen akkor majd szóljatok,mert én ott leszek az biztos!
Ráadásul a hengerfejnél a termosztátnál méri. A hűtő kb.85-90 fokos..
Megmértem
A 100-107 fok teljesen rendben van, csak számban tűnik soknak. Van amelyik motor a 110-nál kezd egyáltalán hűteni. A 130 már parásabb dolog. Azon vannak a mérnökök, hogy minél jobban elnyújtsák a melegedést (ugye régen 85-95, ma már inkább 95-105). 60 fokon dolgozik a legjobban a gép, de ott is kopik a legjobban, ezért próbálják jobban kitolni a hőfokot. Ne parázz, ha hűteni kell, majd hűti magát.
99-re is elég nehéz visszahűteni ilyen melegben.Hiába,ezek a motorok nem ilyen melegre és tötyörgésre születtek.
Sziasztok 900rr sc33 hoz nem tudtok első fényszórót 99es évjárat
1 proci hűtő szerintem nem túl sokat érne,azér az klasszisokkal kissebb teljesitmény,mint a motoron lévő
134 fok nekem! ...lestem is rendesen , a hűtővíz meg spriccolt!
Nekem a 954es mostanában beleszalad a 105fokban ilyen melegben, pedig nem is bántom. Amúgy én is meglepődtem rajta(nem nagyon ismertem eddig ezeket a számokat a kis Gixxerrel), és rohantam a szerelőmhöz h mi a franc ez? Erre közölte, hgy majd akkor nyivákoljak ha 115fokot mutat addig nem para...csak ne állítsam le a mocit míg vissza nem hűl minimum 99re, mert azt nem fogja szeretni.
NA akkor megkérdezek egy pár streetfighterest,hogy hogyan szokták megoldani a plussz hűtést.Nekem 112 fok volt a max.Azt 40 fokban felvonulásban értem el.Amikor megláttam mennyi az első saroknál kivágtam és kihúzattam,hogy hűljön le,mert én sokallottam.Tudom,hogy zárt rendszer,meg fagyállóval jóval magasabb hőt is elbír,csak nem szeretek látni azokat a számokat
Tud melegedni az biztos, nekem 121fok volt az eddigi csúcs, igaz ez álló helyzetben való kínzással sikerült elérnem....A bekötést sajnos nem vágom....