Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a sárga ezresre gondoltam...
a 954 össze van rakva, de tőkehiányos a tulaj, ezért azokkal az idomokkal, tankkal, amivel itthagytad.
Ami jól szól annak 60-as...az 50-es meg az átlag...
Volt rajta az is de aztán vissza lett alakítva mert már alig megyünk pályára.
Mert az előző motoromon is az volt és jól teljesített, meg erre volt pénzem, meg 60e-ret nem adok ki csak egy hátsó gumiért, meg ezen elöl hátul Road volt, meg mert tetszik a mintája...
Nekem is 180-as van fent.Ez egy bridgestone bt-03 soft hátsó.Kb 50 százalékos volt mikor vettem,3000 alatt lett ilyen,de még van addíg pár km amíg kilátszanak a fémszálak.Majd venni akarok egy /60as médium keveréket kipróbálni hogy milyen azzal a motor.
Láttam a képeid között,hogy pályaidom van a cbr-en.Én azt hittem hogy gyakran jársz pályázni.Vagy az egy másik motor volt?
Valaki tudna nekem választ adni, hogy mekkora a sport dobok belső átmérője? Amelyiktől még nem kell állítani a motoron? Természetesen 900rr vagy hívhatjuk 919-nek is.
Most 180-as Corsa3 van fent mert ezt tudtam olcsón szerezni kb 90-95%-os állapotban és már mentem vele kicsit több mint 5000-et. Szerintem még 2000 van benne mire simára kopik. A zsír új corsával közel 10-et is elmentem.

Utcán 2.3-2.5 körüli nyomással megyek elöl hátul. Pályán 2.0 körülivel. Mondjuk pályán meg elég ritkán fordulok elő ....sajnos :(
A diablo corsát én is kiprobáltam,még a 929-en volt fent.Corsa 3-at még nem próbáltam,biztos jó gumi.Mennyit megy el a hátsó?
Én olcsón szoktam szerezni slicket,vagy mintás pályagumit,és azokat szoktam feldobálni. Milyen nyomással használod a corsa 3-at?
Utcán/pályán?
Én már elég régóta Diablo Corsát, ill. Corsa 3-at használok és szerintem nagyon jó gumák. főleg a corsa3-as mert a közepe keményebb keverék és elég sok km-t elmegy.
Te milyennel mész?És mé olyannal?
Válaszolj !
Indul a vallatás! télleg mér is?
Nem.Én arra vagyok kiváncsi,hogy miért vettél continentalt?
Mármint hátra is? Mert a GSXR az gumizabáló... Ha buta lennék sztem egy BT-002-nek max 3000km-alatt radír lenne...
Nem rossz ám! Nekem tök bevált. Elölre kell a Sport, de hátul 10km-t kibír a Road és nem csúszkál... Na és persze peremig döntés...
És miért vettél azt?
Én még nem mentem contival,nem tudom milyen,de valószinű nem is fogok.Én amit kipróbáltam és bejött az a:Bt-02,bt-03,Pirelli dragon slick,bridgestone slickek,dunlop d209,
Helló!
Egy ugyan olyan fényezésű gép parkolt a sátramtól nem messze, mint a tiéd, még a felni is "repsol"-os volt! ...és elég nagy darab volt a sofőr.
Hát ha még nem jutottál el egy ilyen rendezvényre , tedd meg mihamarabb a cimbikkel , mert ha nem, akkor olyanból maradsz ki, mint: a sátorba beállás a motorral és az szabályzáson egy pöppet. Aki bent volt biztos magához tért. ...igaz fireball!
Elöl Sport Attack van...
Igen ,csak előtte vegyél valami normális gumit.Mert a road attak úgy fog megcsúszni,hogy nincs előtte semmi visszajelzés,aztán mehet a gixer a levesbe.Azon nem érdemes állítgatni a nyomást.
Hmmmmm...evvel még nem is játszottam...
Ezek szerint nem ártana...
Igen.Hátra 1.65 bar,előre 1.85 bar hidegen.Aztán megyek egy 15-20 percet,és megmérem a nyomást melegen,és beállítom olyan 2-2.1 barra melegen,és lehet nyomatni.
Szééép! Így fel tudtad tüzelni a gumit ott? Faja!
Ma voltam Cseszneken.A hátsó gumim közepe már lekopott a kopásjelzőig,gondoltam hozzákoptatom a széleit is. Még egyszer el tudok menni és akkor a széle is kuka lesz már. Mindenhol tiszta az út a pihenőtől felfelé.A pihenőtől lefelé az első jobbos visszafordítóban két nagy olajfolt van az út közepén.Utánna mindenhol tiszta.Ha esetleg valaki megy arra.
nah sikerült megcxsinálnom,ugy beforrasztottam a kábeleket mint az állat mostmár müxik újra faszául
hali
néztem a képet,de ahogy látom neked nem teljesen ugyan olyan a gyujtáskapcsolód,mer nekem 3vezeték megy bele,és nincs ien müanyag burkolat,amit eltakarja a vezetékek forrasztását,igy sajnos nem látom,h meik hova megy:( na mind1,azért köszi h megpróbáltál segiteni rendes tőled, miny megnézegetem jobban ,aztán kitalálom h meik hova kell
Szia!

Megszültem. Remélem tudtam segíteni. A csavarokat nem tudtam kivenni, mert nincs ilyen kicsi kulcsom.
igen még aktuális a dolog megköszönném ha lefényképeznéd nekem akkor várom a képet reggel,előre is kössz haver