Éjszaka sokkal nagyobb itt a forgalom
Néztem a Jay-z koncertet és nem tudok elaludni.
Szerintem max egy 100-asból helyre lehet hozni.Milyen terveid vannak vele?simán színre fúlyás?Vagy valami egyedi design?
mennyiért számolta be a te motorodat?
Fizettem rá, sajnos őt érte el a válság, vagyis a házta kellett neki egy kis pénz és nem akart motor nélkül maradni, bár nem sokat motorozik mostanában.
A 100-107 fok teljesen rendben van, csak számban tűnik soknak. Van amelyik motor a 110-nál kezd egyáltalán hűteni. A 130 már parásabb dolog. Azon vannak a mérnökök, hogy minél jobban elnyújtsák a melegedést (ugye régen 85-95, ma már inkább 95-105). 60 fokon dolgozik a legjobban a gép, de ott is kopik a legjobban, ezért próbálják jobban kitolni a hőfokot. Ne parázz, ha hűteni kell, majd hűti magát.
Nekem a 954es mostanában beleszalad a 105fokban ilyen melegben, pedig nem is bántom. Amúgy én is meglepődtem rajta(nem nagyon ismertem eddig ezeket a számokat a kis Gixxerrel), és rohantam a szerelőmhöz h mi a franc ez? Erre közölte, hgy majd akkor nyivákoljak ha 115fokot mutat addig nem para...csak ne állítsam le a mocit míg vissza nem hűl minimum 99re, mert azt nem fogja szeretni.
NA akkor megkérdezek egy pár streetfighterest,hogy hogyan szokták megoldani a plussz hűtést.Nekem 112 fok volt a max.Azt 40 fokban felvonulásban értem el.Amikor megláttam mennyi az első saroknál kivágtam és kihúzattam,hogy hűljön le,mert én sokallottam.Tudom,hogy zárt rendszer,meg fagyállóval jóval magasabb hőt is elbír,csak nem szeretek látni azokat a számokat
Néztem a Jay-z koncertet és nem tudok elaludni.
Szerintem max egy 100-asból helyre lehet hozni.Milyen terveid vannak vele?simán színre fúlyás?Vagy valami egyedi design?
mennyiért számolta be a te motorodat?
Miért cserélte el a srác a tiédre?
Gratulálok.
Képet dobhatnál fel
Na jó azért még fogom osztani az észt itt is.
Megmértem